De ervaring was zo goed dat ik hen zeker weer zal contacteren
hij controleerde de bouten van buitenunit achter schuur terwijl hond bleef blaffen klein rare zin maar alles stevig
ze kwamen en binnen een bezoek was alles geinstalleerd dat vond ik wel handig al was communicatie soms wat rommelig
Samen testen voelde wel serieus niet zomaar installeren en weg.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Airco Zwolle staan wij klaar om u te helpen met hoogwaardige airconditioningoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe airco, onderhoud van uw huidige systeem, of snelle en efficiënte reparaties, ons team van gecertificeerde specialisten staat voor u klaar. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij betrouwbare en energiezuinige oplossingen die uw comfort in huis of op kantoor verbeteren. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en garanderen vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat, zodat u altijd verzekerd bent van de beste keuze voor uw situatie. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en wij streven ernaar om elke opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Wilt u weten wat onze klanten over ons zeggen? Bezoek dan ons Trustpilot-profiel en lees hun ervaringen met onze service! Kies voor Airco Zwolle en ervaar het verschil in kwaliteit en service!
Grote Voort 293A, 8041 BL, Zwolle, Overijssel, Niederlande
- +31383690311
- contact@aircozwolle.com
- aircozwolle.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
de monteur legde alles duidelijk uit
de monteur legde alles duidelijk uit, fijn contact gehad
tegenwoordig betaal je niet veel meer…
tegenwoordig betaal je niet veel meer voor een goeie airco!
Gewilde airco
Gewilde airco, wist nie eens dat het zo goedkoop was geworden nooit meer zweten in bed!
Airco van goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Goed bedrijf dat goede kwaliteit levert. De airco doet het goed en ze konden hem al snel komen installeren.
De airco doet het goed
De airco doet het goed, aansluiten deed de monteur in goed overleg.
Goed bedrijf,mooie airco gekocht
Goed bedrijf,mooie airco gekocht, 2 aircos op 1 unit.
Meerdere aircos laten plaatsen
Meerdere aircos laten plaatsen. 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer.
Voordelige prijs voor een airco
Top kwaliteit airco
Top kwaliteit airco. Zowel het verwarmen als koelen doet die uitstekend.
Hadden een leuke actie hier lopen waar…
Hadden een leuke actie hier lopen waar wij gebruik van hebben gemaakt. Zijn erg blij met de airco.
Kort geleden hier een airco gekocht
Kort geleden hier een airco gekocht. De installatie konden se snel doen. Nu eventjes in gebruik en bevalt allemaal prima.
Veel soorten
Verkopen veel verschillende aircos, gewone en split. Prijzen zijn scherp.
De airconditioning werk goed
De airconditioning werk goed. Kamer koelt snel af en ook een warme temperatuur voelt goed aan.
Top leverancier
Top leverancier. Hebben hier 3 aircos geplaatst. Werken alle goed. Mooi opgehangen, buitenunit idem.
Goed airco bedrijf
Goed airco bedrijf. Heb eerst advies in gewonnen was er niet zeker van of ik een split airco wilde of losse units. Uiteindelijk voor de split gegaan prima keus.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.