Zzpvog.nl maakt het zeer eenvoudig om als zzp-er snel een VOG aanvraag te doen èn te ontvangen. Het is gemakkelijk en betaalbaar online te regelen, de VOG wordt binnen enkele werkdagen naar je postadr... Mehr ansehen
Was een klein beetje bang dat ik opgelicht zou worden maar omdat dit wel de makkelijkste manier was mijn VOG hier aan gevraagd. Het was makkelijkste en gelukkig dus ook betrouwbaar want ik heb mijn VO... Mehr ansehen
Snel geregeld helaas met een foutje. Dit werd na een mailtje direct hersteld en vernieuwde aanvraag werd volledig vergoed. Dus betrouwbaar en aanspreekbaar. Top.
Binnen 16 uur link ontvangen, 1 dag later had ik mijn VOG Binnen, wordt ook gelijk gereageerd bij een mail. Echt een aanrader
Online VOG aanvragen
Niederlande
- info@aanvraag-zzpvog.nl
- aanvraag-zzpvog.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Aanvraag VOG via ZZP-VOG
Aanvraag VOG gedaan via ZZP-VOG. En aanvraag via Justis ontvangen. Precies zoals beschreven is het ook gegaan. Top!

Een foutje snel hersteld

Antwort von Aanvraag-zzpvog.nl
Ik vind het erg onduidelijk waar ik nu…
Ik vind het erg onduidelijk waar ik nu mijn vog kan zien

Beste
Beste, medewerker jullie hebben zo goed geholpen voor mij.
mijn vog is binnen ze als jullie hebben gezegd.
Handig en snel
Het is duidelijk/ makkelijk in te…
Het is duidelijk/ makkelijk in te vullen en ik had heel snel mijn VOG
Echt top 👍🏽
Duidelijke website
Verliep makkelijk.
Makkelijk en betrouwbaar
Was een klein beetje bang dat ik opgelicht zou worden maar omdat dit wel de makkelijkste manier was mijn VOG hier aan gevraagd. Het was makkelijkste en gelukkig dus ook betrouwbaar want ik heb mijn VOG binnen:)
simpel en snel
Aanrader Ik ben erg blij ik kreeg mijn VOG snel…
Ik ben erg blij ik kreeg mijn VOG snel op gestuurd.
Als er staat dat je binnen 24 uur…
Als er staat dat je binnen 24 uur reactie krijgt en dat pas na 4 dagen krijgt omdat je er ook nog eens zelf achteraan moet, dan begrijp ik niet goed waarom dat er staat…

Vlotte afhandeling
Snel en efficiënt
Makkelijk en snel
Makkelijk en snel! Precies wat nodig is bij administratieve rompslomp. Heel fijn!