ActiveNordic Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller å... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Massage-Zubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lever upp till alla förväntningar man…

lever upp till alla förväntningar man kan ha

18. März 2021

Antwort von ActiveNordic

Tack för att du lämnade ett omdöme och vad kul att höra att produkten levde upp till alla dina förväntningar. Har du några frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med så tveka inte på att höra av dig till vår support.

Trevlig fortsättning!

Viktor, ActiveNordic

Hej Håkan,

Vad bra att det gick smidigt och snabbt, vi har alltid 2-5 dagars leverans inom hela sverige och skickar ordrarna samma dag som man beställer till klockan 17:30, annars skickas det nästkommande dag.

Tack för din feedback och ha en trevlig dag!

Bra produkt.

Bra produkt.
Snabb leverans.
Inga problem alls.
Toppen helt enkelt!

10. März 2021

Hej Fredrik,

Vad roligt att höra!

Hör av dig om det skulle vara någonting vi kan hjälpa dig med.

Tack för din feedback.
Mvh ActiveNordic

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fick inte till fakturabetalning så jag…

Fick inte till fakturabetalning så jag betalade med kort vid beställning. Känns som det varit säkrare för mig att hinna få produkten innan jag betalat den. Nu funkade det väldigt bra ändå och vi hade vårt paket dagen efter. Superbra och snabbt!
Maskinen i sig är tyst, men i vissa lägen så låter det lite ”skramligt”. Om man lutar och trycker lite hårdare osv....
Sedan har maskinen stängt av sig utan att vi tryckt på någon knapp. Vi har startat om den och då funkar den igen.
Fortsätter det att vara så, får vi kolla om vi skall reklamera?
Väldigt god effekt av själva massagen och maskinen känns gedigen och med kraft i motor.

8. März 2021

Antwort von ActiveNordic

Hej Stefan och tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att fakturabetalningen inte fungerade när du försökte handla, det låter som det var något fel hos vår betalleverantör just där och då. Låter din maskin skramligt så kan du höra av dig till vår support så åtgärdar vi detta åt dig, den skall inte skramla oavsett vinkel.

Angående att maskinen stänger av sig finns det en funktion som gör att massagepistolen avslutar massagen efter cirka 15 minuters konstant användning, detta för att påminna om att inte överanvända den.

Har du några fler frågor, funderingar eller något annat vi kan hjälpa dig med så tveka inte på att höra av dig till vår support via hemsidan.

Trevlig fortsättning!

Viktor, ActiveNordic

Bra efter löppasset

Har haft den i en vecka. Används efter löppass. På benen mest. Får se lite till vilken effekt det blir efter ett par veckor. Hittills är det fint.

Levererades supersnabbt också.

7. März 2021

Hej Karima,

Vad roligt att höra att den hjälper dig efter dina löppass och att leveransen gick snabbt!

Tveka inte att höra av dig om du skulle ha någon fråga som vi kan hjälpa dig med.

Supernöjd!

Supernöjd!
Jättebra massage pistol.
Blixtsnabb leverans.
Rekommenderas varmt!

4. März 2021

Hej Jessica,

Vad kul att du är nöjd med vår produkt och våra leveranstider, vi försöker alltid att hålla en hög standard och skicka produkten samma dag som man beställer den.

Tack för din feedback!
Tveka inte att höra av dig om det skulle vara någonting.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Att den kommer i en bra liten väska som…

Att den kommer i en bra liten väska som skyddar är perfekt. Alla tre munstycken är otroligt sköna beroende på vart man ska massera. Älskar att man ser ungefär hur mycket batteri det är kvar. Perfekt minsta läge som man sen kan öka på hur mycket man känner för. Används flitigt varje kväll, kan varmt rekommendera!

4. März 2021

Hej Nelly,

Tack för att du delar med dig om din upplevelse med våran produkt, vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med den.

Hojta till om du skulle ha någon fråga eller fundering som vi kan hjälpa dig med.

Ha en trevlig dag!

Hej Birthe,

Vad roligt att höra, det är precis vad vi vill att våra kunder skall uppleva när dom köper hos oss.

Hör av dig om du skulle ha någonting vi kan hjälpa dig med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med både produkt och…

Mycket nöjd med både produkt och bemötande. Ett misstag från min sida löstes mycket snabbt av kundsupporten. Snabb leverans och bra produkt. Rekommenderas varmt.

28. Februar 2021

Hej Lefty,

Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och vår kundservice.

Vi finns alltid här om du skulle ha någon fråga/fundering eller behöver hjälp.

