AJ Auto Tirstrup Bewertungen 9

4.3

1. Autowerkstatt

AJ Autotirstrup er din pålidelige partner inden for autoreparation og vedligeholdelse. Vi specialiserer os i omfattende autoreparationer, serviceeftersyn, dækudskiftning, og alle former for mekaniske reparationer. Vores erfarne team af mekanikere arbejder dedikeret for at sikre, at din bil kører optimalt og sikkert. Vi lægger vægt på kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed.

4.3

Hervorragend

Utrolig dygtig mekaniker ,

Utrolig dygtig mekaniker , og altid venlig har fået lavet vores egne 2 personbiler samt vores firma bil hos aj auto.
I mine 23 år med bil har jeg aldrig oplevet bedre service ,altid bliver aftaler overholdt ,bilerne spiller bare max når de ruller ud fra værkstedet .
Og priserne er mere end rimelige. Man får næsten lyst til at betale extra.
Kan kun sige til dem der ikke bruger Aj auto prøv dem ,de er mega dygtige
Mvh jan Utroligt tilfreds kunde

20. Februar 2026

God service

God service, tager tid til at forklare, hvad og hvorfor.
Overholder alle aftaler.
God mekaniker.

8. Oktober 2024

Altid den bedste service og pris

Altid den bedste service og pris. Har aldrig mødt sådan en reel mekaniker.

27. Juni 2024

Hej Jonas,

Tusind tak for din søde anmeldelse og ord. Vi sætter stort pris på det. Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og priser. Vi ser frem til at betjene dig igen, hvis det skulle være en anden gang!

AJ AUTO Tirstrup

Denne værksted kan virkelig…

Denne værksted kan virkelig anbefales!!!
Meget god service og rådgivning. Professionel
reparationer og kompetent, meget venligt kontorpersonale. Det var nu min tredje besøg og jeg var, ligesom tiderne før, meget tilfreds!

1. Mai 2024

Hej Jürgen,

Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, og det håber vi selvfølgelig, at du bliver ved med! 😊 Din anbefaling og ros af vores service betyder utroligt meget for os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Super service! Hurtig og dygtig

Super god service hos AJ Auto. Dygtig håndværker, altid hjælpsom og hyggelig! Får arbejdet gjort til aftalt tid og pris.

11. April 2024

Hej Anders,

Vi sætter stort pris på din fantastiske anmeldelse og søde ord. Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og betjening. Vi ser frem til at kunne yde den samme gode service en anden gang!

God service og fin pris

God service og fin pris. Rigtig rare mennesker - alt i alt en rigtig god oplevelse

22. März 2024

Hej Frederik,

Først og fremmest, ville vi gerne undskylde for det sene svar. Vi sætter rigtig stort pris på din søde anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og priser. Vi håber på, at kunne yde den samme gode service en anden gang!

AJ AUTO Tirstrup.