Vue filmvouchers gekocht (incl. popcorn). Door alle reviews was ik eerst wat sceptisch, maar na betaling ontving ik de tickets vrijwel direct in mijn mailbox. In de bioscoop verliep alles soepel. Prim... Mehr ansehen
Op 16 maart 2026 een Kärcher hogedrukreinger gekocht. Niets meer van AHvoordeelshop of Kärcher vernomen. Kontakt gehad met AHvoordeelshop klantenservice en gevraagd wanneer wordt geleve... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechtste ervaring die je kunt bedenken…
Slechtste ervaring die je kunt bedenken met partner van AH ttp-concepts. Sep 2025 AirPods besteld, ontving ik pas in november. Waren vervolgens defect, wilde retourneren maar hielpen me tot aan het voorzien retourlabel, na retour sturen nooit meer iets van ze gehoord en geen terugbetaling ontvangen. Gelukkig via AH klantenservice toch m’n geld terug kunnen krijgen. Probs naar AH
Top!
Vue filmvouchers gekocht (incl. popcorn). Door alle reviews was ik eerst wat sceptisch, maar na betaling ontving ik de tickets vrijwel direct in mijn mailbox. In de bioscoop verliep alles soepel. Prima ervaring!
Falende klantenservice
Op 16 maart 2026 een Kärcher hogedrukreinger gekocht.
Niets meer van AHvoordeelshop of Kärcher vernomen.
Kontakt gehad met AHvoordeelshop klantenservice en gevraagd wanneer wordt geleverd.
Antwoord:wij kunnen U niet helpen en u moet Kärcher
bellen. Gezegd dat AHvoordeelshop dit apparaat heeft verkocht en ik ook heb betaald aan AHvoorsdeelshop en dat ik het vreemd vind dat ik nu zelf de leverancier moet gaan bellen.
Op 23 maart Kärcher gebeld en deze zei dat ze het erg druk hebben en een bericht zouden sturen aan hun magazijn.
Intussen niets meer gehoord.
Mensen, voordat u bij AHvoordeelshop bestelt bedenk
goed wat voor problemen u te wachten staat
Op 24 -02 een Kärcher raamwisser…
Op 24 -02 een Kärcher raamwisser besteld,na 5 werkdagen had ik nog steeds geen bestelling ontvangen
Vervolgens contact opgenomen met Kärcher en toen een track en trace code ontvangen,ik zag dat GLS er waren geweest (een dag eerder)maar ik kreeg helemaal geen melding hiervan..
Ik heb afgesproken met Kärcher om mijn pakketje te laten bezorgen op een pakket automaat om te voorkomen dat ik opnieuw de bezorger ging missen,ik kreeg een bevestiging mail dat de bestelling daar zouden worden bezorgd
Vervolgens hoor ik niks,ben ik opnieuw op de ene link gaan zoeken en tot mijn verbazing was de bestelling opnieuw bij mij geprobeerd te leveren..
Omdat ik er niet thuis was,was deze weer terug naar de GLS depot
Ik heb verschillende keren gebeld en n zeer slechte service van Kärcher ,ze zijn niet klant rond en zelfs onbeschoft
Na 2 weken wachten heb ik de recht om de koop te ontbinden,deze keer heb ik via de chat van ah geprobeerd,vervolgens wordt verteld dat ik zelf bij Kärcher mijn bestelling moet annuleren,ik vind schandalig dat zowel ah en Kärcher de verantwoordelijkheid niet neemt en niks wordt opgelost!
Ik wil mijn geld terug en ik ga nooit meer iets bestellen via ah voordeel shop
Had een parfum gekocht in december
Had een parfum gekocht in december, maar na 2 weken nog niks ontvangen. Dus maar berichtje gestuurd...ooh sorry, al uitverkocht. Sorry dat we geen berichtje hebben gestuurd. Ok, jammer...balen. Dus ik stelde meteen de vraag over terugbetaling, dat ging weer de ah shop volgens hun, maar werd uiteraard geregeld. Maar nu eind februari nog steeds niks. Weer kontakt opgenomen. Welk rekening nummer is het teruggstort. Natuurlijk op het rekening nummer waar ik mee betaald hebt, ok....maar waarom staat er dan niks op mijn rekening. Hun sturen mijn nog een kopie dat het terug gstort is. Nou mooi niet...zal er nooit meer bestellen
Parfum in december besteld
Parfum in december besteld. Nooit ontvangen.
Wordt niets geleverd
Bestelling geplaats op 27-1 vraag na 6 werkdagen of het al onderweg is krijg ik een pakbon van 26-1
Dramatisch slechte service
Airpods besteld bij TTP Concepts via AH voordeelshop, wat een drama. Bestelling werd veel te laat geleverd en airpods werkten niet goed (nep artikel?). Pas twee maanden na maken van de melding met veel moeite mijn geld teruggekregen. Hier bestel ik nooit meer!
16/09/2025 Apple Airpods besteld via AH…
16/09/2025 Apple Airpods besteld via AH Voordeelshop. Eigenlijk ook min of meer omdat je ze ook kon kopen met inlevering van koopzegelboekjes.
Uiteindelijk bijna 2 maanden later werden ze geleverd door het bedrijf TTP Concepts BV. Tussendoor werd overigens wel gecommuniceerd door TTP over de vertraagde levering.
Vervolgens blijken ze niet goed te werken, dus dit aangegeven via de email op 12 nov 2025. Het eerste antwoord op mijn mail duurde 6 dagen en hoewel ietwat laat, kan ik daar prima mee leven. Maar het bleek een standaard antwoord met een stappenplan om de oortjes te resetten. Dat had ik uiteraard al geprobeerd, maar op verzoek van TTP nogmaals de handelingen uitgevoerd.
Het antwoord laat zich raden: De Airpods gingen alsnog niet werken, dus wederom een mail gestuurd met het verzoek om de Airpods dan terug te sturen. Het antwoord hierop, na herhaalde verzoeken om contact, duurde exact 6 weken. Vervolgens krijg je het verzoek om alle gegevens te mailen (welke al bekend zijn, want je moet ook het ordernummer aangeven)
Deze moet je eerst per mail terugsturen, maar vervolgens ook uitprinten en bijvoegen bij je pakket, waarvan je de retourkosten zelf moet betalen en dus niet vergoed krijgt.
Eea is nog steeds niet opgelost, maar wat ik gewoon echt niet begrijp van AH, dat is dat ze zo hun naam te grabbel gooien en in zee gaan met Cowboys, die onprofessioneel werken en absoluut niet ingericht zijn op grotere orderaantallen.
AH, word wakker ajb! Ik ben zo te lezen echt niet de enige met klachten over de Voordeelshop. Screen je leveranciers van te voren, zodat je eigen naam niet naar de ......... gaat.
Terugbetaling vanuit AH blijft uit...
Leverancier heeft bevestigd mijn retourzending te hebben ontvangen, helaas blijft de terugbetaling vanuit Albert Heijn al 5 weken uit.
Klantenservice is waardeloos. Je moet zelf contact opnemen met de leverancier en ze zijn alles behalve behulpzaam.
Belachelijke gang van zaken en zeer teleurstellend voor een organisatie als Ahold. 1 ster is eigenlijk nog te veel.
Zeer slecht
Zeer slecht! Bestel hier niet!! We hadden 2x 2 statafels met rokken besteld. Kregen alleen 2 statafels (dus er miste 2 statafels en 4 rokken). Voor een retour moest ik mailen naar Infinity Goods. Na 3 keer mailen nog steeds geen reactie. Meermaals de chat met de klantenservice geprobeerd, maar ik werd telkens uit de chat gegooid. Toen ik iemand telefonisch sprak van AH werd gezegd dat ik nog maar een keer moest bellen en dat dat binnen 3 dagen geregeld moest zijn anders was de retourtermijn voorbij. Ik heb alles geprobeerd om mijn retour te verwerken, maar werd totaal niet geholpen.
Zeer slechte klantenservice, en de producten zelf waren gewoon Chinese troep.
Cloudpillow kussen besteld en…
Cloudpillow kussen besteld en geretourneerd. Na 3 maanden nog geen terugbetaling. Klantenservice chat gestart en na 24 dagen nog steeds geen terugkoppeling. Na aangeven een klacht in te willen dienen sluiten ze gewoon de chat! Waardeloos dus niks bestellen!
Ze verwijzen door naar onbetrouwbare…
Ze verwijzen door naar onbetrouwbare klanten. Weg bestelling. :( nu maar zien hoe we geld terugkrijgen. Zeer slecht van Albert Heijn !!!!
Niet aan beginnen!
Niet aan beginnen. AH verwijst naar derden. Best Beauty Lux is zo'n bedrijf die ook bekend is als Parfumsparen en Beautyrewards. Na de betaling volgt er stilte. Telefoonnummers zijn ook niet bereikbaar en op email wordt ook niet gereageerd.
Bestel hier niets
Bestel hier niets! Waardeloze service. En als het mis gaat, schuiven ze af op hun leverancier. Ik bestelde een steakmessenset van Laguiole. Mooie aanbieding. Zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden, via hun partner Touch Loyalty Solutions. Zodra je die naam ziet: vlucht! Sturen oude DHL Track en Trace codes. Adviseren om maar even langs de buren te gaan (daar hebben ze zelfs een “manager” voor, die deze onzin verzint). Lang verhaal kort: betaald…geen messen. Ik geef het ook wel een beetje op, maar waarschuw met deze review wel anderen: trap niet in dit rovershol.
Guirlande 5 meter
Bij AH een guirlande gekocht 5 Meter leverancier: Infinity Goods B.V. Deze was kwalitatief ver onder de maat. Retourbon aangevraagd bij Infinity Goods B.V. 25/11 Na een week nogmaals gemaild. Eindelijk een retourbon. Product opgestuurd. En maar weer wachten. Na 2 weken weer gemaild en eindelijk een reactie dat ze 22/11 AH opdracht hadden gegeven om mij het retour bedrag uit te betalen. Nu nog even wachten. Exclusief verkrijgbaar bij AH? Nooit weer.
Waardeloos
Waardeloos, misleidende aanbiedingen/ verkoop. Waar is de ACM? Had ik maar eerst trutpilot gecheckt....
Slecht..slecht…Vorig jaar al problemen…
Slecht..slecht…Vorig jaar al problemen gehad met een bestelling en nu weer.Ik denk..Ach kan een keer gebeuren ,probeer het nog een keer. Het betreft de guirlande van 5 meter op stroom.Begin december bij Infinity Goods B.V. besteld.Nog niet ontvangen.Diverse keren een mail gestuurd naar de desbetreffende verzender..geen reactie of alleen de vraag :Wat heeft u besteld.Bestelnummer alles weer doorgegeven ..nooit meer iets gehoord,Annulering gedaan..nooit iets op gehoord…Nu bijna kerst…Ik wil gewoon mijn €29,- euro terug. Heb er nu niets meer aan.
TTP Concepts Airpods AH
Bestelling reclame aanbod Apple Airpods.
Zeer late levering (op een gegeven moment wel communicatie hierover). Begin Oktober 2025.
Kapotte airpods, retour gestuurd na goed contact met klantenservice.
Maar nu... al weken wachten op reactie voor terugbetaling. Vandaag 18-12-2025
Mails gestuurd, voicemails ingesproken.
Tot nu toe geen reactie.
Communicatie, bv algemene mail, zou al helpend zijn, want wij zijn waarschijnlijk niet de enigen die AirPods retour hebben moeten sturen.
Nooit meer iets bestellen bij ah…
Nooit meer iets bestellen bij ah voordeelshop, na twee weken nog geen levering, dan bel je met de klanten service en wordt er verteld dat ik bij de leverancier er zelf achteraan moet gaan, laat staan dat ik mijn geld van hun terug krijg.
Beter bij bol iets kopen, terwijl ik dacht dat AH ergens voor stond.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.