Abakus Romania Bewertungen 10

4.4

Unternehmensdetails

1. Ausbildungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Școala Abakus este o organizație educațională cu o prezență puternică și o reputație solidă în domeniul matematicii și educației. Personal Experimentat și Creativ: Organizația se mândrește cu profesori experimentați și creativi, dedicați îmbunătățirii și dezvoltării continue. Aceștia sunt mereu la curent cu cele mai noi metode educaționale. Oferim cursuri online cu tutori profesioniști.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lucrez de 1 an jumatate la această…

Lucrez de 1 an jumatate la această firmă, într o echipă de oameni implicați în educaţie. Cea mai mare satisfacție pentru mine este să pot ajuta copilaşi din întreaga lume să evolueze din toate punctele de vedere atât emoțional cât şi intelectual.

21. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fiica mea este foarte fericita

Fiica mea este foarte fericita, abia așteaptă următoarea zi de curs.Profesoara este adorabila și știe sa o motiveze astfel încât sa își dorească sa fie din ce în ce mai buna.
După numai o luna vad progrese la fiica și face asta cu mare drag.

21. September 2025

Bunã ziua

Bunã ziua: as dori sã las un
feedback cu privire la cursurile de
artimetica mentalã : am observat o
ameliorare la nivel de
calcule , concentrare si usurinta cu
care si face calculele pentru la
scoala! Va multumim pe tru faptul
ca v am cunoscut si pt faptul ca o
ajutati pe Sara sã si exploreze
capacitatea creierului ei de a se
dezvolta si de a avansa ! Nu vã pot
da decât un 10 + ++ si vã voi
recomanda cu siguranta !

1. August 2025

The Best!

Bună, în urmă cu 1 an am înscris băiatul în acest program de învățare a matematicii mentale, suntem foarte mulțumiți de progresul lui, de cât de eficientă este aceasta metoda și de doamna profesoară! Recomand cu căldură! 🥰

18. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My son has made remarkable progress

My son has made remarkable progress, especially considering he is special child who usually strugglesto stau focused and learn. His teacher is incredibly devoted and empathetic and she responds beautifully to David’ s needs. I am deeply moved and truly grateful

16. September 2025

Dragă Delia,

Dragă Delia,
Ethan a făcut progrese uriașe sub îndrumarea ta și chiar îți mulțumesc mult pentru asta. Sinceră să fiu, nu credeam că o să se descurce vreodată cu matematica, mai ales că nu era deloc interesat, spre deosebire de Joe. Și Ethan e mai pus pe șotii, nu-i așa serios ca Joe. Așa că îți mulțumesc că m-ai contrazis! Se vede că se îmbunătățește pe zi ce trece

20. August 2025

Draga mea profesoară Dore,

Draga mea profesoară Dore,
Voiam doar să vă mulțumesc din suflet că ați fost o profesoară atât de faină și de bună. Mereu ați fost super drăguță cu mine și apreciez enorm cum explicați lucrurile, ca să pot înțelege și eu. Ați făcut matematica distractivă, chiar și când era greu! Simt că am învățat o grămadă de la dumneavoastră și mereu o să-mi amintesc cum m-ați ajutat când nu pricepeam ceva. Niciodată nu ați renunțat la mine și asta m-a făcut să vreau să încerc în continuare. O să-mi fie dor să vă am ca profesoară. Încă o dată, mulțumesc pentru tot și sper să aveți un an minunat înainte!

12. August 2025

O experiență frumoasă de învățare alături de Rebeca Bejenaru

Suntem recunoscători din toată inima pentru felul în care Rebeca o ghidează și o încurajează pe fiica noastră, Amalia, în lumea fascinantă a aritmeticii mentale. Cu multă răbdare, blândețe și încredere, Rebeca reușește să creeze un mediu în care copiii nu doar învață, ci înfloresc.

Amalia are 7 ani și așteaptă cu entuziasm fiecare lecție. De când lucrează cu Rebeca, nu doar că s-a dezvoltat în gândirea rapidă și concentrarea mentală, dar a căpătat și mai multă încredere în propriile ei abilități. Faptul că a primit primul ei certificat a fost o mare bucurie pentru ea – o recunoaștere a efortului, dar și o motivație să meargă mai departe.

Apreciem enorm modul în care Rebeca o laudă sincer, o provoacă cu blândețe să urce la un nou nivel și o face să creadă că poate fi tot mai bună. Acest echilibru între exigență și susținere este cu adevărat rar și valoros.

Recomandăm cu mare drag și încredere cursurile susținute de Rebeca tuturor părinților care doresc să-și vadă copiii crescând frumos – nu doar în cunoștințe, ci și în curaj, perseverență și bucuria de a învăța.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suntem extrem de mulțumite de…

Suntem extrem de mulțumite de colaborarea cu domnișoara Rebeca! Fetița mea este încântată de orele de Aritmetică mentală, participă cu bucurie și încredere, iar progresul ei este vizibil de la o săptămână la alta. Doamna este calmă, răbdătoare, explică clar și are o abordare foarte prietenoasă, ceea ce face ca învățarea să fie o plăcere. O recomandăm cu mare drag tuturor părinților care își doresc un cadru plăcut și eficient pentru dezvoltarea gândirii logice și a concentrării copiilor.

Abakus

Am inscris copilul la cursurile de aritmetica mentala in urma cu 8 luni. Sunt foarte incantata de evolutia lui; cursurile i au imbunatatit atentia la detalii, rabdarea, capacitatea de memorare. Are o relatie foarte buna cu profesorul (Rebeca). Orele se desfasoara intr o atmosfera placuta, relaxanta. Rebeca este serioasa, apropiata de copil, identifica usor trairile/emotiile/temerile copilului, comunica eficient atat cu elevul, cat si cu mine, parintele, transmite cu usurinta informatiile, este flexibila, intelegatoare, rabdatoare. A stiut sa capteze atentia copilului inca din sesiunea demo. Sunt foarte incantata de acest program! Rebeca, iti multumim pentru implicare, ajutor, seriozitate!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr