ze plaatsten bescherming rond de…
ze plaatsten bescherming rond de planten voordat het werk begon
Bij AannemerAlmere.com staan kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal. Wij zijn hét platform voor iedereen in Almere en omgeving die op zoek is naar een ervaren aannemer voor verbouwingen, renovaties of nieuwbouwprojecten. Ons team bestaat uit deskundige vakmensen met jarenlange ervaring in de bouwsector, die elke klus met precisie en zorg uitvoeren. Of het nu gaat om het plaatsen van een uitbouw, het renoveren van een badkamer of het volledig verbouwen van een woning — wij zorgen voor een transparante werkwijze, duidelijke communicatie en een hoogwaardig eindresultaat. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen en moderne technieken, zodat elke klant kan rekenen op een solide en energie-efficiënte oplossing. Klanttevredenheid is voor ons prioriteit. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen, denken we actief mee en bieden wij maatwerkadvies voor elk project. Bezoek onze website aannemeralmere.com voor meer informatie, inspiratie en vrijblijvende offertes. AannemerAlmere.com – uw betrouwbare partner in bouwen en verbouwen.
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
ze plaatsten bescherming rond de planten voordat het werk begon
fijn gevoel dat wij steeds berokken bleven bij beslissingen tijdens de renovatie
eerlijk goede voorbereiding doordat ze alles lieten zien vooraf
Wat fijn was is dat de bouwplaats steeds schoon en georganiseerd bleef.
Geen druk om extra werk te doen hij gaf gewoon eerlijk advies en liet de keuze bij ons.
Ze herhaalde dingen zonder zuchten want ik vroeg best veel.
de kamers waren helemaal leeg geen schroeven geen hout niks
vishal kwam bij voordeur elke dag met zelfde rustige hallo precies op tijd mijn broer was helemaal verbaasd
ze hadden elk hoekje leeg voor lunch tijd beetje kreun maar echt strakke timing