Min oplevelse med Niklas Suhr begyndte rigtig godt. Han virkede venlig, imødekommende og professionel, og i retten gjorde han det godt. Vi vandt sagen, hvilket naturligvis var meget positivt. Desværre... Mehr ansehen
Vi har brugt Advokat Suhr til flere sager, både erhvervsmæssig og privat. Vil give mine varmeste anbefalinger! Man er i gode hænder hele vejen igennem. Rart med en jordnær og menneskelig advokat,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var i en akut situation og blev af advokat Surh mødt med forståelse for denne. Et meget hurtigt møde blev sat op. Han gav sig tid og lyttede. Vore behov blev behageligt og professionelt effektueret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele forløbet startede til 5 stjerner, men pludselig kom der ikke længere svar og vi måtte rykke for svar ved flere ting i det sidste forløb både ved skøde kontrol og refusionopgørelsen. Det er fx.... Mehr ansehen
- Rechtsberater
- Experte für Eigentumsübertragungen
- Anwalt für Erbrecht
- Anwalt
- Anwaltskanzlei
- Anwalt für Immobilienrecht
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er et mindre advokatkontor på Midtsjælland, og vi er eksperter i mangler ved fast ejendom, herunder syn og skøn og entrepriseret, men også familie- og arveret samt retssager og erhvervsret i almindelighed. Foruden private, rådgiver vi små og mellemstore virksomheder. Vi brænder især for at hjælpe virksomhedsejere og iværksættere, med de mangeartede udfordringer man som erhvervsdrivende kan støde på, men bistår også mange private med køb/salg af fast ejendom, entrepriseret/byggeri, ansættelsesret samt familie- og arveret. Vi er eksperter i at føre retssager, og har stor erfaring med bevisoptagelse og syn og skøn. Vi er løsningsorienterede, og holder altid fokus på, hvad der er vigtigt for dig eller din virksomhed. Foruden det at levere grundig og kompetent rådgivning, er det nemlig vigtigt for os at skabe værdi for vores klienter, og derfor har vi altid fokus på, hvad der er bedst for den enkelte. Det er sådan, man får tilfredse kunder, og det er dét, vi bygger vores forretning på. Advokat Niklas Suhr: "Hos Advokat Suhr sætter vi en ære i at yde høj faglig rådgivning i et let forståeligt sprog. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og derfor går vi meget op i, at vores rådgivning skal være forståelig. Hos os, er der ingen dumme spørgsmål, og det skal være let at få fat på os, når spørgsmålene opstår, så du ikke skal gå alene med eventuelle bekymringer og tvivl – det er derfor, vi er her." Du kan læse mere på www.advokat-suhr.dk Læs hvad vores kunder siger på Trustpilot.
Møllevej 15, 4140, Borup, Dänemark
- 53202080
- info@advokat-suhr.dk
- advokat-suhr.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
hurtig og effektivt
Super behagelig oplevelse, og samtidig hurtig og effektiv behandling.

Professionel, imødekommende og engagageret
Helt igennem professionel, imødekommende og engageret bistand fra en dygtig fagmand. Tak for samarbejde og resultat!

Antwort von ADVOKAT SUHR
Hjælp til stiftelse af selskab
Vi blev anbefalet Niklas fra Advokat-§UHR i forbindelse med stiftelse af et nyt selskab. Det var en helt igennem god oplevelse og Niklas tog os godt igennem forståelse af diverse paragrafer, så almindelige dødelige også kunne være med. Vi vil både anbefale og benytte Advokat-§UHR igen

Antwort von ADVOKAT SUHR
En advokat der giver ro i maven
Niklas har med kort varsel varetaget min sag, været imødekommende, hurtig, præcis og meget professionel. Der er ikke brugt unødig tid på sagen, og jeg blev på forhånd givet et overslag på omkostningerne. Jeg har i dag haft min sidste samtale med Niklas, og jeg føler mig nu tryg ved min situation. Jeg vil uden tvivl anbefale Advokat Suhr til familie og venner.

Stiftelse af selskab
Vi har brugt Niklas i forbindelse med stiftelse af nyt selskab. Vi har kun oplevet positivitet og god service hele vejen.

SUHR god
Kan helt sikkert anbefaler Den Rigtig skrap og dygtig Niclas!!
Meget tak for denne gang..!!
Mvh familien Huang

Kompetente
Kompetente, behaglige og utroligt hjælpsomme mennesker👍 der er intet andet og sige
Vi fik hjælp med vores huskøb af suhr advokat, stærk pris og fantastisk hjælp

Antwort von ADVOKAT SUHR
Altid god og professionel service.
Altid god og professionel service.
Kompetent og i øjenhøjde.

Vundet sag over kommunen
Vi har benyttet os af Advokat Suhr og har været yderst tilfredse med samarbejdet. Vi har følt os trygge og hørt i sagens forløb, hos Advokat Suhr.
Det er aldrig rart at stille sig op mod kommunen, og vi troede egenligt at det ville være en ulige kamp.
Men sagen endte hos planklagenævnet og vi vandt sagen.

Antwort von ADVOKAT SUHR
Altid grundig og ikke mindst hurtig i…
Altid grundig og ikke mindst hurtig i korrespondance

Antwort von ADVOKAT SUHR
Rigtig god proces med klar…
Rigtig god proces med klar kommunikation og pragmatisme hele vejen igennem. Vi brugte SUHR ifm. indsigelse af fejl og mangler ved køb af andelsbolig.
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling , der bliver fuldt op på tingene , prisen holder.
Det har været en god Advokat oplevelse , tusind tak.
Vi har brugt SUHR i forbindelse med…
Vi har brugt SUHR i forbindelse med huskøb og har været yderst tilfredse med hele forløbet :-)
Klar anbefaling herfra :-)
De sprang til og hjalp da jeg var lidt i panik
Jeg var lidt i panik/tidsnød, men der blev taget godt imod mig og min sag, som blev behandlet inden for tidsrammen og til fuld tilfredsstillelse. Jeg er yderst tilfreds med den ydelse jeg har modtaget og den medfølgende faktura herfor.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.