Ajrcollection.com - Verdens mest komfortable underbukser Bewertungen 433

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have had AJR underwear for a year now and they are my absolute favorite. Comfortable, fit exceptionally well and quality that lasts. I can very much recommend them whether you use them for athletic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hurtig levering. Derudover sørger Art, for god kundeservice og tak for nogle fine produkter både til mænd og kvinder. Min kæreste fortæller at underbukserne til mænd er stoffet ty... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste underbukser, jeg har prøvet. Jeg har ret store lår og ofte haft problemer med andre underbukser, der kravler op og generer ved fx sport. Det gør underbukserne fra AJR ikke, og de er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt 6 par AJR-underbukser tilbage i starten af juli og har nu testet dem siden. Reklamerne taler sandt; det er et fremragende produkt. Jeg var i starten lidt nervøs for længden på bene... Mehr ansehen

1. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

AJR® UNDERWEAR Velkommen til den officielle Trust-Pilot side af AJRcollection.com. Vi er et undertøjs brand og livsstilskoncept med fokus på at skabe et kvalitetsprodukt, som gavner alle. Vi udvikler og producerer undertøj til mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og når du er aktiv. Vi udvikler og producerer undertøj til mænd og kvinder, som kan bruges til både hverdag og når du er aktiv. Alle kan bruge AJR-underbukser, og vi bestræber os på, at vores kunder får et produkt, som gør, at de ikke skal rette på deres underbukser, fordi de ruller op eller gnaver mellem benene. HAR DU PRØVET DEM? De mest komfortable og fleksible underbukser på markedet. Komforten kan mærkes efter første gang, man har AJR® underbukser på, og det kan vi garantere. Vores AJR® underbukser har ikke en bestemt målgruppe. Vi er her for at skabe et produkt, som gavner alle forbrugere. Du kan bruge AJR® underbukser til alle begivenheder, om du har en lang stillestående dag på kontoret, eller et fysisk og aktiv erhverv. Vores bomuldsstræk materiale kombinerer åndbarheden fra bomuld med en forbedret strikketeknik og øget spandex, hvilket gør dem mere strækbare, og komfortable at have på. Produktet er simpelt, minimalistisk og med et klassisk design. Tjek dem ud her hos AJRcollection.com

4.8

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Hejsa Villy,
Tusind tak for din interesse og ros, samt 5 flotte stjerne! Det betyder virkelig meget for os! :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

produktet er stadigvæk super

produktet er stadigvæk super, men må sige elendig kundeservice denne gang. har fået flere familie medlemmer til at prøve produktet så bestiller en ny sending men modtager ikke det hele, skriver så til firmaet men får ingen respons tilbage, skriver så igen og får en besked fra postnord om at produktet kommer men har stadigvæk intet hørt fra firmaet øv. ikke sikkert at jeg vil prøve det igen.

17. August 2024

Antwort von Ajrcollection.com - Verdens mest komfortable underbukser

Hej Dennis, har du tjekket din mail i spam jeg har hørt min kollega og hun har sendt dig en mail. Beklager ulejligheden, sig til eller skriv endelig på vores infomail igen hvis der er behov for yderligere. (info@ajrcollection.com)

Du må have en skøn dag! :)

Christina // Team AJR®

Verdens bedste underbukser

Verdens bedste underbukser!

Jeg har i laaaang tid ledt efter nogle underbukser, som sidder hvor de skal og er fleksible. Jeg træner rigtig meget og dyrker kampsport, her har AJR været en game changer.

Kan ikke beskrive det nok, men det er sku verdens bedste underbukser. Har købt en 3-pak 3 eller 4 gange. Det er de eneste underbukser jeg køber nu!

1. August 2024

Heey Christopher,

Tusind tak for de søde ord og den flotte anmeldelse!
Det varmer mit hjerte at du træner rigtig meget og underbukserne bare er det helt perfekte match for dig!
Vi sætter virkelig pris på at du bliver ved med at genkøbe og betegner os som Verdens Bedste Underbukser! Det er netop det mål vi har som vi arbejder hen imod hver eneste dag!

Vi er glad for at have dig med som glad kunde på Team AJR®! Massere god energi og karma din vej! <3

Hejsa Andreas,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du ville give os de flotte 5-stjerner! Også fedt at du syntes vi har en fornuftig pris, vi sætter utrolig meget pris på at du lige vil bruge lidt tid på at lave en anmeldelse! <3

Long term review

Bedste pasform i branchen, og rigtig god kundeservice.

10. August 2024

Hejsa Robert,

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på. Vi er selvfølgelig kede af at høre om dine oplevelser med vores produkter, da vi altid stræber efter at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Vi har gennemgået vores ordrehistorik, og vi kan desværre ikke finde en ordre fra en kunde med dit navn omkring den dato, du nævner.

Kan du fremsende os din ordrenummer til vores info mail, så står vi klar til at hjælpe dig.

Alle vores produkter er lavet af OEKO TEX 100-certificerede materialer, hvilket betyder, at de er testet for skadelige stoffer og er sikre for menneskers sundhed. Skulle der være sket en produktionsfejl, står vi selvfølgelig klar til at rette op på det.

Hvis du sender os dit ordrenummer eller andre detaljer på info@ajrcollection.com, vil vi sørge for at finde en løsning hurtigst muligt.

Vi sætter pris på, at du som kunde er tilfreds, og vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores produkter.

Vi ser frem til at høre fra dig :)

Kvalitet og service

Igen og igen, lever ajr op til mine ønsker - og lidt til.
Skulle lige opjustere antallet i skuffen og bestiller derfor en 3 pak.
Og kvaliteten er akkurat - som minimum - som før og derfor anbefaler jeg altså AJR
At de så leverer ekstra par u/b gjorde bare glæden større

31. Juli 2024

Heeey Siggi,

Tusind tak for de skønne ord! Vi er super glade for din positive oplevelse og fuldt hus på stjernerne! Du er selv en sand stjerne!
Alt god karma og energi din vej :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er super gode

Det er super gode, sidder godt, og bliver oppe, dejlige at have på.
Her i varmen og med arbejdes bukser på, så sidst på dagen kan løgposen godt få det lidt varmt

2. August 2024

Hej Peter,
Tusind tak for din anmeldelse og din feedback, det sætter vi stor pris på! Vi er pt. opmærksomme på at de godt kan være lidt varme at have på i længden grundet de er lidt tykkere end en normal underbuks, dette er fordi vi har udviklet dem med et rigtigt holdbart bomulds-stræk materiale der gør dem super behagelige at have på når man bevæger sig i løbet af en hel dag. Vi tager din feedback med og vender tilbage med Verdens Bedste Underbukser! Tusind tak igen for din tid og feedback! :)

Fin vare.super service

Fin vare
Hurtig levering super hurtig
Personlig hilsen
Xtra gave

25. Juli 2024

Hejsa Lisbeth,
Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner, det sætter jeg virkelig pris på! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig gode underbukser og service

Meget behagelige underbukser, med super god service. 24 timer efter jeg bestilte, var de leveret. Desuden havde Art skrevet en hilsen og lagt et ekstra par ved. Kan ikke andet end at anbefale AJR.

26. Juli 2024

Heeey Christoffer,
Tusind tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse, og TUSIND TAK for din ros, det betyder virkelig meget for os!

En lille hilsen er jo det mindste man lige kan gøre en gang i mellem til sine skønne kunder!! <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt virker perfekt lige fra hjemmeside

Alt virker perfekt lige fra hjemmeside, bestilling og levering

15. Juli 2024

Hey Benny,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig rigtig meget for os, at du har valgt at bruge tid på at lave en anmeldelse, og ikke mindst er glad for at alt virkede perfekt! Det er virkelig værdsat, igen tak for det!

Ajr kvalitetsprodukt

Ajr kvalitetsprodukt

15. Juli 2024

Hejsa Micheli,
Tusind tak for din anmeldelse og tak fordi du synes, at vores kvalitet er i høj klasse, det betyder meget for os!

Du må have en skøn aften! :)

Hey Jeppe,
Jeg er utrolig glad for at du er tilfreds og oplever en kanon service! Så siger jeg 1000 tak for en kanon anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter.
De lever fuldt op til forventningen.
Flere i husstanden benytter nu undertøjet til træning.
Hurtig levering.

22. Juli 2024

Hej Allan,
Tusind tak for de søde ord, vi er super glade for at produkterne lever op til forventningerne, jeg er sikker på at de var høje haha :-D Fedt at høre at flere i husstanden benytter undertøjet til træning og er glade for det, det varmer mit hjerte! Tak for en flot anmeldelse :)

Super godt produkt

5. Juli 2024

Hej Leslie,
Tusind tak for din anmeldelse med flotte 5-stjerner, det betyder utroligt meget for os! Det er så meget værdsat <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er et brand jeg vender tilbage til

Fede produkter, gode mennersker. Dette er et brand jeg vender tilbage til!👌🏽

18. Juli 2024

Hejsa Daniel,
Tusind tak for de søde ord, nu kan vi jo så tilføje endnu et godt menneske til AJR® familien nu når du med tilfredshed bruger vores produkter.
Vi glæder os meget til at du kommer tilbage haha!
Du må have en skøn dag!

Behagelige underbukser

Behagelige underbukser, klart mit nye go to. Derudover får du god service!
- Skal blot have fundet ud af hvordan jeg vasker dem bedst muligt, når de anbefales at blive vasket i 30 grader.

17. Juli 2024

Heeey Daniel,
Det er jeg super glad for at høre, vi stræber efter at lave verdens bedste underdrenge så det skønt med glade kunder! <3
Som du skriver så anbefaler vi at man vasker dem på 30 grader, bare sammen med sit andet vasketøj som T-shirts osv. i samme farvetone som normalt vasketøj. Vi anbefaler også så at man ikke tørretumbler dem, så har de de bedst og længst mulige levetid!
Du må have en skøn dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkt og sublim kundeservice!

Jeg har netop købt mine første underbukser fra AJR Collection efter at have hørt og læst meget positive anmeldelser af dem, og jeg må indrømme, at de til fulde indfrier mine forventninger! Super god pasform, behagelig at have på og dejligt lange ben. Alt i alt et rigtig godt produkt!

Udover dette har jeg oplevet en sublim kundeservice. Hurtig og nem levering, og derudover indeholdte pakken en personlig hilsen med en tak for bestillingen. Det er god stil!

16. Juli 2024

Hej Troels,
Tusind tak for din ordre og rossende ord! Det betyder virkelig meget for os, at du er fan af kundeservicen! <3 Tusind tak, fordi du synes, at vores AJR® underbukser lever op til dine sikkert høje forventninger! :-D Det synes vi bestemt også at de gør, vi arbejder hver dag på at optimere alt det vi kan!
Du må have en skøn aften! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er ikke sidste gang jeg køber AJR…

Det er ikke sidste gang jeg køber AJR boxershorts 👌🏽 De er virkelig funktionelle til crossfit og så kravler de ikke op

2. Juli 2024

Hej Jakob,
Det er jeg virkelig glad for at høre, der er ikke noget federe end at jer skønne kunder er glade for produktet, når vi bruger så mange timer og energi hver eneste dag for at skabe noget helt perfekt til sådan nogle som dig!

Du må have en skøn dag, jeg glæder mig til at tage imod din næste bestilling ;)))

Bedst gave ide

Bedst gave ide - når man som jeg har 3 piger og svigersønner - fætre og kusiner - så er AJRs produkter da det skønneste at gi i gave - og de ønsker sig produkterne igen og igen - dejligt nemt for mig.

9. Juli 2024

Heeey Mutti Jeanett,
Det var da en virkelig god ide, der findes vel ikke en bedre gave end noget fra AJR®
Skønt at de alle sammen er så glade for produkterne! <3
P.S Ham den Thai svigersøn må da være den skønneste ;)))

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Utrolig dejlig pasform

Utrolig dejlig pasform. Dejligt stof der ikke generer. Dog skal der kikkes på elastikken der har det med at bukke sammen foran og snærer lidt.

9. Mai 2024

Heey Pierre,
Tusind tak for de søde ord, vi sætter virkelig pris på din feedback.

Vi arbejder hver dag på at gøre vores produkt så godt som muligt til vores skønne kunder og vi er faktisk allerede i gang med med at forbedre elastikken, til vores næste generation af AJR® underbukser!

Team AJR®

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr