Omdat adequaat op onze vraag werd geanticipeerd. Alleen jammer dat deze ervaring vertroebeld doordat we € 70,- extra moesten betalen voor deze wijziging. Ik weet dat in de voorwaarden staat, dat daar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meerdere boekingen gedaan de afgelopen jaren. Voor deze maand had ik een stedentrip staan. Enkele weken geleden per mail contact gezocht om de overleggen wel of omboeken ivm COVID. In de avond werd... Mehr ansehen
Toch zwaar teleurgesteld door deze maatschappij. Een maand geleden boekten we een vlucht naar Krakau vanaf Eindhoven. De vliegtuigmaatschappij die de vlucht uitvoerde was Wizzair. Een dag na boeki... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een bijzonder dagen hebben ik en mijn zus gehad in de adembenemende prachtige 1001-nacht Riad El Yacout in Fez. Het personeel weet de namen van alle gasten en geeft de gasten hierdoor het gevoel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Airtrade is marktleider op het gebied van de inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets voor de reisbranche. Daarnaast ontwikkelt Airtrade reistechnologie voor elk type reisonderneming.
Diakenhuisweg 7, 2033AP, Haarlem, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Zeer teleurgesteld over de service. Wij hadden bewust een pakketreis geboekt om in de middag te kunnen vliegen. Zonder geïnformeerd te worden is onze vlucht veranderd in een nachtvlucht. Wijzigen kon alleen tegen een meerprijs voor 600 euro voor dezelfde vakantie. Zeer teleurstellend dat er niet werd meegedacht in het vinden van een passend alternatief.
Hierbij reageer ik graag nog op onderstaande reactie op mijn review.
U geeft aan dat wij niet gereageerd
hebben binnen de gestelde termijn.
Zoals eerder aangegeven in de mail met bijbehorende screenshots van de ontvangen e-mails hebben wij buiten de vluchtwijziging geen e-mail
ontvangen. Blijkbaar is er iets mis
gegaan met de verzending/ontvangst.
Er is op geen enkele wijze meegedacht in een oplossing. Zeer teleurgesteld in de ervaring met airtrade.
U geeft aan contact de hebben gezocht, maar ik ben helaas met niemand in contact geweest. Ik heb een e-mail gestuurd met telefoonnummer. Hopelijk neemt u morgen contact met mij op.
Een mail gehad van airtrade. De bevredigende oplossing die wordt geboden is de vlucht wijzigen met een bijbetaling van 675 euro. Onbegrijpelijk dat dit zonder schaamte als bevredigende oplossing wordt geboden.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
We hebben het contact met Airtrade Holland B.V. als plezierig ervaren. Ze reageren snel op mailverkeer en geven goed advies. Voor de vakantie hebben we nog een wijziging gehad in de huurauto en ook dat is goed afgewikkeld. We hebben mede dankzij Airtrade Holland B.V. een fijne vakantie gehad.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Zeer klant vriendelijk, meedenkend en behulpzaam toen ik een wijziging in mijn eerder gedane boeking moest maken.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Door omstandigheden omgeboekt Zeer vriendelijk en prettig geholpen

Antwort von Airtrade Holland B.V.
we konden door nare, onvoorziene omstandigheden onze reis niet door laten gaan en hebben hem mbv Airtrade kunnen verplaatsen. Ik ben heel empathisch geholpen door Stef! Grote klasse + dank!

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Wat een goede klantenservice! Nadat ik niet helemaal goed gelezen had dat ons hotel niet het oude centrum lag baalde ik een beetje. Mail gestuurd of het nog gewijzigd kon worden, gelijk reactie dat dit geen probleem was. 3 dagen later nieuw hotel in het oude centrum en nog geld terug ook! Dank voor deze super goede service.
Enige minpunt: het aantal km vanaf het centrum wat benoemd wordt gaat dus niet over de afstand naar het oude centrum en daardoor heb ik in eerste instantie het verkeerde hotel gekozen.
Dank je wel voor jullie reactie, ik heb hieruit ook de les gehaald volgende keer op de kaart te kijken voordat ik ga boeken.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Super!! Stef was super vriendelijk en hielp mij erg snel en goed. Heel blij met de service

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Correcte afhandeling, flexibiliteit en ook geld terug gekregen na verandering in de booking. Duidelijk en snel contact.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Super snelle reacties en fijn contact
Ze helpen ook echt

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Stef was erg behulpzaam en heeft zijn uiterste best gedaan om dingen te veranderen die gevraagd waren

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Heel fijn en goed geholpen door de medewerkers van Airtrade Holland. De service was top!

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Voldoende keuze, goede prijs, extraatje (ruimbagage), duidelijke communicatie, goede klantenservice en zeer goed hotel

Antwort von Airtrade Holland B.V.
We hebben via klm een reis naar Londen geboekt. Fijn hoe vlekkeloos alles verliep. De terugreis werd onze vlucht gecanceld. De informatie hierover verliep vlot en met een half uurtje vertraging vlogen we via een andere maatschappij terug naar Amsterdam.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Samen met mijn vriendin hadden wij een hotel geboekt waar wij achteraf totaal niet achter stonden. Wij hadden een email gestuurd naar Airtrade en zij hebben ons enorm goed geholpen in het omboeken van het hotel. Zelfs berekeningen erbij met de beste opties.
Wij waren heel erg met deze service geholpen.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Opgelicht met te kleine bedden voor KLM pakketreis naar New York. Hotel Hilton.
Update 25/2: de informatie met boekingsreferentie en foto's is inmiddels gedeeld met Airtrade maar jullie kunnen niks betekenen ondanks dat verkeerde, te kleine bedden in de kamer staan. Volhens jullie kan ik kiezen voor een goede kamer met meerkosten, hetgeen volledig onacceptabel is. Zeer, zeer slecht.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Recent een vakantie geboekt via Transavia Holidays (uitgevoerd door airtrade). Toen ik de boeking probeerde te maken was de ruimbagage gratis. Vanwege een technische storing lukte dit niet en toen heb ik besloten om dit de volgende dag te doen. Toen kwam ik erachter dat de gratis bagage een actie was en dus ineens niet meer gratis was. Dit is natuurlijk gewoon pech. Ik heb wel contact opgenomen met Airtrade om te kijken of ze hierin nog iets konden betekenen. De medewerkster wist mij te vertellen dat ze hierin niks kon betekenen. Vervolgens ging ze kijken of er binnenkort weer een actie zou zijn, omdat dit vaker gebeurde. Zij vertelde dat dit de komende maanden niet zou zijn, omdat dat intern al vroeg bekend zou zijn. Nu 1.5 week later is de actie gewoon weer terug, waardoor wij nu met een gezelschap van 6 personen ruim 400€ te veel betalen.
Qua communicatie is dit dus erg jammer, omdat ik anders nog even gewacht had met boeken, maar door het verhaal van de medewerker ben ik er vanuit gegaan dat er voorlopig geen actie meer zou zijn.

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Onlangs een reis geboekt met 6 personen, gratis zou er een koffer per persoon bij zitten. Door een storing konden wij de volgende dag boeken maar de actie was afgelopen!. Contact opgenomen, helaas konden ze niets meer voor ons doen want de actie was voorbij! Nu 1,5 week later is de actie er weer, wederom contact opgenomen maar konden weer niets meer voor ons doen omdat we al geboekt hadden.
Transavia bedankt dat je de trouwe klanten in de kou laat staan!

Antwort von Airtrade Holland B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.