ABAX Danmark Bewertungen 87

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev lovet da jeg indgik aftalen at det var 12 måneder jeg var bundet og derefter kunne det opsiges, nu får jeg at vide jeg har endnu et års opsigelse, sikke en gang bondefangeri for et produkt je... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Abbonnements fælde! Pas på. Abax lover en masse med leverer meget mindre. F. eks oplyste sælgeren, at der er GPS dækning i hele verden, men da vi fandt ud af, at det ikke gælder Nord America og Afrik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har udelukkende haft problemer med ABAX’ tracking fra start. Systemet har været ustabilt, upræcist og generelt upålideligt - præcis det modsatte af, hvad man forventer af et tracking... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VÆRSTE BONDEFANGERI! Selvom du ikke har brug for deres service pga. nedskæring af medarbejderstab - er du stadig tvunget til at køre videre med deres SVINSKE kontrakter, der løber 3 år ad gangen.... Mehr ansehen

1. Telematikdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ABAX er en stor europæisk markedsleder indenfor telematikindustrien, som udvikler og leverer GPS-sporing, elektroniske kørebøger, kontrolsystemer til køretøj & udstyr og sagshåndteringssystemer. Teknologien forandre måden verden arbejder på. Dette sker i et stigende tempo og påvirker dermed alle dele af arbejdslivet. For ABAX betyder det, at vi konstant må være på forkant med at tilbyde smarte løsninger, som vil give dig tilgang til hele dine arbejdsplads, uanset om du befinder dig i bilen, på kontoret eller ude i feltet. Derfor er vores mission at være ”Solution Provider for The Connected Workspace”.

2.3

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået installeret Abax tracker i…

Jeg har fået installeret Abax tracker i vores firmabil, samt fået deres små trackere på alt relevant udstyr.

Denne oplevelse har været en rigtig fornøjelse.

Vi har nu overblik over hvor udstyr er, hvordan mine kollegaer kører i vores bil og om noget, mod forventning, skulle forsvinde.

Samtidig er vi sikret mod tyveri og vores forsikringsselskab er meget glade for denne løsning.

Stor tommelfinger op herfra

21. April 2022

Hej Jeppe,

Tak for de pæne ord! :)
Vi er glade for at høre din oplevelse med os har været en fornøjelse og, at vi kan hjælpe dig med at sikre jer mod evt. tyveri samt oversigt over kørslen i jeres firmabil.

Den bedste beslutning!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har brugt ABAX i ca. 8 måneder nu, jeg er så glad for den beslutning - det er nemt og har sparet mig for mange penge! Tag endelig fat i dem, hvis du overvejer det!

7. April 2022

Hej Anne Marie,

Tak for dine pæne ord og deling af din oplevelse med os. Vi er super glade for din oplevelse med os har hjulpet dig med at spare mange penge :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og venlig service, app virker ret godt og nemt

Er lige begyndt at bruge abax i min skolevogn. Enheden var ekstremt nem at montere, og ved et opkald til kundeservice blev jeg instrueret til opsætning af app som gik hurtigt og nemt. Synes appen er nem at bruge og er der noget jeg har spørgsmål til, ringer jeg bare og får hurtigt hjælp af venlig medarbejder. Det er stadig nyt men synes bestemt abax virker til at være godt.

2. April 2022

Hej Rasmus,
Tak for din feedback. Vi er glade for at høre at din oplevelse fra start med os har været god og at servicen har været tilfredsstillende :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been very satisfied with the…

I have been very satisfied with the experience of dealing with Abax so far. Martin Kristensen has been particularly helpful and available to answer questions, responding immediately, even late into the evening.

3. März 2022

Antwort von ABAX Danmark

Thank you for your feedback, Grant. We are happy to hear that your experience has been satisfying :)

BINDINGSPERIODEN ER 24 MDR

Oprindeligt købte mit firma gps hos et andet firma, hvor havde opsigelse var fra mdr til mdr. Så overtog Abax og bindingen blev pludselig 24mdr. Dette fastholder de, også selv om deres produkt koster dobbelt af hvad andre kan sælge det for.

7. April 2021

Hej Jeanett,

Vi er kede af din opfattelse af forløbet, men vi forholder os til den kontrakt vi indgik i marts 2018 og som udløb i marts 2020.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Altid problemer med app...

Altid problemer med app.... vil gøre mit til vi ikke får det i firmaet igen!!

22. Februar 2021

Hej Brian,
Hvilke problemer er det præcis du har med app'en? Du er velkommen til at kontakte os på +4572406600 så vi kan hjælpe dig med dette.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra dette firma de bliver…

Hold jer væk fra dette firma de bliver ved med at sende regninger selv om man har opsagt sit abonnement og når man ringer til dem skal man snakke med en nordmand på en utrolig dårlig forbindelse og de forstår slet ikke hvad du siger til dem

30. November 2020

DÅRLIG service...

DÅRLIG service...
Vi faldt i "fælden" og begyndte at abonnere ved Abax.
Fik dog ikke noget ud af det, andet månedlige trækninger på vores konto.
I foråret da Danmark var lukket ned, solgte vi vores firma. Det passede med, at det var på samme tid, som Abax krævede betaling for et års abonnement mere. Jeg kontakter dem og forklarer dem høfligt, at vi netop har solgt vores firma, så om det ikke er muligt, at vi kan opsige vores abonnement, på trods af at de havde nået at sende en faktura. Jeg spurgte dem INDEN fakturaen havde forfald.
Dette var ikke muligt. Det kunne slet ikke lade sig gøre, for det er deres "system" ikke sat op til... HOLD OP!!! Selvfølgelig er det muligt, hvis I var VILLIGE til det... Jeg stod i samme situation med Falck. Og dee gjorde det hurtigt, nemt og enkelt. Og sendte os en kreditnota hvor der også stod at vores abonnement var ophørt...
Så I var simpelthen kort sagt UVILLIGE til at give god service. I var UVILLIGE til at opsige vores abonnement - med mindre at vi kunne skaffe jer en ny kunde!!! I var helt klart villige til at opsige vores abonnement, hvis vi kunne lokke firmaet som købte vores firma til at abonnere hos jer... GYLLE!!! Afpresning!!!

22. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ærgerligt at man ikke kan sætte minus…

Ærgerligt at man ikke kan sætte minus stjerner for så havde jeg gjort det.
Mere elendig service og support skal man lede længe efter. Vi ville returnere vores enheder da de ikke kom og installerede enhederne som var aftalen, jo det måtte vi gerne! Vi var velkomne at komme ind med enhederne til deres afdeling, men ingen kreditering, selv om emballagerne var ubrudt, fint så kunne de jo sælge de samme en gang mere. Vi har nu slåsset med dem i 4 år og selv om det skulle være afsluttet sender de regninger på abonnement som vi ikke bedt om. Et godt råd ....hold jer væk fra det firma!

19. Mai 2020

virkilgt et svindel firma

virkilgt et svindel firma, har prøvet at opsige 5 gange bliver mødt med rykker hver gang og nu sendt til inkasso, men agter ar gå i retten for spild af min tid

15. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter flere år med Abax har vi måtte…

Efter flere år med Abax har vi måtte reducere kraftigt i vores enheder. men der er bindings perioder på 12 og 24 måneder. på enheder man ikke bruger mere, selvom jeg fik oplyst sidste år at jeg kunne reducere i antallet af enheder og før i tiden kunne jeg ringe til konsulenter i formaet og få lukket enhederne med kort varsel.
Der har været alt for lidt information om ændringer og alt for lidt personlig kontakt fra ders side, siden sidste år hvor vores konsulent hos abax stoppede.

13. März 2020

Jeg har sloges med abax i 3 år , svindel

Jeg har sloges med abax i 3 år , har betalt 1 år selvom de aldrig er kommet og installeret i bilerne og fået det op og køre , vi har prøvet at aflevere det retur i uåbnet kasser , men nej , nu står vi og skal i retten selvom jeg enda har tilbudt at betale det meste af regningen med rykker , hvis bare de ville få det op at køre , men det har de lige afvist , de vil bare have alle pengene , kæmpe svindlere , hold jer meget langt væk , mvh bjørn , holbækmurer og entreprenørfirma

15. Januar 2020

Bondefangeri af værste skuffe

Bondefangeri af værste skuffe , binding på 3 år på trods af mange , mange års loyalalitet. Fik en kreidtnota på ALT , og så kommer de alligevel tilbage efter 4 måneder og vil have penge . PS prøv at se deres regnskab og vurder om i tør Signe op med dem !

29. Mai 2019

VÆRSTE BONDEFANGERI!

VÆRSTE BONDEFANGERI!
Har INTET tilovers for dette svindlerfirma!!!
Der findes gratis apps derude, der gør det lige så godt.
Hold jer langt væk!

9. April 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

et utrolig super godt system og en…

et utrolig super godt system og en fantastisk service. skulle der være et problem og man tager kontakt så sker der noget med det samme. har haft en utrolig god dialog med martin.k som er utrolig hjælpsom.
og vi har også tempraturføler i bilerne og det er meget præsis. så vil varmt anbefale abax hvis man vil ha et system der virker

hans møller

25. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, medarbejderne lytter til ens problem, giver sig tid til at forklare & lære fra sig.
Super at man kan hvor bilerne er, kan evt. tage et print til kunden, hvis man er kørt forgæves. Der står det hele
Har anbefalet det

25. August 2018

+++++

Har brugt ABAX i godt 3 år nu, og skal aldrig have andet.
Det er så nemt og hurtigt at bruge.

15. Mai 2018

Kan klar anbefales

Kan klar anbefales. ABAX hjælper nemt med at holde styr på vores biler og kørsel og nemt at udtrykke rapporter ud med timer brugt på kørsel og antal kilometer kørt til forskerlig arbejdsopgaver. Det har fået integreret Google Maps så det meget nemt at se på kortet hvilke bil er hvor henne.
Altid god kundeservice.

20. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr