Airtrix Klatre & Trampolinpark Bewertungen 45

TrustScore 3 von 5

2.9

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

RACISM EXPERIENCE - We hosted a kids’ birthday party here and were told multiple times during booking that we could estimate the maximum number of kids, then only pay for those who actually showe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en super oplevelse i jeres trampolinpark og klatring. Vi vil helt sikkert komme igen. Vi var der fredag om formiddagen og vi havde nærmest det hele for os selv 🤩

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fedt sted til alle aldre! MINUS; Da vi var færdige ville vi drikke en slushice og lige få vejret, men ingen siddepladser. Forældrene har spærret ALLE pladser med jakker/tasker. Mega irrit... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2x20 minutter på under 34 minutter. Jeg italesatte at vi startede vores 2 runder lasertag kl 12 og var færdige med begge runder kl 12.34. Selv fraset introduktion og skift af vest, kommer vi jo... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Airtrix er Danmarks største og bedste Klatre & Trampolinpark. Slå dig løs i bunkevis af sammenhængende trampoliner, ninja-warrior baner, performance trampoliner, Activity foam pit, airbags, last man standing, dodgeball, trampolin-basketball, interactive...

2.9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Airtrix er åbenbart et af de meget få…

Airtrix er åbenbart et af de meget få steder som ikke vil godtage at man har et barn med som har et tilknyttet ledsager kort til sig så der altid kan komme en voksen med til de forskellige forlystelser uden beregning. Ideen med dette ledsagerkort er at man selvfølgelig altid skal betale for barnet som er helt fair , men alle andre steder betaler man ikke for den voksne med ledsagerkortet. Jeg er faktisk ikke stødt ind i dette problem før jeg kom til Airtrix og må se mig om efter andre steder da det er for at få barnet ud, netop for at ledsage barnet som ikke kan på egen hånd. Jeg er klar over det er en forretning men alternativet er at man tager andre steder med barnet og synes bestemt det er noget i bør overveje.

26. Mai 2019
Airtrix Klatre & Trampolinpark-Logo

Antwort von Airtrix Klatre & Trampolinpark

Hej TL, tak for din anmeldelse. Alle voksne har adgang til parken helt gratis. En voksen ledsager kan hjælpe overalt i parken uden det koster entré. Så ledsagerkort bliver accepteret, men er egentligt overflødigt da ALLE voksne har gratis adgang til parken.

Men såfremt den voksne gerne selv vil have vores sokker på, være aktiv og benytte vores forlystelser, er der ikke længere tale om ledsagning. Alle der gerne vil benytte vores faciliteter til egen fornøjelse, skal indløse billet. Vi beklager naturligvis hvis vi ikke har kommunikeret dette klart og tydeligt i jeres tilfælde. Mvh Airtrix.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Super sted - men der er ikke styr på sikkerhed og ulykker!

Airtrix er et fantastisk sted at lege og få motion for børn - ingen tvivl om det. Men der er desværre en utrolig dårlig sikkerhed omkring hver aktivitet og meget få voksne til at styre løjerne og sørge for, at sikkerhed er i top - også efter ulykken er sket. Det skal man selv kunne og vide som gæst.

Jeg var der 8. marts 2019 og min søn på 9 år brækkede lårbenet ved at hoppe ned på en stor airbag fra 2 meters højde. Det søde, men unge personale, vidste tydeligvis ikke, hvad de skulle gøre. Der var ingen tegn på, at der findes procedurer ved ulykker. Vi måtte selv råbe, at de skulle ringe efter en ambulance og selv løbe rundt og finde vores ting (sko, jakker, tasker). Ingen guidede hans far, da han kom til stedet, og ingen hjalp ambulancen hen til den udgang, der lå tættest på, hvor min søn og jeg lå og ventede på hjælp (det tog 20 min før ambulancen kom). Personalet ville flytte min søn, men han skreg af smerte, og ambulancefolkene sagde over telefonen til en ansat, at man ikke må flytte på nogen, der kan havde skadet ryg og nakke. Det vidste personalet tydeligvis intet om.

Da jeg efter 5 dages indlæggelse ringede til Aittrix og fortalte om lårbensbruddet til en dagsleder, takkede han men sagde også, at de "ikke vidste at man kunne brække lårbenet på den airbag".

Efterfølgende har 2 børn på vores søns skole brækket armen i Airtrix. Der stod personale også uden at vide, hvad de skulle gøre. Meget ærgerligt når man ens kunder er børn! Jeg får som kunde en fornemmelse af, at Airtrix er en pengemaskine. Jeg har intet hørt fra ledelse eller ejere, selvom jeg efterlod mit telefonnummer. Det ville ellers være god og ansvarlig stil. De kunne lære meget af en utrolig dårlig og skræmmende oplevelse.

PS: Jeg kan tilføje, at anæstesifolkene på hospitalet sagde: "nå en af dem" da vi kom op på operationsstuen og han skulle i narkose og opereres. Hoppelande er åbenbart stor-leverandører af børneulykker.

7. April 2019
Airtrix Klatre & Trampolinpark-Logo

Antwort von Airtrix Klatre & Trampolinpark

Hej Tine,
Trustpilot er ikke noget vi normalt benytter (da vi ikke er en webshop), men jeg er tilfældigvis faldet over din anmeldelse ved en googling i anden forbindelse, og oprettede straks en profil herinde så jeg kan svarer dig - derfor svarer jeg desværre først nu - beklager.

Jeg er virkelig ked af at høre din beretning, ked af at din søn kom til skade, og håber armen har det godt igen.

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde maximal sikkerhed, og selve parken er bygget efter de skrappeste sikkerhedsregler og er godkendt af alle myndigheder. Vi benytter airbags, netop fordi de tilbyder en langt større sikkerhed end de skumgrave der typisk benyttes i andre parker (vi har også skumgrave, men ikke de 3 steder hvor der det er meningen man skal falde langt ). Vores airbags er en langt dyrere løsning end skumgrave, men vi ville netop ikke gå på kompromis med sikkerheden da vi byggede parken (uanset at vi naturligvis også skal tjene penge til at betale investeringen, husleje, lønninger m.m.). Men som det beskrives på vores hjemmeside, store skilte i parken og på sikkerhedsvideoen, er vi også meget bevidste om, at man ligesom ved andre aktive sportsgrene med meget bevægelse kan komme til skade. Derfor bliver vi også ekstra kede af det når der sker skader, og vi ville ønske vi helt kunne undgå dem.

Sikkerhed er ekstremt vigtig for os, og vi har siden jeres besøg iværksat en ny procedure omkring ulykker, så det nu kun er lederen der må varetage disse, ligesom vi er igang med at opkvalificere personalet yderligere sammen med bl.a Copenhagen Risk & Safety Group. Trampolinparker har iøvrigt en skadesfrekvens på mindre end 0,1%.

Vi har også iværksat en bedre opsamling og videreformidling til ledelsen af kontaktinfo, så vi kan kontakte kunder (med deres tilladelse) efter en ulykke (information med dine kontaktinfo og dit ønske om at blive kontaktet er ved en fejl ikke nået frem til ledelsen, hvilket naturligvis ikke er acceptabelt). Jeg vil meget gerne snakke med dig omkring ulykken, såfremt du stadig ønsker dette - send blot en mail til nordhavn@airtrix.dk med dit telefonnummer, så kontakter jeg dig asap.

Jeg må igen udtrykke min største beklagelse over din søns skade, og håb om at bedringen er gået godt.

Carsten A. Olesen, Adm. Direktør, Airtrix

Fantastisk dag i Airtrix

Vi havde en fantastisk dag i Airtrix. En familie a 4. Der er både klatring og trampoliner og alle kunne være med, også den mindste på 4 år. Personalet er venlige og professionelle og vi følte vi var i gode hænder og fik den fornødne hjælp og vejledning ved klatring. En ting er sikkert, perfekte sted for os legebørn, og det er ikke sidste gang vi kommer her.

23. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert og helt nyt anlæg

Super lækkert og helt nyt anlæg. Det bedste er at det er delt i 4 forskellige højloftede haller som gør at det føles frit og luftigt. Super gode og forskellige trampoliner og ninja udfordringer.
En sommerferiedag i juli var der næsten ingen mennesker.
Enormt imødekommende og hjælpsomt personale.
Vi var i AirTrix i 2 timer og det var passende. Den nye klatrehal var netop åbnet. Parkourbanen ville åbne i kommende uge, så er man til det også er det lige før, 2 timer ikke er nok tid.
Vi var en familie med 5 børn på 4 til 14 år og der var rigelige og forskellige aktiviteter til alle aldre.
Caféen havde et fint udbud til alles læskende behov. Mange afspritere til håndhygiejne og rent alle vejne.
Eneste mangel var aflåste garderobeskabe til tasker, sko og jakker.

30. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr