AdidasNorge Bewertungen 92

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Retunerte et par sko som var for små. Adidas påstår at pakken var tom og nekter å gi refusjon. Transportør veide pakken og sporingen bekrefter at skoene var inni pakken men de nekter likevel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendte sko i retur og returen er ikkje kommet til Adidas. Har prøvd å få klarna til å ordne opp uten hell. Blir til å betale summen for å avslutte saken

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rask levering (under en uke), og varene var helt som forventet. Litt krøll med levering - fikk beskjed fra nettsiden om at pakken både var ankommet hentested og levert ut, ett par timer før jeg motto... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Aktivbekleidungsgeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Schuhgeschäft
  4. Sportbekleidungsgeschäft
  5. Geschäft für Streetwear

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kontaktinformationen

1 Stern

Styr unna

15. April 2026

Svindel og bedrag

Bestilte et par sko,fikk mail på langfredagom at de var levert. Selvfølgelig bare tull,tror ikke det er utlevering på helligdager i påska. Sendte mail for å gi beskjed om at jeg ikke hadde mottatt noe som helst, har ikke fått noe svar. Meldte inn saken til Klarna.

3. April 2026

Elendig kundebehandling

Elendig kundebehandling. Har prøvd i tre uker å få opprettet en retur for et par sko som var for små. Få bare feilmelding «teknisk feil, prøv senere». Var chattet (med robot), sendt melding via WhatsApp og ringt (umulig å forstå). Ingen vil hjelpe meg med en enkel returetikett. Etter å ha lest anmeldelser er det nok best å beholde skoene og heller prøve å selge de, da sjansen tydeligvis er stor for at jeg ender både uten sko og penger i retur. Skal aldri handle på Adidas.no mer.

3. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Retunerte et par sko som var for små

Retunerte et par sko som var for små.

Adidas påstår at pakken var tom og nekter å gi refusjon.

Transportør veide pakken og sporingen bekrefter at skoene var inni pakken men de nekter likevel å gjøre noe med saken.
Siden de bestilte retur så var det også de som skulle tatt den saken opp med transportør hvis noe manglet. Men de bryr seg ikke!
Jeg stoler ikke på de og ser at andre har lignende opplevelser.
STYR LANGT UNNA!

18. Dezember 2025

SVINDEL

Returnerte en fotball jakke i begynnelsen av september. Fortsatt ikke løst så pengene er nok borte 1200 kr. Styr unna, jeg kommer aldri til å handle her igjen. Kan virke som de spekulerer i dette ut fra andre jeg har hørt har hatt samme problem og aldri fått pengene tilbake. Utrolig synd at et så anerkjent firma som Adidas holder på slik.

9. September 2025

Må man gi en stjerne

Må man gi en stjerne? Jajaj oppsumert: ikke bestill samme problem her - varen "forsvinner" kundeservice gir en kupong som ikke funker - må kjøpe det samme bare dyrere - gikk på denne en gang - neste ordre? Får beskjed om at den er "borte" også og ikke nok med det: JEG FÅR EN NY KUPONG OG BESKJED OM Å GØRE KJØP NR.3 FØR PENGENE FRA KJØP 1. ER TILBAKEBETALT. JEG TROR SIDEN ER EN SCAM. LIGG UNNA.

1. November 2025

Varene komme aldri

Jeg bestilte varer fra Adidas med forventet levering 11. september, men har fortsatt ikke fått pakken. Har ringt kundeservice tre ganger: første gangen fikk jeg en verdikode som plaster på såret, men de to neste gangene (samme dag) ble bare verre. Første samtale ble brutt mens medarbeideren skulle sjekke noe, og i den tredje samtalen ble jeg sittende 41 minutter på vent uten at noen kom tilbake – til slutt måtte jeg bare legge på.

I tillegg leveres varene konsekvent til feil sted. Dette er dessverre ikke første gang – hver gang jeg handler hos Adidas opplever jeg rot med leveransen. Jeg liker merket og produktene deres, men leverings- og kundeserviceopplevelsen er helt useriøs. At de i tillegg bruker PostNord, som heller ikke fungerer optimalt, gjør det enda verre.

25. September 2025

Forferdelig kundeservice

Bestilte fotballdrakter, ene levert med feil print. to uker siden jeg reklamerte og saken er enda ikke løst!
De forsøker å gi verdikupong som erstatning i stedet for å følge forbrukerkjøpsloven og omlevere!
Anbefaler å ikke handle direkte med Adidas, kundeservicen er elendig, og forferdelig treg!

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adidas - en useriøs leverandør! De driver med TYVERI!

Bestilte en adidas-caps 30.juli. 5.august fikk jeg beskjed om at jeg hadde mottatt varen, med spørsmål hvor fornøyd jeg var - på tross av at pakken ikke var levert/mottatt. Pakken ble etterlyst hos PostNord, med svar om at de ikke klarte å oppspore pakken, og at jeg måtte reklamere til leverandøren, altså Adidas.
Svaret fra Adidas:
Vi skriver angående refusjonsforespørselen du har gjort for bestillingen: ANO90274573, for et beløp på 329 NOK.
Etter en nøye vurdering av forespørselen din, har det blitt besluttet at vi ikke vil oppfylle refusjonen din.Vår transportør har funnet ut at bestillingen din: ANO90274573 ble levert på 08/05/2025 i samsvar med våre leveringsforpliktelser*1. I henhold til vår informasjon har vi sendt deg en leverings-e-post for å varsle deg om levering av pakken*2.
*1: PostNord beklager at de ikke kan finne pakken, altså ikke at pakken er levert!
*2: Adidas har ikke sendt e-post om varsling om levering. Har bedt om dokumentasjon på dette, men ikke fått noe

2. September 2025

Это сайт мошейников

Это сайт мошейников, никогда ничего не заказывайте здесь. Заказала куртку в субботу, в четверг должны были ее уже доставить. Но к сожалению я так ничего и не получила. Когда я написала в чат поддержку мне так и не ответили где мой заказ, начали задавать глупые вопросы о том как у меня дела и как проходит мой день, а затем просто закрыли чат.

28. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en enkel crop topp

Bestilte en enkel crop topp, som ble borte under pakking. Måtte ringe sjøl og da fant ut at pakken er borte. Fikk pengene etter 2 dager men veldig lite series konsern må jeg si når dem er en av de største sportmerker i verden.
Halt latterlig. Bestilt en ny en får se om den noen gang kommer frem.

17. Juli 2025

Big lie adidos

Big lie! Customer service in adidas is lying to you regarding the ordered item. They are blame you that you weren't home when the parcel arrived. But this is a lie ! They just coulden send the item on time. Insted they write you information that they contact you before delivery and you wasn't home! That’s lie because the parcel is stil in Oslo 650km away from my home. No one contact me and no one was with package in front of my home !

16. Juli 2025

Ren svindel – Adidas.no bryter forbrukerkjøpsloven

Kjøpte et par sko fra Adidas.no som etter bare tre–fire gangers bruk fikk synlige svakheter i sømmen. Reklamerte så raskt som mulig, men kundeservice har vært fullstendig håpløs.

De svarer med evige runder av spørsmål frem og tilbake, og hver gang man tror prosessen er i orden, starter de reklamasjonssaken på nytt – eller glemmer å sende returseddel. Når jeg påpeker at returseddel mangler, blir jeg bedt om å “sjekke søppelmappen”. Deretter starter en ny runde, uten fremgang. Nå har de sluttet å svare helt.

Dette er ikke bare uprofesjonelt – det er rett og slett svindel. Adidas.no bryter norsk forbrukerkjøpslov og fraskriver seg ansvar de plikter å ta.

Styr unna. Kjøp Adidas-produkter gjennom andre forhandlere som faktisk følger loven og behandler kundene sine med respekt.

2. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Røde adidas sko

Bestilte røde adidas sko, de var akkurat som bildet. Pluss for god informasjon, og rask levering. Ikke noe å utsette på.

13. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ADIDAS is a bunch of inadequate swindlers, crooks and manipulators. ADIDAS likes to mock their customers.

Two pairs of ADIDAS beach shoes fell apart after 10 days of use. ADIDAS customer service does not refund money. ADIDAS refuses to give me the opportunity to return the defective goods and get a refund.
I assume that the customer service staff are inadequate characters who are clearly under the influence of drugs or alcohol, as they ask me mocking questions that I have answered before.
DO NOT BUY ADIDAS products as this is a gathering of inadequate swindlers, crooks and manipulators.

12. Juni 2025

Terrible customer service

Terrible customer service. Unbelievable for Norway. You will not get your rights. The tactics are that their representative will answer couple of times in WhatsApp chat and disappear although there is still 5-6 hours till the end of working day. The next day you will start all over again. They do not know their own policy. You will hear different answers from different representatives and you will not be able to solve anything as the representative will disappear around 2 pm and no one else will reply to you until you write them again. It has been a week and they just playing around about exchange/refund, apologising for misunderstanding and inconvenience and dissapearing. What you have is a defective item and 0 solution from their side. Impossible to reach an end. Maybe this is what they need: no customer= no problem. Fortunately there is Forbrukerrådet.

3. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte skor på rea men dom blev aldrig…

Köpte skor på rea men dom blev aldrig skickade. Dom kunde inte skicka på nytt utan jag va tvungen att lägga ny order men då hade skona gått upp i pris. Sa detta till kundservice och fick 116 kr i avslag.....på rean va det 250 kr avslag. Köpte inte några skor då. Har fortfarande efter 1 vecka inte fått konfirmasjon på mail att första ordern skal betalas tilbaka.

4. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rask levering (under en uke)

Rask levering (under en uke), og varene var helt som forventet.
Litt krøll med levering - fikk beskjed fra nettsiden om at pakken både var ankommet hentested og levert ut, ett par timer før jeg mottok melding i postnord-appen om at den kunne hentes, men pakkeopplysningene hos postnord var det ikke noe tull med, så da var alt ok allikevel.

5. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr