Professionelle og dygtige rådgivere. Jeg har gennem et års tid anvendt jeres rådgivningslinje i forbindelse med mange bl.a. juridiske dilemmaer i forskellige sammenhænge. Dette med stor glæde. Er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kære Ældresagen, jeg lægger mærke til, at mange efterspørger oplysninger om Bjarne Hastrups løn - uden de får svar. Det virker mærkeligt, at medlemmerne ikke kan få oplyst, hvad direktøren får i lø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede forleden Ældre sagen med et ret enkelt spørgsmål, der nok kunne svares med et ja eller nej, samt et link. Jeg får en mail retur, hvor der står at deres rådgivning er indrettet s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alle får nu mere i løn,undtagen pensionister. Ældre Sagen er som sædvanlig tavse. De har vel nok at gøre med at tælle de mange penge der vælter ind fra kontingenter, og reklamer. ÆldreSagen er en ren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ældre Sagen arbejder for, at flest muligt skal kunne leve et godt liv - hele livet. Det formål forfølger vi ved at støtte og styrke tilværelsen som ældre medborger.
Nørregade 49, 1165, København K., Dänemark
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg vil gerne sige tak for det første år i Ældresagen. Jeg er ikke en der bruger medlemstilbud til butikker, men har haft rigtig gavn af Ældresagens medlemsservice med f.eks. ansøgning om folkepension, hvilket gav mig den tryghed jeg havde brug for.
Jeg blev ærlig talt chokeret over anmeldelserne i Trustpilot og den lave score, men blev enig med mig selv om at det var 54 anmeldelser i alt og Ældresagen har 900.000 medlemmer, så det afspejler, i min verden, ikke billedet af Ældresagen.
Jeg vil ikke være med til at betale de store lønninger som de giver sig selv i toppen af organisationen
SVENDBORG AFD. I Ugeavisen var der tilbud med invitation til en gratis gourmet-middag. Man kunne ringe mandag den 16 november kl 10 -13 og onsdag den 18 november 14 -17. Der er 9000 medlemmer i SVENDBORG og efter hvad jeg har forstået 150 middage. Jeg ringede 43 gange de første 10 min. Fik besked om ingen mobil kontakt - eller besked om at ringe mandag efter kl 10. Det er meget utilfredsstillende at så få kan få glæde af en gratis fornøjelse. Kunne man ikke finde på noget der tilgodeser flere medlemmer. Eller er det kun for de få.
Har været uheldig med udflugter og andet. Så overvejer udmeldelse.
Et godt sted,hvis man udnytter mulighederne.
Jeg er medlem på Frederiksberg. Jeg deltager i kurser og motion, men hvis man ikke gider være med i fællesskabet er det ikke billigt.
Ældre sagen snakker og skriver meget om, at ældreplejen skal kulegravet og forbedres, men de gør intet. I september holdt de et "ældre topmøde" sammen med ministeren, KL og FOA. De lod, som om de pårørende også skulle med, men de skubbede alle andre grupper ud, og siden skete der intet. De forbedrer ikke forholdene på plejehjem eller i hjemmeplejen, de hjælper ikke pårørende til at blive hørt. Til gengæld hjælper de sig selv med effektiv propaganda.
Ældresagen støtter ikke afskaffelse af gensidig forsørgerpligt . Skal aldrig meldes ind eller støtte dette
Jeg har lige fået et tilbud ang indmeldelse hos Ædresagen og umiddelbar lød det rigtigt godt. Men for at være sikker, tjekkede jeg lige Trustpilot og fik lidt af et chok.
Ud af alle anmeldelserne, var der kun 2 tilfredse medlemmer. Det rystede mig lidt.
Jeg talte med min kone om det og hun fortalte, at det var ikke nogen god idé. Hun havde hørt meget dårligt om Ældresagen ifbm hendes arbejde. Så jeg takker nej og betaler de ekstra 25% for mad og rejser.
En organisation hvor der sidder en gruppe i toppen og giver sig selv kæmpe lønninger samtidig med man forventer tusindvis af medlemmer arbejder gratis så de kan sidde og skumme fløden. Hele dette cirkus er opbygget noget i stil med Tvind skolerne. Har meldt mig ud af dette cirkus
Vi melder os også ud da ældresagen ikke gør noget for den udfordring gensidig forsørgelse giver os og mange andre mvh. Jan Kjellstrøm

Antwort von Ældre Sagen
At Ældresagen ikke ser det som deres fornemmeste opgave, at bakke op om afskaffelse af GF, er helt uforståeligt. Og ligesom mange andre, har jeg og min arbejdende samlever meldt os ud.

Antwort von Ældre Sagen
Jeg har meldt mig ud af ældersagen da de ikke vil hjælpe/ støtte forslaget af afskaffelse gensideforsørgelsepligt

Antwort von Ældre Sagen
Det er bare en rabatklub for velstillede. De gør intet for de dårligst stillede.

Antwort von Ældre Sagen
Syntes det er så meget for dårlig at de ikke støtter op omkring fjernelsen af gensidig forsørger pligt som netop rammer mange ældre.
Ældresagen opfordrer ikke deres medlemmer til at støtter forslaget om fjernelse af den gensidige forsørgelsespligt. Det er skammeligt. Jeg har meldt mig ud af samme grund. Foreningen er åbenbart kun en indkøbsklub der ikke tør involvere sig politisk. Med 900.000 medlemmer kunne foreningen hurtigt ændre forholdene for førtidspensionister og ældre, så de kan få et værdig liv.
ÆldreSagen, ...en stor pengemaskine.
Jeg har været medlem af ÆldreSagen siden jeg fyldte 50 år, i den naive tro (set i bakspejlet) at det var en 'non-profit' organisation til gavn for ældre mennesker, som ikke har for meget at gøre godt med. Jeg kan nu konstatere at dette langt fra er tilfældet.
ÆldreSagen tæller, iflg. ÆldreSagen selv, mere end 900.000 medlemmer. Jeg synes derfor det ville være meget naturligt at en organisation af den størrelse gik mere aktivt ind i politik for at sikre pensionisterne bedre økonomiske vilkår. Alt andet i samfundet stiger, men folkepensionen og vilkårene for de mennesker som har medvirket til at opbygge velfærdssamfundet, følger slet ikke med.
ÆldreSagen gør absolut ingenting for at bedre pensionisternes vilkår.
Hvad er ÆldreSagen så egentlig for noget ?
En gigantisk pengemaskine, som opereres af 22.000 frivillige IKKE-lønnede mennesker samt en lille lønnet elite, som alene i løn får udbetalt 84.358.000 kr. om året (2019 iflg. ÆldreSagens regnskab)
I ÆldreSagen er ansat 122 fastansatte samt 16 elever, vikarer, timelønnede, flexjobbere, skånejob.
Det svarer til at hver lønnet medarbejder incl. elever, vikarer, timelønnede, flexjobbere, skånejobbere, i gennemsnit får udbetalt 602.557 kr. om året.
Da jeg antager at langt den største del af de fastansatte er ansat på HK lignende vilkår, betyder det at ledelsen må få udbetalt endog extremt høje million lønninger.
Indtægterne i ÆldreSagen andrager 228.838.000 kr.
Med en lønudgift på 84.358.000 kr. svarer det til at ca. 37% af alle indtægter alene går til lønninger - det er jo himmelråbende !!!!!
Derudover fremgår det af regnskabet at ÆldreSagen har likvide beholdninger på 52.526.000 kr. og en egenkapital på 79.018.000 kr. ...til hvad eller til hvem ???
Og hvad får man så, som medlem af ÆldreSagen ?? ...ja det er et rigtig godt spørgsmål.
Det er meget tydeligt at ÆldreSagen er en stor pengemaskine, som baserer sig på frivillig, ulønnet arbejdskraft og i meget høj grad tilgodeser sig selv i stedet for de mange medlemmer som har tilmeldt sig i den tro at indtægterne primært blev brugt til gunst for medlemmerne, hvilket langt fra er tilfældet.
Man må sige det er dygtigt og snedigt gjort, at man har formået at engagere 22.000 frivillige / ulønnede, mens en lille elite sidder og 'skummer fløden' og øger pengebeholdningen, indbetalt af medlemmerne.

Antwort von Ældre Sagen
Jeg ønskede at være fri for reklame og lottospil.
Nu er jeg helt fri for alt skriftligt vedr. Ældresagens Medlemsblad.
For et halv år bestilte jeg bladet, fordi jeg ikke kan følge med i hvad der foregår i ældresagen, men er det Kommet, næh, næh, Er bladet på nettet? Det vides ikke med bestemthed. Jeg har været medlem siden ældresagen startede, måske ikke først dag. Nu har jeg læst på trustpilot at vi er mange utilfredse.
Jeg bryder mig ikke om Lotto og dyrt reklameblad, vil bare gerne have god information. Rent Faktisk har jeg ingen nytte af Ældresagen. Er der ikke nogen kvikke 60'ere der kan starte en ny forening med alle os utilfredse. MVH Rosa

Antwort von Ældre Sagen
der sker ikke noget i ældresagen man har råd til alt er meget dyrt rabatterne er latterlige og jeg vil gerne vide hvorfor hjælp til høreapperater er taget væk

Antwort von Ældre Sagen
Regeringen gjorde grin med de ældre og svage ved at komme med 1000 kr som hjælper som en skrædder et bestemt sted hver gang du skal til tandlæge koster det 150 kr ekstra COVI19 tillæg hver gang du skal have indkøbshjælp skal du betale ca 20 kr udover varens pris dette er bare nogle eksempler der er sikkert mange flere ekstraudgifter for ældre og svage pga COVI19.
Men man har endnu ikke hørt noget fra Ældre sagen

Antwort von Ældre Sagen
Har kun haft positive oplevelser med kontakt med Ældresagen.

Antwort von Ældre Sagen
Som 82 årig kræftpatient med den første af to operationer overstået (tumor i lungen og tumor i spiserøret forestående) kan jeg se frem til en lang og smertefuld tilværelse i isolation og fuldstændig afskåret fra mine kære.
Min kæreste, min eneste datter og mit eneste barnebarn.
Min kæreste, der er højt uddannet sygeplejerske og underviser, er villig til at lade sig teste for at kunne være hos mig i svære perioder, men er blevet kategorisk afvist af det pågældende hospital.
Jeg vil anse det for en fornem opgave for ældre sagen, at få bragt denne tingenes ondartede tilstand frem i det politiske lys, og bragt en lille smule medmenneskelighed ind, hvor det kan praktiseres uden fare for at udgøre smittefare for udenforstående.

Antwort von Ældre Sagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.