7daysactive Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg handlet for 1870 kr, betalte da 408 kr i taxes. Pakken kom med DHL, som etterpå sendte meg krav på 759 kr for toll og avgifter. Klager til både DHL og 7daysactive førte ikke frem, og kundeservicen... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

27/01-2026: Jeg er blevet kontaktet af en kompetent og meget venlig medarbejder i kundeservice. Der har oprigtigt været tale om en teknisk fejl, i netop mit tilfælde. Alt er straks hereft... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bestilling blev sendt samme dag som jeg lagde ordren, og jeg modtog den dagen efter. Jeg har brugt både mit sweat-sæt og mine træningstights mange gange nu, og det holder formen efter vask og... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Yderst inkompetent kundeservice. Har nu skrevet 4 mails som ikke er blevet besvaret og har ej heller set skyggen af min refundering. Jeg har sendt beviser for at min returpakke er blevet leveret på... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hvad er kundeservice?

Ja det kunne jeg godt tænke mig at 7daysActive svarer mig på. Jeg bestilte et par tights og en hoodie (på udsalg) med 2 dages levering - kort efter bestillingen modtog jeg en bekræftelse på at ordren var gennemført. Hvad jeg ikke var klar over er at de er 6 dage! 6 dage om at pakke og få sendt mine varer, eller rettere kun den ene af dem. For hoodien har jeg aldrig set skyggen af. Allerede 2 dage efter min bestilling sender jeg en mail for at følge op, efter 4 dage bliver jeg utålmodig og sender en opfølgende mail… intet svar. Da de endelig efter en uge svarer på min mail, får jeg intet brugbart ud af svaret. Jeg bliver spidset af med en rabatkupon til næste køb på 15%, men hvad kan jeg bruge den til når jeg ikke har tænkt mig at handle der igen? Mine tights ligger nu i pakkeshoppen (leveret 1,5 uge efter min bestilling). Jeg har absolut ikke tænkt mig at hente dem.

Fedt tøj, elsker brandet, men kundeservice? - det kender de ikke til.

7. Februar 2022
7daysactive-Logo

Antwort von 7daysactive

Kære Camilla,

Først og fremmest er vi selvfølgelig meget kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med at handle på vores online shop — og at du og vores kundeservice ikke har kunne finde en løsning som var tilfredsstillende.

Vi bestræber os altid på at levere inden for den lovede tidsramme og selvfølgelig en fuld ordre.
Jeg kan se at du har bestilt hos os under vores udsalgsperiode hvor vi har haft ekstraordinært travlt, og at den ene ud af to varer har været udsolgt / ikke at finde på vores lager. Derfor har din ordre været på “hold” i nogle dage, imens vores lager har prøvet at finde frem til den manglende vare — uden held. Din ordre samt betaling er herefter blevet opdateret og den anden vare sendt afsted.

Desværre kan der ske menneskelige fejl ved optælling af lagerbeholdning og det vil en sjælden gang imellem resultere i at vi ikke kan levere som lovet.

Jeg kan dog se på din ordre historik at du efterfølgende har returneret den anden vare og at du herefter er blevet fuldt refunderet og har fået tilbagebetalt alle pengene for din ordre. Vores kundeservice medarbejder har efterfølgende tilbudt dig en yderligere rabat på de 15% som du nævner til et eventuelt fremtidigt køb.

Vi er selvfølgelig kede af at høre at du ikke finder dette tilstrækkeligt. Der vil dog til tider ske fejl med f.eks. lagerbeholdning der gør at ikke alle ordrer kan køre igennem.

Vi beklager mange gange og håber at du evt. vil vende tilbage en anden gang og få en bedre oplevelse med at handle hos 7 DAYS.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst customer service I've ever…

Worst customer service I've ever expierienced. I'd never shop there again. I ordered a sweatshirt and trousers. Next day got an email that trousers are canceled. I sent them email that if they can't deliver trousers I don't want to get a sweatshirt too. They supposed to asked if customer wants to get not completed order.
Sweatshirt came in poorly condition.
I sent 5 emails, never got response. I
I've got no rufund for the trousers so far.

23. Januar 2022
7daysactive-Logo

Antwort von 7daysactive

Dear R O,

We are sorry to hear about your experience shopping with 7 DAYS Active.
Unfortunately, it sometimes happens that goods are sold out or missing from our warehouse, which results in shortage of delivery.

When items are missing, we always try to deliver to the best of our abilities, and therefore your sweatshirt has been shipped even though the pants have been removed and credited from your order.

I can assure you that you never have been charged for the missing trousers. We are not able to complete orders and capture payments for goods that are not shipped to the customer. Therefore your order has been edited before completed in our system, and you have only been charged for the goods received.

Our apologies, if you have had a late response on your email. During our sale period we have had a very large volume of inquiries, which has lead to a longer response time.

From your name/review info here on Trustpilot (R O), I am not able to find your specific order information to give further clarity on your case.

You are very welcome to contact our customer service by mail again, if your case has never been resolved, and we will do our very best to find a solution. If you have returned the sweatshirt I am sure we have issued a full refund upon arrival.

Again — we are very sorry that you had a bad experience shopping with us, and hope to see you back again soon.

Best regards,
7 DAYS Active

Really bad!

Really bad!
I orderd a sweatshirt and sweatpants as soon as it was availeble online, and got an email that it was sent. They never sent it and had lost/sold my order to someone else, and by the time i found out it was not on its way they sold out. I got the message that they would get it again in a month, and i could get a dicount to my next order, got my money back, but when i wrote again they say that it wont be avalible for me because they had already put it aside for somebody else, even if they made the mistake of loosing my order. Really poor service! Would not recomand bying from them

2. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr