Aitotaal Bewertungen 16

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AI totaal zijn een oplichters bende…

AI totaal zijn een oplichters bende met…
AI totaal zijn een oplichters bende met aan het hooft een Dani die eigelijk Ali Yilmaz heet. zijn bedrijf werkt met een bankrekening van HW Boatservice om het binnengehaalde geld zwart op te nemen via h.w. Boatservice genaamd. ik ben wel doorgegaan naar aanleiding van al de mooie praatjes en beloftes en heb mij nu meer dan 10 k gekost,en een aangifte is onderweg. mensen deze reviews op deze site zijn nep. kijk maar HW Boatservice staat er bij als review. nadat je akkoord bent gegaan met het bouwen van een website voor de aangeboden reclame krijg je contact telefoontjes met dat je nog een betaal link krijgt en dit loopt gaande weg iedere keer op naar vele duizenden euros. mensen jullie zijn gewaarschuwd blijf weg van deze mooie praatjes maker want dit is een echte sociopaat en denkt alleen aan zichzelf en ziet zichzelf als slachtoffer. de inschrijvingen bij de K.v.K. klopt het adres zeker niet, daar ben ik van overtuigt. ik heb een verhuisbedrijf in de regio en kan mijn geld en tijd beter besteden dan deze laffe Ali met zijn oplichters Ai totaal.com

16. April 2026

Dit zijn pure oplichters

Dit zijn pure oplichters

Ali Yilmaz die speelt als de eigenaar van het bedrijf heeft hele mooie praatjes en komt erg intelligent over. Komt allemaal heel erg geloofwaardig en goed over maar al snel kom je er achter dat hij psychische stoornissen heeft. Ze werken samen met een groep jongens waaronder dus Ali Yilmaz, één of ander Baris, een Mateo en een Bas. Ik geloof dat dit een clubje van 4 is. De kvk staat op iemand anders de naam, één of ander Jan Thomas van der Tuuk, rekeningnummer word gebruikt van één of ander HW boatservice. Er zijn meerdere klanten opgelicht waarvan bij mij bekend voor in totaal meer dan 30.000 euro is buitgemaakt in 1 maand tijd en wie weet hoeveel klanten nog meer zijn opgelicht. Ze kunnen weer verder met andere kvk en handelsnamen dus pas vooral op voor deze namen: hun werknamen zijn: Ali = Dani - Baris = Boris

7. April 2026

Ik hou het zelf kort

Ik hou het zelf kort. Alle reviews spreken voor zich. Idd één grote geplande oplichting praktijk. Gelukkig d.m.v. eigen ervaring door derden opgelicht te zijn zeg maar, was ik al op de goede dmv hun plan van aanpak. Ga zeker niet in zee met hun.

4. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werk niet met deze partij

Werk niet met deze partij.
Ze hebben me voor NIKS zoveel geld gekost

Mijn ervaring is dat het traject totaal niet goed en transparant verloopt en dat je als klant geen controle hebt over wat er daadwerkelijk geleverd wordt. In het begin lijkt alles goed geregeld en wordt er een compleet pakket gepresenteerd, maar in de praktijk blijkt dit anders te zijn.

Gaandeweg komen er steeds nieuwe kosten bij die vooraf niet duidelijk zijn afgesproken. Dingen worden achteraf anders benoemd of als “verplicht” gepresenteerd, terwijl dit in eerste instantie niet zo gecommuniceerd werd. Hierdoor blijft het onduidelijk wat je nu precies afneemt en waar je voor betaalt.

Daarnaast krijg je geen volledige toegang tot je eigen website, waardoor je afhankelijk blijft van hun systeem. Dit is een groot probleem, omdat je geen eigenaarschap hebt over iets waar je wel in investeert.

Ook wordt de dienstverlening groter en technischer gepresenteerd dan wat er uiteindelijk concreet geleverd wordt. Dit zorgt voor verkeerde verwachtingen en frustratie tijdens het traject.

Op basis van mijn ervaring zou ik anderen sterk afraden om met deze partij in zee te gaan. Zorg dat je werkt met partijen die transparant zijn, duidelijke afspraken maken en je volledige controle geven over je eigen website.

28. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor iedereen die overweegt met deze…

Voor iedereen die overweegt met deze partij samen te werken: wees extreem voorzichtig.

Wat wordt gepresenteerd als een complete en professionele website + AI leadgeneratie oplossing, blijkt in de praktijk een systeem waarbij je geen enkele controle hebt over je eigen website. Je krijgt geen toegang, alles blijft in hun beheer en je bent volledig afhankelijk.

In het begin lijkt alles duidelijk en compleet. Je krijgt een website te zien die vrijwel af is en er wordt gedaan alsof alles inbegrepen is. In werkelijkheid begint het traject pas daarna en komen er steeds nieuwe kosten bij.

In mijn geval begon het met een bedrag van ongeveer €500 voor een “compleet pakket”. Uiteindelijk liep dit op richting €2000, terwijl het om dezelfde dienst en hetzelfde pakket ging. Als ik er zelf geen punt achter had gezet, was dit waarschijnlijk blijven doorgaan.

Afspraken over prijzen blijken achteraf niet vast te staan en worden aangepast wanneer het hen uitkomt. In mijn geval werd €685 exclusief btw afgesproken (ongeveer €828 inclusief btw), wat ik volledig heb betaald. Vervolgens werd er alsnog meerdere keren extra btw gevraagd, telkens met het excuus dat dit “intern fout was gegaan” of bij de “secretaresse” lag.

Het feit dat dit niet één keer maar meerdere keren gebeurt, zegt genoeg over de werkwijze.

Daarnaast worden er continu nieuwe kosten geïntroduceerd onder verschillende benamingen, zoals:
– “verplichte” systemen (bijv. OpenClaw)
– “Google/SEO installatie”
– extra hostingkosten

Deze worden gepresenteerd alsof ze noodzakelijk of zelfs verplicht zijn, terwijl dit vooraf niet is afgesproken en ook niet concreet wordt onderbouwd.

Wat in eerste instantie lijkt op een totaalpakket of offerte, wordt later opgesplitst en anders benoemd, waardoor er alsnog steeds extra kosten bijkomen. Dit gebeurt stap voor stap, waardoor je als klant steeds verder in het traject zit voordat je doorhebt wat er gebeurt.

De zogenaamde “AI leadgeneratie” en systemen die als essentieel worden gepresenteerd, blijken in de praktijk niet concreet of aantoonbaar geleverd te worden. Het wordt groter en technischer gepresenteerd dan het daadwerkelijk is.

Zodra je vragen stelt of niet meegaat in deze extra kosten, wordt de website offline gehaald. Dit betekent concreet dat je betaalt voor iets waar je geen eigenaarschap of controle over hebt.

Het patroon is duidelijk: je wordt binnengehaald met een ogenschijnlijk compleet aanbod, waarna er gedurende het traject steeds nieuwe kosten en “verplichtingen” bijkomen zonder transparantie vooraf.

Mijn advies: werk alleen met partijen die je direct volledige toegang geven tot je website, duidelijke en vaste afspraken maken en niet achteraf met nieuwe kosten of “verplichtingen” komen.

Dit is geen manier van werken waar je als ondernemer afhankelijk van wilt zijn.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend werk

Uitstekend werk. Ze denken mee wat heel fijn is. Volledig seo optimalisatie. Eindelijk een google account die goed kan tracken.

18. März 2026

Ingehuurd

Ingehuurd
Ingehuurd, maar nooit betaald gekregen. Inmiddels heb ik sterke vermoedens en aanwijzingen dat er sprake is van frauduleus handelen, zeker nu ik andere reviews heb gelezen die mijn ervaring bevestigen.

Aitotaal profileert zich als leadgenerator, maar er zijn geen aantoonbare leads, geen demo van het vermeende callcenter en geen enkel inzicht in bestaande klanten. Er wordt gesproken over een ander CRM-systeem, maar ook daarvan ontbreekt elk bewijs. Zonder onderbouwing blijven dat loze claims.

Daarnaast ontbraken essentiële basiszaken zoals een
een duidelijke overeenkomst na paar dagen, geen boekhouder, geen verifieerbaar btw-nummer of een professioneel georganiseerde backoffice. Er werd zelfs voorgesteld om via een Tikkie te betalen zonder factuur. Voor mij zijn dat ernstige rode vlaggen. Vage KvK, vage IBAN van klant op factuur van een online business bank op een adres in Amsterdam?? Nutsbeding is gelinkt aan Aitotaal SCAMMERS

7. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb zeer slechte ervaring met…

Ik heb zeer slechte ervaring met aitotaal
Ik heb hem 500 betald en treug webside gekrijgen zonder toegang .
Ik zou paket starter krijgen met ai generator ,automatische lead kwalificatie ,basis crm kwalificatie,resultate dashbord,e-mail support,inclusief updates,,,,
ben met 500 opgeligt
Afradder,,,,nooit aan beginnen

1. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr