Mycket gott bemötande, kände mig trygg med läkaren och sköterskan, mycket trevliga. Fick information före, under och efter hela behandlingen vad som kommer att behandlas, på vilket sätt och hur de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blev så väl omhändertagen både av receptionspersonal, sjuksköterska och läkare Johan Tjärnström. Har blivit så bra efter op och skulle vilja operera det andra benet också. Kan varmt rekommendera åder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Allt var perfekt 👍Från mottagandet i receptionen till behandling . Proffsigt och trevligt bemötande. Kände mig väldigt trygg hela tiden. Jättenöjd med allt o rekommenderar verkligen kliniken ⭐⭐⭐⭐⭐
Unternehmen hat geantwortet
Åderbråcksklinikerna är en ledande internationell aktör i utvecklingen av skonsamma och effektiva behandlingsmetoder med vetenskapligt dokumenterade och långsiktiga, positiva effekter. Vi sätter omsorgen om dig som patient främst och hjälper dig till ökad livskvalitet – fri från åderbråck
Drottninggatan 101, 113 60, Stockholm, Schweden
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Allting fungerade bra det blev dock ett sår som har tagit väldigt lång tid att reparera

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Jättebra bemötande av både receptionist o sköterska o läkare. O har även haft telefonkontakt efter o det var jättebra.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Mycket tydlig information före operation. Trevligt bemötande.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Jag förstod inte hur lång konvalescensen var och hur hemska mina ben skulle se ut flera månader efter behandlingen. Jag hade inte genomgått den om jag vetat. Men - trevlig och kunnig personal.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Trevlig personal, fint bemötande och resultat. Nöjd

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Oerhört kompetent och vänlig personal. Behandlingen gav betydligt bättre och snabbare resultat än jag förväntat mig.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Det var ett normalt bemötande när jag checkade in tyvärr inget speciellt, blev lite besviken eftersom mina båda ben skulle ses över men blev bara det ena benet, operationen gick bra , men hade i två veckor efter en väldig smärta i benet , resultatet är jag inte helt nöjd med om det inte blir bättre med tiden förstås

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Fick tid snabbt och professionell bedömning, undersökning information mm. Kände mig trygg och nöjd.
Rekommenderar ett besök vid behov.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Jag upplevde ett mycket professionellt bemötande genom hela processen. Konsultationen i Stockholm gav ett gott förtroende för Dr. Rydh, som tog sig tid att förklara och göra en noggrann bedömning. Själva behandlingen utfördes senare i Södertälje och genomfördes lugnt och skickligt, vilket bidrog till en mycket positiv helhetsupplevelse.
Personalen på kliniken var vänlig och tillmötesgående, och jag uppskattade möjligheten att kunna ställa frågor inför behandlingen. Jag hade även några frågor i samband med behandlingen, och jag uppskattade tydlig information samt möjligheten till återkoppling även efter ingreppet.
Sammantaget upplevde jag en hög medicinsk kompetens och ett seriöst bemötande, och jag kände mig i goda händer genom hela processen.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Väl omhändertagen. Tydlig information. Svar på alla frågor. Vänlig atmosfär.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Fick information före, under och efter hela behandlingen vad som kommer att behandlas, på vilket sätt och hur det kan kännas.
Bra med återbesök om 3 månader.
Och hoppas på bästa resultat att bli av med åderbråcken.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Kirurgen i Södertälje som jag träffat Viktoria pratade med mig under tiden jag har varit hos henne som att jag hade varit värdens dummaste människa . Kändes inte alls bra när jag gick därifrån.Rekommenderar inte henne. Vet dock ej hur de andra är där.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Blev så väl omhändertagen både av receptionspersonal, sjuksköterska och läkare Johan Tjärnström. Har blivit så bra efter op och skulle vilja operera det andra benet också. Kan varmt rekommendera åderbråckskliniken.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Proffsigt bemötande av Victoria ,resultatet visar sig om 6-8 veckor.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Läkaren lyssnade på mina problem och kollade extra om det kunde vara något problem utöver det jag kom för.

Antwort von Åderbråcksklinikerna
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.