Ha en trevlig dag och tack för ditt fina omdöme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde produkt strax innan 16 och…

Beställde produkt strax innan 16 och fick varan levererad före lunch nästa dag.
Trevlig och snabb support både på Messenger och Mail.
Kan varmt rekommendera ActiveNordic 😊 /Kristina

26. Februar 2021

Hej Kristina,

Vad kul att höra!
Tack för ditt omdöme, tveka inte att höra av dig om du skulle behöva hjälp med någonting.

Ha en trevlig dag och helg.

Nöjd!

Mycket bra kundservice, fick snabba och hjälpsamma svar! Tog rätt lång tid att få tillbaka massagepistolen efter återkallningen men har förstått att det berott på leverantörerna. Fungerar helt perfekt och kvalitet rakt igenom (förutom att gummi handtaget släppt)
Rekommenderar stark! Mycket prisvärd! (Har även testat de dyrare massagepistolerna och känner ingen skillnad)

25. Februar 2021

Hej Anton,
Tack för din feedback!

Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.
Kul att du tycker att kvaliteten är bra, vi siktar alltid på att ha den bästa kvaliteten och servicen.

Om du kontaktar mig på mailen med en bild på hur gummihantaget har släppt så kan jag se om jag kan hjälpa dig med det.

Ha en trevlig dag.

Mvh ActiveNordic

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt bra och tyst massagepistol

En väldigt bra och tyst massagepistol, dessutom trevlig kundtjänst :)
Rekommenderas!

23. Februar 2021

Hej Frederica,

Tack för ditt fina omdöme.
och vad roligt att du gillar vår massagepistol och kundtjänst.

Hör av dig om det skulle vara någonting vi kan hjälpa dig med eller som du funderar över.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde klockan 15:00 och fick…

Beställde klockan 15:00 och fick leverans redan dagen efter, alltså riktigt bra leveranstid!

Massagepistolen ger kvalitetskänsla rakt igenom, inte hunnit köra den alltför mycket ännu dock :).

19. Februar 2021

Hej Sebastian!

Tack för ditt fina omdöme. Vi jobbar stenhårt med att ha så snabba leveranser som möjligt, kul att det ger resultat.

Ha det fint och tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar.

Hanna, ActiveNordic Support

Är helnöjd

Snabb leverans. Fungerar utmärkt.

19. Februar 2021

Hej Susanne!

Tack för din fina recension.
Har du några frågor så tveka inte på att höra av dig.

Ha en fin fortsättning!

Hanna, ActiveNordic Support

Bra service!

18. Februar 2021

Hej Joakim!

Tack för ditt fina omdöme. Hör av dig om du har några frågor.

Viktor A, ActiveNordic

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har fått hjälp av en serviceminded personal

. Har nu fått kontakt med Viktor som tog tag i problemet och han skickar mina varor idag så nu är problemet löst. Tack för god service

15. Februar 2021

Hej Eva-Lena,

Tack för att du skriver till oss.
Det måste ha blivit något fel i orderhanteringen, då vi ser att vi har skickat ett paket till dig men att vikten inte stämmer övverens på paketet.

Kontakta gärna oss på mailen support@activenordic.se och fråga efter Viktor, så kommer jag personligen att hjälpa dig.

Snabb leverns

12. Februar 2021

Hej Peter,

Vad bra att det gick fort, vi har alltid 2-5 dagars leverans inom Sverige.

Mvh
ActiveNordic.

Fantastisk

Fantastisk. Hela familjen är nöjda.

8. Februar 2021

Vad roligt att höra!

Vi finns här om du skullle behöva hjälp med någonting, det är bara att skriva på mailen eller på messenger.

Ha en trevlig dag.

Toppen service!!

6. Februar 2021

Hej Hanna,
Vad roligt att du gillar våran service, det glädjer att höra.

Hojta till om det är någonting vi kan hjälpa dig med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rekommenderar ingen att handla från det…

Rekommenderar ingen att handla från det här företaget. Usel kundservice och oseriöst. Tog ganska precis två månader från att jag skickade tillbaka den återkallade produkten tills jag fick en ny. Skulle enligt dom ta ett par veckor. Var bara olika löften om nya datum för leverans varje gång jag hörde av mig, vilket jag gjorde varje gång tiden för när det enligt dom skulle skickats gått ut. Då hörde jag enligt dom av mig för mycket. Sluta istället säga saker ni inte kan hålla. Bra produkt men inte värt att ha med dom att göra, köp någon annan stans ifrån.

3. Februar 2021

Hej Felicia,
Vi ber vekrligen om ursäkt för detta, det berodde på återkallelsen vi fick.
Vi fick information från våran leverantör att leveransen skulle komma, men så kom det aldrig och då hade vi redan gett information till kunderna, sen fick vi ett nytt datum men det höll dom inte heller, och det gjorde att vi sköt på det hela tiden.

Om du kontaktar oss så kan vi kompensera dig för detta självklart.

Mvh ActiveNordic.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr