4x6sofa.com Bewertungen 362

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geadviseerd in de winkel, handige online tool om zelf verschillende modellen te bekijken en heel blij met de bank.

1. Sofageschäft
  2. Möbelgeschäft
  3. Wohnmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Een dikke 10!

Mooie loods! De stoffen zijn in grote lappen aanwezig waardoor je ze in het geheel over de bank kunt leggen, dit geeft je een goed idee over de stoffen. Personeel luistert goed naar je wensen en geeft passend advies. We hebben dezelfde dag nog gekozen voor een bank en de levering verliep qua duur zoals verwacht. Ook complimenten voor de levering! 2 enthousiaste mannen die full service verleenden.

24. Juni 2024

Hi Jeanine,

Wat een fijne, enthousiaste review! En behalve de 5 sterren ook nog een dikke 10! Daar worden wij heel blij van :)
Heel erg bedankt en veel plezier met je bank.

Kwaliteit en goede service

Mooi bank, alles volgens afspraak geleverd en op tijd!

24. Juni 2024

Beste Jaap,

Bedankt voor je feedback! Heel veel plezier met je mooie bank.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bank zit geweldig - ophalen was wat stroever

De bank zit en staat geweldig.

Ophalen was wat minder soepel. Moeilijk een moment te plannen met magazijn; op de dag van ophalen stelden ze opeens dat het kon omdat het niet 'zo in hun systeem stond'.

Hi Johan,

Vervelend dat het ophalen ietwat stroef is verlopen, maar gelukkig is het gelukt en kunnen jullie nu volop genieten van jullie mooie bank. Veel plezier ermee!

Grandioze bank!

Grandioze bank!! Alles binnen beloofde tijd. Super geholpen en meegedacht en bank is echt prachtig!

3. Juni 2024

Hi Melanie,

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te lezen dat je zo blij bent met de bank. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed advies maar is kwaliteit goed?

Goed advies in de showroom, goede opvolging tijdens het proces. Logistieke partner goede communicatie en prettig. Fijn dat ze onze oude bank meenamen. Wel zien we al rug kussen snel “inzakken” dus vraag is nog wel hoe goed is de kwaliteit? Lijkt alsof vulling kussens niet goed is.

3. Juni 2024

Hi Jacomien,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles zo goed verlopen is, maar jammer dat je niet tevreden bent over de kussens. Hier kunnen we wel wat aan doen en ik vraag je dan ook om een mail te sturen naar: service@4x6sofa.nl, zodat we het voor je kunnen oplossen.

Snelle communicatie

Snelle communicatie, ook via Whatsapp.

Prachtige bank voor een scherpe prijs! Heel blij mee.

10. Juni 2024

Hi Suzan,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! We zijn blij te horen dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topwinkel en een prachtig concept!

4x6 sofa haar collectie is voor elke doelgroep en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banken zijn van strak tot speels, van trendy tot tijdloos en je kunt kiezen uit een breed scala van prachtige trendy kleuren/stoffen. De modulaire banken zijn eindeloos te combineren. Vriendelijk en kundig personeel. Ga het zelf ervaren in de grote showroom in Naarden!

13. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi,

Bedankt voor deze positieve review!
We wensen je veel plezier met je nieuwe bank.

Super mooie zetel

Zeer snel antwoord
Duidelijk. Goeie afspraak
Super levering en natuurlijk zalig mooie zetel

22. Mai 2024

Beste Natacha,

We zijn blij te horen dat de zetel zo goed bevalt! We hopen dat je er nog heel lang plezier van zal beleven.

Goede communicatie

Goede communicatie, fantastische levering

22. Mai 2024

Beste Sanne,

Goed om te horen dat alles zo goed verlopen is! Veel plezier met je bank.

X3: strak vorm gegeven en toch comfortabel

Ik ben ontzettend blij met mijn X3 bank die zowel strak is in ontwerp maar ook heel comfortabel zit en ligt. Meestal sluiten die twee criteria elkaar helaas uit, maar de X3 laat zien dat het wel kan. Doordat de bank doorgestoffeerd is en de losse rugkussens verplaatsbaar, kan ik de bank steeds anders indelen en gebruiken. De vaste rugleuning is bijvoorbeeld ook zacht genoeg om zonder de rugkussens te gebruiken en dan heb je een hele diepe zit van 70 cm, wat ik vooral fijn vind om te liggen (ik lig meer op een bank dan ik zit). Het duurde even voor er met de transporteur iets geregeld kon worden voor de levering. Ik kan namelijk niet vrij nemen van mijn baan in het onderwijs en op mijn vrije dag reed de transporteur niet standaard naar mijn woonplaats. Dat is uiteindelijk goed opgelost. Ook was het een verrassing dat ik zelf de bank moest inspuiten met Protexx, maar dat was eenvoudiger dan ik had gedacht. Ik kan een enorme pietlut zijn en heb echt maanden gezocht naar de ideale bank die aan al mijn (bijna onmogelijke combinatie van) wensen voldeed … en ook nog betaalbaar was. Deze bank is precies wat ik zocht. Ik kan 4x6sofa van harte aanbevelen.

Beste Dorith,

Heel erg bedankt voor deze uitgebreide en positieve review! We zijn blij te horen dat je in de X3 je ideale bank hebt gevonden. We wensen je veel lig (en zit) plezier. ☺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zou er zo weer een bank kopen

zou er zo weer een bank kopen! Fijn geholpen

Beste Jaap,

Heel erg bedankt voor het geven van deze 5-sterren review. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service.
Veel plezier met je bank!

We love our new sofa

We love our new sofa. Firstly, the purchase experience was great, the team at 4X6 provided lots of knowledge and attention to helping with the purchase decision. It was so easy. Our modular sofa is big, comfy and versatile. Style is of highest importance to us and it looks great in our livingroom that blends scandinavian style with maximalism. It's very cool how the back cushions usually lay on the seat for a a clean low-slung look, or they can can perch perfectly on the top of the back rest for back and neck support. I would absolutely reccomend.

Hi,
Thank you so much for your kind and detailed review! We hope you will enjoy the X6 sofa for a long time to come.

Regards,

Vriendelijk

Vriendelijk, goed meegedacht en top product!! Kortom alles klopt hier.

Beste Peter,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! Veel plezier met je X2 bank.

Alles top!

Bank is top. Past perfect door de losse componenten. Goede service.

Alleen de behandeling tegen vlekken zouden ze ook in de fabriek mogen doen.

Beste Paul,

Goed om te lezen dat de bank zo goed bevalt en onze service zo goed bevallen is. Veel plezier ermee!

Aanrader!

Goede service en goede kwaliteit bank. Wij zijn heel tevreden.

Hi Debby,

Heel fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Hopelijk genieten jullie nog heel lang van deze mooie bank.

Goed advies in Showroom

We zijn goed geholpen tijdens ons showroom bezoek.

Er werd ook nog geattendeerd op een artikel die nog niet in de collectie zat maar wel beter voor ons zou passen.

De bank is nu binnen en we zijn erg blij met de bank.

17. April 2024

Beste Maarten,

Mijn collega's in de showroom doen hun uiterste best om de klanten zo goed mogelijk te adviseren en we zijn dan ook blij te horen dat dit gelukt is en natuurlijk dat jullie tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat! Veel plezier ermee.

Erg hulpvaardig en goede service

Erg hulpvaardig en goede service
Mooi assortiment

Beste Peter,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review. We hopen dat jullie nog lang van jullie mooie X3 bank zullen genieten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, plezierig geholpen!

We hebben bij 4x6 Sofa onze nieuwe modulaire bank gekocht. We werden in februari zeer plezierig en persoonlijk geholpen in de showroom (of zeg maar gerust Experience Center) in Naarden.

Deze week werden de modules geleverd. 4x6 Sofa heeft er een geweldige bank van gemaakt. We zijn er zeer blij mee! Absoluut het overwegen waard als we onze andere bank gaan vervangen!

Beste Wouter,

Wat fijn deze positieve review, dat waarderen we zeer! Heel veel plezier met je mooie bank en we horen het natuurlijk graag als we nog iets voor je kunnen betekenen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitbreiding van onze heerlijke bank

Uitbreiding van onze heerlijke bank. Helaas duurde de levering door een foutje wat langer, maar alsnog prima opgelost.

10. April 2024

Beste Rogier,

Heel erg bedankt voor je review. Veel plezier met deze uitbreiding.

Heel tevreden

Heel tevreden! Prettig contact en advies in de winkel. Duidelijk communicatie betreft levering. Levering zelf verliep vlot, bank werd in elkaar gezet. En enorm blij met de bank! Raad 4x6sofa absoluut aan!

17. April 2024

Beste Laura,

Heel erg bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en het uiteindelijke resultaat. Veel plezier ermee!

Team 4x6 SOFA

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr