Leverer altid varen til dagen efter og kaffen er rigtig god. Har bestilt fra Absolutkaffe on/off i flere år, og det er kvalitetskaffe til en overkommelig pris. Kan anbefales.
Beställde den 1 Mars kl 10:04 Har nu paketet hemma hos mig i Stockholm den 3 Mars kl 12:27. Samtliga produkter var med, Välpaketerat, samt de hade dessutom skickat med en liten glad överaskning Ett p... Mehr ansehen
Jeg købte en Brita kande og tilhørende filtre hos Absolut Kaffe. Efter at have modtaget kanden og taget den i brug, kunne jeg konstatere ved målinger, at kun en meget lille del af kalken blev fjernet.... Mehr ansehen
Jeg skriv en henvendelse omkring et produkt, som blev besvaret hurtigt og fyldesgørende, selv samme dag fik jeg bestilt kaffen. Dagen efter var det klar til afhentning ved den lokale købmand. Da j... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtigt og billigt
Jeg bestilte rengøringstabs til min espresso. Bestilte dem mandag kl. 1100, og kunne hente dem tirsdag kl. 1100. Billigt og hurtigt! Helt sikker ikke sidste gang, jeg handler ved dem.
Hurtigt nemt og enkelt
Fandt tilfældigt Absolut kaffe på nettet, da jeg søgte på nogle vandfiltre.
Bestilte søndag aften og betalte med mobilpay. Jeg modtog varerne allerede tirsdag middag.
Super hurtigt nemt og enkelt.
Ringede til AbsolutKaffe og fik god…
Ringede til AbsolutKaffe og fik god vejledning (jeg er helt ny på banen omkring espressomaskine). Dagen efter ankom de bestilte varer. Så selvfølgelig fem stjerner herfra.
FANTASTISK KAFFE & SUBLIM KUNDERSERVICE
Produkter og ikke mindst kundeservice i Verdensklasse.
Jeg fandt absolutkaffe ved et tilfælde, da jeg googlede originale rensetabs til min aldrende Melitta Lounge espressomaskine. De var langt under halv pris af andre steder. Havde lige et spørgsmål, og kundeservice svarede få minutter efter, selv om klokken var 22. Respekt !
Så bestilte jeg lidt kaffe med, og siden har vi været faste kunder og anbefalet det til alle vi kender, der bruger hele bønner. Og skulle jeg ikke lige opdage, når de sidste bønner hældes i, så jeg må købe en pose i supermarkedet, så bemærkes det med det samme. Så vil vi hellere drikke te en dag, indtil vi igen kan få friske bønner fra absolutkaffe.
Simpelthen SUBLIM service og produkter, lynhurtig levering, kæmpe internationalt sortiment til skarpe priser, hvis man er til det og frem for alt helt fantastisk friskristede kaffebønner. Første gang får man endda en lille vareprøve med, så man kan prøve en anden.
Skulle man nævne en enkelt lille ting til forbedring, så er det et ret højt beløb, der skal til for at opnå gratis fragt. Jeg gider normalt ikke betale for fragt, men det gør så, at jeg nogle gange køber flere poser samtidig og dermed er det jo ikke helt så frisk, når jeg når til den sidste pose, men det er bare et lille potentiale, måske man som loyal kunde kunne optjene til gratis fragt, hvis man bestilte hutigt igen. En mulighed, men ikke noget, der trækker det samlede billede ned.
Et absolut skoleeksempel til hvordan man driver Webshop i verdensklasse og får loyale kunder.
Kæmpe ros og stor tak herfra.
Skide god kaffe og god service!
Enkel bestilling
Nem bestilling med Mobilepay som betalingsmetode.
Bestilte søndag aften og modtog min pakke tirsdag eftermiddag.
Jeg bestilte en Sage Backflush Pad.
- Skarpeste pris på danske webshops
- Nem bestilling
- Fint med leveringsmulighed til GLS Pakkeshop
- Den rigtige vare i rette kvalitet ✔️
Jeg modtog kaffebønner med forkert dato…
Jeg modtog kaffebønner med forkert dato ristning ift hvad jeg havde bestilt. Absolut kaffe sendte med det samme en ny pakke med den korrekte ristning, og jeg fik lov at beholde den jeg havde modtaget. Rigtig god kundeservice :)
Top service niveau bliver så glad når alt fungere som…
Man bliver så glad når alt fungere som man forventer når man handler især på nettet.
Min pakke blev tabt i GLS’s system og efter et par dage skrev jeg til Absolut kaffe at min pakke er ikke fundet i GLS , ja, det gik et par timer og jeg havde en anden pakke på vej og har lige hentet den efter kun halvanden dag👏👏 også med en lille kaffe gave. Det er ikke meget at sige den tak herfra og glæder mig at handle hos jer igen.
Rodica
Hurtig, billig og god!
Hurtig levering, billigst pris på markedet og god service!🫡
Kun gode oplevelser herfra
Jeg bestiller min kaffe fra Absolutkaffe hver måned! Der er altid hurtig levering og skøn kaffe i pakken.
Jeg kan ikke udtale mig om deres kundeservice, da det aldrig har været nødvendigt at kontakte dem, men kan varmt anbefale dem.
Jeg har i hvert fald fundet min favorit kaffe i deres sortiment!
Den bedste kundeservice jeg længe har…
Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet.
Vi fandt hvide pletter på vores kaffebønner så vil bare spørger om det var normalt og skrev til dem i søndags kl 15:30 og indenfor 1 time havde de svaret mig tilbage og at de vil erstatte hele vores ordre hvilket vi slet ikke havde forventet så i dag kom fragtmanden med det nye kaffe og tog det gamle med tilbage. Så kan kun anbefale dem.
Aldrig nogensinde har jeg lavet en…
Aldrig nogensinde har jeg lavet en bedre handel. Jeg lavede en webordre på en reservedel til min Italienske kaffebrygger. Ikke nok med at prisen var rigtig god, forsendelsen kom hurtigere end man kan stave til-"Ib og Bo så en ko..."! Dvs. dagen efter ordren blev afsendt. I tilgift fik jeg en udsøgt vareprøve, af det fineste kaffe som planeten kan frembringe. Jo, det er ingen hindringer i vejen for at skamrose Vendsyssels måske allerbedste handelsvirksomhed Absolut Kaffe...
Hurtig levering!
Hurtig levering!
Bestilte kl 13:08, dagen efter klokken 12:01 fik man sms om pakken kunne afhentes!
Samt god service at kontakte kunder når de mangler en vare som lige kommer ind på lageret.
Snabbt. Enkelt och Perfekt. Kan inte bli bättre.
Samtliga produkter var med, Välpaketerat, samt de hade dessutom skickat med en liten glad överaskning Ett prov utav deras egna rostade kaffebönor. Bugar och tackar för mycket snabbt paket förfarande samt bönorna,
Absolut Kaffe rigtig dårlig oplevelse…
Absolut Kaffe rigtig dårlig oplevelse bestilte fra deres hjemmeside fordi det har E-mærket og troede på det er ok firma men nej det sendte forkerte varer hvor prisen er 99,95 ‘men med rigtig vare faktura’ som prisen er 104,95 som det har trukket fra min konto uden at forhører sig om det er ok så skuffet det svarer heller ikke på mine klage mails derfor ingen stjerner herfra
5/5 for hurtig levering
Allerede få timer efter bestilling, var odren pakket. Og dagen efter blev den leveret. Det er hurtig levering!
Og så bliver man positiv overrasket af, at der følger en lille pose Kaffebønner med som prøve. 👍🏻
Vandfilterkande og filter
Jamen jeg er så importeret over deres god service og hurtigt levering! Super glad for det!
Fuld tilfreds
Jeg køber kaffe kun herfra. Det er nemt og hurtig. Gode priser, godt kaffe, og super god service. Altid tilfreds!
Jeg handler alt mit kaffe der
Jeg handler alt mit kaffe der. Altid hurtig levering lige til døren og ikke mindst lækker kaffe til en god pris!
Kan varmt anbefale at handle hos Absolut Kaffe.
Jeg havde bestilt en del hos dem og tingene kom dagen efter bestillingen. Dog manglede der en enkelt ting, så tog fat i dem og fik fat i en sød medarbejder der beklagede meget og fik sendt det glemte express, så havde det dagen efter, samt en lille gave som plaster på såret, noget de bestemt ikke havde behøvet, men det siger mig at det er nogle ordentlige mennesker der står for Absolut Kaffe, så 5 store stjerner fra mig og en kæmpe anbefaling herfra✅✅✅✅✅+
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.