Een jaar nadat ik van mijn sportbond een abonnement op de Duikersgids had ontvangen schreef Abonnementenland een bedrag af voor een nieuwe gids. Daar zat ik niet op te wachten dus gestorneerd. Enkele... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Communicatie via email en telefoon is…
Communicatie via email en telefoon is onmogelijk.
Wij hebben een PROEFabonnement afgesloten op Noveau en nu blijkt dat we aan een doorlopend abonnement vastzitten. Te idioot voor woorden. Ik heb met veel moeite zelfs met de directeur contact opgenomen en eindelijk wordt er gereageerd met een heel slap verhaal. Maar ons abonnement loopt gewoon nog door hoor, heb nu betaling gestorneerd,. Een belachelijk bedrijf
Niet communiceren, wel incasseren
Geen communicatie, geen facturen, wel afschrijven! Extreem louche partij, als ze serieus denken dat deze manier van werken zorgt voor klantenbinding, moeten ze nog een hoop leren. Ook bladen zoals Soul Cycling, Nautique, Linda en ASCI moeten zich afvragen of ze geassocieerd willen worden met deze werkwijze.
Nog nooit zo'n vreemde manier van…
Nog nooit zo'n vreemde manier van abonnementen beheren gezien. In 2023 met veel gezeik persoonlijk naar dit bedrijf in Heemskerk geweest. Abonnement opgezegd. Vervolgens blijven ze sturen. NU blijven ze rekeningen sturen. :( :(
Abonnementenland voert structureel mijn abonnement onjuist uit
1 ster is nog teveel. Mijn abonnement op De Andere Krant is na een jaar stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Eerst kreeg ik een jaarfactuur. De wet verplicht maandopzegbaarheid. Mijn overeenkomst is doorlopend tot wederopzegging dus mag ik niet opnieuw voor een jaar worden vastgelegd. Het is ook onlogisch. Een jaar vooruit betalen terwijl ik maandelijks moet kunnen opzeggen. Ik heb aangegeven dat ik mijn jaarbedrag verdeel over 12 maanden en dat zelf ga betalen. Dat recht heb ik gezien Wet van Dam. Dat beschouwd Abonnementenland als een wijziging naar een maandabonnement tegen een ander tarief. Het is te lang om in èèn bericht te schrijven maar ik heb al vanaf december een cirkel redenerende correspondentie met Abonnementenland waarin ik stelselmatig de wet uitleg en waarom zij niet zomaar mijn contractvoorwaarden mogen wijzigen. Abonnementenland wil het niet snappen, negeren de wet en de contractuele voorwaarden. Maar Abonnementenland heeft een oplossing voor mijn probleem. Gisteren kreeg ik een mail dat "mijn opzegging was verwerkt en dat ze het jammer vonden mij als abonnee te verliezen. Ik heb nooit opgezegd dus ook dat is onrechtmatig. Leuk voor hun klant De Andere Krant. Is er een financieel geschil wordt je zonder dat er een opzegging plaats vindt verwijdert als abonnee. Dus, weer gemailed en gesteld dat mijn abonnement moet worden voortgezet. Gebeurd dat niet, dan volgt sommatie en vervolgens ingebrekestelling. Dit is het tweede geschil met Abonnementenland in een half jaar waarbij contractvoorwaarden en de wet niet worden nageleefd.
Ik wilde een abonnement opzeggen
Ik wilde een abonnement opzeggen. Helaas kreeg ik geen reactie op mijn 3 afzeggingen. Uiteindelijk gebeld en mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat ik een verlenging van een jaar had en de factuur er al uit was, dus dat ze er niets aan kon veranderen. Uiteindelijk zei ik dat niet ik 3 maanden voor het einde op moest zeggen, maar dat ik een opzegtermijn van 3 maanden heb, dus nog maar 1 tijdschrift hoefde af te nemen. Ze ging kijken wat ze voor mij kon doen. Uiteindelijk moest ik 1 nummer plus administratiekosten betalen. Dit laatste mag wettelijk gezien niet, maar ik dacht, dan ben ik er vanaf, en ik heb daarna een mail gestuurd met de vraag of ze die terug willen storten. Na de betaling van 19,45 kreeg ik eerst weer een factuur van 50 euro, en nu via de post weer 1 van 18,95. En op mailtjes krijg ik of geen antwoord of een antwoord dat nergens op slaat.
slechtste service die ik ooit in mijn…
slechtste service die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt
Onfatsoenlijk en onbetrouwbaar bedrijf
Vorig jaar heeft mijn vrouw een proefabonnement voor drie maanden op Winelife afgesloten. Er stond duidelijk bij vermeld dat dit na de drie maanden zou stoppen.
In onze beleving gebeurde dit ook, omdat we geen magazines meer ontvingen. Totdat we maanden later weer een keer een magazine in de bus hadden. 'Vreemd! Zouden ze een teaser sturen om ons weer te laten abonneren?'
We hebben er niet te lang bij stilgestaan omdat er daarna geen magazines meer werden gestuurd.
Totdat we afgelopen week tot onze grote verbazing zagen dat er een jaar abonnementsgeld werd afgeschreven voor Winelife!
Verder gekeken in onze bankgegevens ontdekten we dat dit afgelopen jaar ook gebeurt is.
Ik heb daarop contact opgenomen met Abonnementenland om hier melding van te maken, om aan te geven dat er hier iets heel vreemds aan de hand is omdat wanneer ik onze gegevens invul op hun website, ik ook de melding krijg dat er geen abonnement gevonden kan worden aan de hand van onze gegevens!!
Nadat ik heb gebeld en screenshots heb gestuurd krijg ik simpelweg een mailtje met de melding dat het formulier WEL werkt en tot onze nog grotere verbazing ontvangen we ineens de digitale nieuwsbrief van Winelife. Een nieuwsbrief waarvan we niet eens wisten dat die bestond omdat we die de afgelopen jaren nooit hebben gehad!! Tot slot gaven ze aan dat ze de niet ontvangen nummers wilden nazenden, aan ons de vraag om aan te geven welke nummers we niet ontvangen hebben!
Een niet bijzonder intelligente vraag, omdat a) we niet zonder reden het proefabonnement niet hebben verlengd en b) omdat we dat ene nummer wat we ergens een keertje hebben gekregen uiteraard niet meer hebben. Dus hoe kunnen we dan aangeven welke nummers we wel en niet hebben ontvangen?
Abonnementenland gedraagt zich op een bijzonder schimmige en uiterst klantonvriendelijke manier en ik zou iedereen ten strengste willen afraden om hier mee in zee te gaan.
Op mijn laatste email aan hen ook gewoon geen reactie gekregen en in plaats daarvan zijn ze ons de digitale nieuwsbrief gaan versturen alsof er niets aan de hand is.
Klantgerichtheid gaat over veel meer dan het checken van een paar vinkjes aan jullie kant en dan doen alsof je neus bloedt.
Oplichters
Heb vóór de opzegtermijn abonnement opgezegd. Nu proberen ze onterecht 2 edities en administratiekosten te rekenen. Doen net of ze mijn emails niet begrijpen. Gaan ineens over naar no reply email-adres. Beetje jammer. Ik zal niet betalen en ik zal iedereen aanraden om buiten Abonnementenland te blijven.
KoffieTCacao overzetten naar digitaal!
Ik heb al jaren een abonnement op KoffieTCacao (KTC) waarvoor Abonnementenland namens de uitgever mijn abonnement beheert. Eind maart krijg ik van de uitgever KTC het verzoek naar KTC digitaal over te stappen, een digitale omgeving voor hun abonnees. Daarvoor moet ik vanuit Abonnementenland overgezet worden naar het KTC systeem. Er wordt door KTC aangegeven dat zodra ik overstap mijn lopende abonnement bij Abonnementenland direct wordt stopgezet, eventueel tegoed wordt teruggestort en mijn abonnement wordt overgezet naar KTC. Als beloning krijg ik 10% korting op het jaarabonnement. Dat had ik net enkele weken dus verlengd via Abonnementenland. Vervolgens kom ik in een ja/nee situatie bij Abonnementenland die aangeeft dat KTC mijn abonnement niet op de juiste manier heeft opgezegd !?!. Bij navraag bij KTC blijkt dat zij inmiddels via juridische weg een oplossing proberen te vinden aangezien Abonnementenland desinfo verspreid. Abonnementenland blijft maar volharden in haar standpunt: QUOTE: Uw abonnement op KoffieTCacao is op het moment van facturatie nog actief in onze administratie. Als uitvoerend abonnementsbeheerder zijn wij verantwoordelijk voor het verzorgen van de administratie en facturatie namens de uitgever. De factuur die u van ons heeft ontvangen betreft dan ook de reguliere abonnementskosten voor een nieuwe abonnementsperiode. Wij begrijpen dat u inmiddels andere communicatie heeft ontvangen vanuit de uitgever zelf. De overgang naar hun eigen beheersysteem is ons bekend, maar heeft tot op heden helaas niet geleid tot een volledige en duidelijke overdracht van abonnementen. Hierdoor kunnen wij niet zonder meer overgaan tot het stopzetten van abonnementen of het annuleren van facturen, tenzij dat door de uitgever rechtstreeks aan ons is bevestigd UNQUOTE. Het gaat hier om 'slechts' € 34,95. Begrijp niet waarom je een trouwe abonnee zo moet frustreren door naar elkaar te wijzen en niet met een gepaste oplossing te komen. Het is iets tussen KTC en Abonnementenland!!
Waardeloos. Neem geen abonnement!
Waardeloos. Slechte klantenservice die je telkens van het kastje naar de muur stuurt.
Heb een abonnement op een tijdschrift genomen en na ruim een maand nog steeds niets ontvangen. Abonnementenland zegt dat het door een probleem van PostNL komt en weigert dus verder te helpen. Inmiddels is het tijdschrift 4x(!) nagezonden en nog altijd heb ik het niet ontvangen. Geld terug of abonnement opzeggen gaat niet dankzij de kleine lettertjes. Als je aan de telefoon over abonnement opzeggen begint worden de medewerkers ronduit kortaf en kappen ze het gesprek zo snel mogelijk af.
Na aanvang van een vorige slechte review wordt er wel contact met je opgenomen, maar ook hier krijg je hetzelfde kletsverhaal in andere verwoording te horen.
Eigenlijk geen ster waard
Eigenlijk geen ster waard. Waardeloos. Onkundige klantenservice. Reageren gewoon niet. Bij telefonisch contact zeggen ze een conflict te hebben waar je als klant de dupe van bent. Je betaalt en zij leveren niets maar je krijgt ook je geld niet terug.
Bedrijf heeft t kennelijk moeilijk want licht klanten en uitgeverijen op en blijft zelf op de centen zitten. Ik hoop dat ze snel omvallen. Melden bij ACM mensen! Klacht indienen.
Betaling gedaan voor maandblad Noveau
Betaling gedaan voor maandblad Noveau, van 95 Euro
Nooit iets ontvangen, Verschrikkelijk slechte service, eigenlijk helemaal geen service, Trap er niet in , ga niet in zee met dit bedrijf , verwacht er niet teveel van ,
Veranderen ingangsdatum abonnement
Op 19 mei 2024 een Staantribune jaarabonnement afgesloten.
Vandaag (3 februari 2025) keek ik op mijn rekening; er was 52,95 afgeschreven voor nóg een jaarabonnement. Ik heb er geen melding van gekregen dat dit zou gebeuren. Ik vond dit raar, bijna 4 maanden van tevoren een abonnement verlengen, dus ik belde de klantenservice om op te zeggen. Deze Belgische dame gaf aan dat de opzegtermijn 12 weken was. Nu vind ik dat al heel bijzonder, maar ze gaf ook aan dat de opzegkosten 6 euro waren.
Ik gaf aan dat ik het er niet mee eens was - allereerst omdat ik het abonnement op 19 mei heb afgesloten, en dat pas over 14 weken is, dus ik me dan binnen de termijn bevind.
Nee nee, zei de mevrouw, toen je het abonnement afsloot, kreeg je een eerste nummer thuisgestuurd. Ik zeg, dat klopt, ik kon een nummertje uitkiezen om direct te ontvangen.
Ja zegt de mevrouw, je hebt een nummer van 5 april gekozen dus dan ging het abonnement in.
Nee mevrouw, want ik heb het abonnement afgesloten op 19 mei en ik kreeg het eerste nummer pas op 31 mei.
Nee, hield de mevrouw vol, want het eerste nummer was uit april, dus dat is de ingangsdatum van je abonnement.
Nee mevrouw, als ik een nummer uit 2023 had gekozen, was het abonnement dan ook al ingegaan?
Dat klopt, zegt ze doodleuk.
Mijn enige optie volgens Staantribune/Aboland (0251-257924) is om het eerste nummer van het volgende abonnement af te nemen + 6 euro opzegkosten. Dus dat kost me alsnog een euro of 15.
Dikke, dikke, dikke AFrader. Ze zijn aan het sjoemelen met regels en wetten, en denken er zo mee weg te komen. Niet doen!
Criminele arrogante bende
Criminele arrogante bende
Ze hebben me misleid met een “herinnering” dat ik mijn jaarabonnement op Gezond Verstand kon verlengen met slechts 10 euro jaarabonnement (in plaats van ik denk ongeveer 70 €) als trouwe lezer van het eerste uur. Ik heb dat gedaan en heb toen maar één nummer ontvangen. Toen ik navraag deed, kreeg ik te horen dat de factuur van €10 slechts voor één nummer was (winkelprijs €4) en dat het resterende bedrag de administratiekosten dekte.
Ik protesteerde hiertegen.
Brutaal antwoord: “Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.”
Ik heb ook geen reactie ontvangen van het tijdschrift Gezond Verstand.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice
meerdere tijdschriften besteld en blijkbaar is een tijdschrift online waarvoor naar een website moet worden gegaan die nergens aangegeven staat. "de klant moet zelf weten wat hij of zij besteld". Een email met instructies zou fijn zijn. Daarnaast is het abbonement dus al een maand lopende zonder enige login en hier is totaal geen flexibiliteit of tegemoetkoming.
Opzeggen 'abonnoment'
Na in te gaan op een vrijblijvende actie op papier (reclame bij een product) bleef de site hangen op verwerken van de betaling, het geld was nog niet afgeschreven en de site bleef hangen dus heb het nogmaals geprobeerd. Hierna volgde na 2 en 3 weken een afschrift en kwamen twee nummers op hetzelfde adres. Na gelijk bellen kon ik het dubbele betaalde blad (zonder indicatie of bevestiging) niet terug krijgen. Maar kon het abonnoment enkel verlengt worden. Ik had het dubbele blad in de folie gelaten voor retour.
Later zat het me dwars dat door een fout buiten mijn macht om ik nu vast zat aan een blad die ik nooit wou, na asseriever het gesrpek in te gaan kon ik het dubbel betaalde bedrag wel terug krijgen, hierbij gaf ik duidelijk aan dat ik geen verlenging wou en onder afspraak heb ik de dubbele bladen teruggestuurd.
Maar de bladen bleven komen en ik kreeg geen geld terug dus heb ik het teruggestort via de bank. Opzich prima. Maar de bladen bleven komen en zonder contact kreeg ik ineens een dikke rekening voor een zogenaamd abonnoment die ik nooit heb afgesloten. Rechtsgeldig is er nooit een overeenkomst geweest voor een abonnoment maar enkel een proef die ik zelf vroegtijdig heb gestopt via de telefoon. Uiteindelijk was het afgehandeld, dacht ik. Maar na een belletje bleek het nog niet goed, maar zou er enkel een administratiefee komen van 5 euro. Nou prima. Ik zou een reminder krijgen voor de 5 euro. Maar die kwam niet tot een incassobureau mij een 'herinnering' stuurde inclusief een kleine fee van het incassobureau.
Kortom je wordt verantwoordelijk gesteld voor het tekortkomen van de administratie en communicatie van abonnomentenland. Het blad zelf heeft geen schuld en het incassobureau ook niet. Als ik niet een grote mond had via de telefoon was ik gewoon de dupe geweest van deze slechte organisatie.
Wil geen geld terug betalen waar je recht op hebt
Let op! Dit bedrijf beroept zich op algemene voorwaarden die niet in overeenstemming zijn met de wet en ik heb meerdere mailtjes moeten sturen om mijn doorlopend abonnement op te zeggen en mijn geld terug te krijgen.
Toen ik een doorlopend abonnement opzegde, wilde Abonnementenland me niet het vooruitbetaalde abonnementsgeld voor resterende nummers terugbetalen (met in acht neming van de opzegtermijn) maar boden alleen een tegoedbon aan. Ze beroepen zich daarbij op hun algemene voorwaarden, maar wettelijk gezien moeten ze gewoon mij het geld terugbetalen. Pas toen ik meerdere mailtjes gestuurd had, inclusief een verwijzing naar de site van de consumentenbond kwamen ze over de brug. Geen partij met wie ik nog een keer zaken wil doen.
Meest verschrikkelijke klantenservice ooit
Misleidend bij afsluiten online-abonnement VN. Dit is maandelijks opzegbaar, maar blijkt jaarabonnement en je komt er niet van af. Ze blijven maar afschrijven, mails & acceptgiro's sturen, maar geen toegang meer tot account en online abo na opzegging. Meest verschrikkelijke klantenservice ooit. Traag, misleidend, onkundig en klantonvriendelijk.
Vreselijke ervaring
Eind 2023 een abonnement genomen op clavis+Kleuter voor kleinkind.
Ik wou dit na 1 jaar stopzetten ( dit moet je tijdig doen, anders gaat het abonnement opnieuw voor een jaar verder!) Maar ipv stopzetting op einddatum werd het abonnement gewoon per direct gestopt! Mijn jleinkind had nog recht op min. 2maanden online en 2 echte boekjes. Niets meer! Klacht indienen helpt niets,want geen reactie!!
Waardeloos bedrijf.
Ik heb via abonnementenland een maandelijks abonnement op deaandeelhouder.nl afgesloten. Achteraf krijg ik te horen dat dit om een jaarabonnement gaat (vooraf was dit niet duidelijk gecommuniceerd). Dus nu zit ik aan een abonnnement vast waar dit bedrijf niet duidelijk over is geweest.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.