Zeer vriendelijke professionele tandarts met veel oog voor de patient. De assistenten zijn eveneens zeer vriendelijk. Er wordt echt rekening gehouden met de patient zodat hij niet al te lang met een l... Mehr ansehen
Man blir alltid väl bemött. De känner en vid namn och är personliga. Och för en person som lider lite av tandläkarskräck, är de otroligt söta, professionella och förklarar alltid i detalj vad som sker... Mehr ansehen
Jeg har personligt fået den bedste behandling her. Hos en ande tandlæge havde jeg fået en meget dyr besked, og derfor ledte jeg efter en 2nd opinion. Mit problem blev taget meget alvorligt, og de tog... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk oplevelse julie er den første tandlæge der har fået mig til at få lyst til at komme igen. Hun er professionel og omsorgsfuld. Hun giver mig den tid jeg har brug for , og gjorde mig tryg i... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er en moderne tandlægeklinik, beliggende centralt i København, hvor vi som tandlæger prioriterer personlig kontakt, etik, faglig kompetence og individuelle behandlinger højt. Vi har mange års erfaring og holder os løbende orienteret omkring den nyeste viden inden for faget. Vi er henvisningsklinik for andre tandlæger, der ikke selv ønsker at operere eller foretage omfattende behandlinger. Vi ligger centralt placeret, tæt på Kgs. Nytorv. Dvs det er nemt med metro, flere parkeringshuse i nærheden
Østergade 18, 4., 1100, København K, Dänemark
- booking@adenta.dk
- adenta.dk
God service og meget flinke personale.

Antwort von ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken
Professionelt og trygt
God behandling og tandlægen tager sig god tid
Kompetent, lyttende og med fuldt patientfokus
Den korte version er, at det efter min mening er den, med mange længder, suverænt bedste tandlæge, man kan opdrive her på planeten. De er venlige, tager sig god tid, lytter til patienterne og der er gennemført god stemning på klinikken. Og derudover er jeg slet ikke i tvivl om at de er ekstremt kompetente på det rent faglige plan også.
Det er den korte version - den uddybende version af hvorfor jeg er SÅ glad for Adenta er, at jeg lige siden min barndom har haft en helt irrationel men stor skræk for tandlæger. Og til stor morskab for mine omgivelser har det store omdrejningspunkt været tandrensning. Det er nærmest det værste jeg ved i hele verden, og jeg synes det gør vanvittigt ondt. Jeg forstår godt mine omgivelser, synes det er sjovt. Hvad der derimod har skuffet mig flere gange er alle de gange hvor jeg genstridigt har sat mig i endnu en tandlægestol hos en tandlæge, som er "specialist" i folk med tandlægeskræk. Et groft resume af alle disse steder vil være, at man bliver mødt med et afmålt "goddag", hvorefter man placeres i stolen og tandlægen rutinemæssigt og livstræt udbryder hmmm, mmmmhmmm, +8, -7, osv osv osv. Og når tiden for tandrensningen så oprinder, vil det på mit initiativ blive bragt på banen, at jeg IKKE er særlig glad for især den del af behandlingen. Et typisk svar vil være noget i retning af "høhø, ja det kan da godt kilde lidt, men bare råb op hvis du SLET ikke kan holde det ud", mens han blinker til sin purunge klinikassistent og derefter påbegynder torturen. Det er nok ikke HELT sådan det er foregået, men når man har en tandlægeskræk siddende dybt i knoglerne, så føler man sig virkelig så presset som ovenfor beskrevet, hvis tandlægen ikke tager hensyn.
Så er det heldigvis fuldstændig anderledes hos Adenta. Mit første besøg hos dem var meget symtomatisk et "bagholdsangreb" fra min kæreste, som havde sørget for at finde endnu en ny klinik, da jeg selv bare udskød, udskød og udskød i det uendelige. Og fra det øjeblik man trådte ind af døren, blev man taget godt imod med smil og glade medarbejdere. Tydeligvis var meldingen fra min kæreste om tandlægeskræk blevet modtaget, og der blev taget hensyn til det fra start til slut. Inden vi gik i gang med undersøgelsen blev jeg guidet igennem hvad der skulle ske af Julie og Lisbet, og de tog sig virkelig god tid til at forklare, selv om det nærmest tog længere tid end selve undersøgelsen.
Og da vi kom til tandrensningen var der masser af beroligende ord og pauser, så jeg dels ikke lå og følte mig til grin og dels også kunne trække vejret ind i mellem. Jeg vil ikke kalde det en decideret behagelig oplevelse og tandrensning får mig stadig til at trække tiden lidt i forhold til at få bestilt en ny tid, men det er på ingen måde tandlægens skyld i denne klinik. De gør virkelig ALT for at hjælpe patienterne igennem.
For nogle måneder siden gik det selvfølgelig hverken værre eller bedre end at jeg af alle mennesker, havde en visdomstand der vendte på hovedet og skulle ud for ikke at ødelægge de andre tænder. Jeg var naturligvis nervøs, men dog ikke så nervøs som for en tandrensning - tro det eller ej. Igen er det ikke en udpræget behagelig oplevelse at komme igennem, men rammerne omkring mig var så gode som de kunne blive. Man kan jo trods alt ikke ændre på, at det når alt kommer til alt er en tand der skal ud.
Men under det ret lange forløb var der som altid en god stemning. Der blev tændt en radio og nynnet med på "operationsstuen", og jeg blev informeret godt om fremskridt hele vejen igennem. Jeg fik også mulighed for pauser, så det hele ikke blev alt for meget. Alt i alt en, efter omstændighederne, god oplevelse.
Næste dag lå jeg på sofaen med ondt i kæben og ekstremt ondt af mig selv. Ca midt på formiddagen ringer telefonen - det er Lone fra Adenta, som lige vil høre hvordan det går med mig, fordi det jo var noget af en omgang jeg var igennem dagen før. Samt med en melding om, at jeg endelig ikke skal tøve med at ringe, hvis der er problemer eller spørgsmål. Det synes jeg ganske enkelt er fremragende service og flot fokus på sine patienter - det er svært at føle sig som et tilfældigt nummer i hvert fald.
Der har været et par småkomplikationer efterfølgende, og hver gang har der været hurtig ekspedition med at få en tid. Det har altid været samme dag, jeg har kunnet komme til - ikke noget med at vente en uge eller to.
Så længe jeg kan få lov til at bruge Adenta, så vil jeg faktisk hævde at jeg ikke længere har tandlægeskræk. Jeg kunne godt tænke mig at undvære ubehaget ved tandrensninger, men den der helt irrationelle og stærke angst for at sætte mig i tandlægestolen er forsvundet, og det giver jeg 100% Adenta æren for.
Og derfor får de naturligvis mine varmeste anbefalinger og 5 fuldt fortjente stjerner.
Super
jeg har altid lige siden jeg var lille været bange for tandlæger de ville jo bare tage dine tænder og gøre dig ondt. men efter min kæreste tog mig med der ind ja så er jeg kommet tilbage trofast til 6 månders tjek. man føler sig virkelig godt behandlet i mere end forstand..jeg har aldrig været mere glad for en tandlæge. tak siger jeg bare..
Den perfekte tandlæge
Kan kun anbefale ADENTA. Lige fra man træder ond af døren, føler man sig i det bedste hænder. Det er hele teamet, der gør forskellen.
Behagelig og professionel behandling
Jeg oplever altid en top professionel behandling hos Simon, samtidigt med at han er meget nærværende. Og så er Klinikkens udstyr top moderne.
Jeg er meget glad for at jeg har skiftet tandlæge.
Professionelle
Det er et fantastisk og forstående personale der
let tilgængelig, behagelig og professionel
Let at komme igennem, behagelig stemning , professionel
behandling.
( vanskeligt at parkere - men det kan I vel ikke gøre for.)
Professionelle og behagelige mennesker
Det er faktisk næsten behageligt da jeg hele tiden er orienteret om hvad der skal ske. Lidt ondt gør det jo og man føler sig lidt hjælpeløs i liggende stilling
god behandling og stemning
der er god tone og stemning til alle der kommer,
altid venlige og imødekommende.
professionel behandling fra alle ansatte i klinikken fra du kommer til du går
Jeg føler mig altid omgivet af et højt professionelt og venligt personale, og kan kun give de varmeste anbefalinger til at vælge denne klinik. Jeg får løbende en forklaring på hvad der bliver gjort ved med mine tænder, så jeg føler at jeg er i trygge hænder. Derudover får jeg vejledning lomkring hvordan jeg bedst passer på mine tænder.
Mhv Marianne E
Jeg har fundet min tandlæge! Hun sørgede for at det var okay, at det gjorde en smule ondt.
En tandlæge, som gjorde det beroligende, at være der. Også selvom noget af det måske gjorde lidt ondt.
Der blev ordnet præcis det jeg kom efter. Og lidt mere blev opdaget.
Stor forskel i positiv retning i forhold til min tidligere tandlæge.
-Denne tandlæge har meget lyst til at vende tilbage til. Og det har jeg også tænkt mig at gøre.
Håndværk i topklasse
Fleksibel og meget serviceminded
Smilende professionel og personlig behandling
Jeg er generelt ikke glad for tandlægen. Hvem er det!? Men hos Simon, Lissi og Lone er der altid et smil og god tid - uanset om det er over telefonen eller mens man får et nyt implantat. Det gør at jeg faktisk synes, at et kan være helt hyggeligt at gå til tandlægen. Og det er en bedrift I sig selv!
Tryghed i tandlægestolen og professionel behandling
Hos Tandlæge og Implantatklinikken føler jeg mig i professionelle hænder. Her er en rar atmosfære og det er en tryg oplevelse at sidde i tandlægestolen.
Fantastisk og behagelige behandling
Jeg kan kun anbefale "ADENTA Tandlæge- & Implantatklinikken" hvis du vil have en virkelig professionel behandling. På denne klinik vil du føle dig rigtig godt tilpas da alt personale er yderst velkvalificeret.
Kompetente, venlige og bare et super godt indtryk af alle ansatte..
De var professionelle, rigtig søde og rare (og jeg kan virkelig ikke lide at gå til tandlæge normalt), så derfor også gode til folk med tandlægeskræk... Kan kun anbefale stedet.
Super behandling af et sødt personale.
Besøgte dem pga. et groupon-tilbud, men er endt med, at blive fast kunde. Kan kun anbefales.
Kompetent og empatisk
Trods tandlægeskræk føler jeg mig tryg i Simon Schlossers hænder. Han er yderst kompetent og (meget vigtigt) empatisk
god service og hjælpsomme klinikassistenter
God og kompetent tandklinik, god service, informative tandlæger, og rimeligt prisniveau.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.