The worst grocery shop in all of 3000 Helsingør. Extremely rude staff especially a young immigrant girl with long black curly hair who was working in the payment booth and was talking very very rude t... Mehr ansehen
Fin oplevelse at komme i 365, har været min foretrukne butik de sidste 5 år. De har fornuftige priser og fin service fra medarbejdere. Derudover har de ofte tilbudsvarer og varer markeret med gult og... Mehr ansehen
Butikken i Frederikssund er virkelig blevet dårlig , de har aldrig varer de har på tilbud. Prismærker stemmer ikke overens med det der ligger i køledisken + deres flaske automat aldrig duer / i st... Mehr ansehen
365 i Ubby er kun gået ned af bakke, dårlig service ,forhindrings løb når man handler der står paller, pap og vogne alle vegne. For ikke så længe havde de skade dyr og det personale. Unge mennesker de... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke det rigtige sted at spare
Er I opmærksomme på, at 365 ikke er det rigtige sted at spare? Eksempler indenfor samme uge (20.-26. marts):
Cheasy: MENY 20 kr. og 365 22 kr.
24 Coca Cola: Netto 79 kr. og 365 95 kr.
OG sikke noget pjat, at nogle af jeres butikker ikke forhandler varerne i jeres tilbudsavis.
Ukvalificeret og SUR medarbejder
Sur og uprofessionel medarbejder som også mangler oplæring i matematik, regnskab og butiks regler. Jeg handler næsten hverdag fra Valby Langgade 365 og kommer tit i kontrovers med denne medarbejde, idag handlede jeg for 155 kr og skulle havde 6 mærker og det er simpelthen ikke første gange vi diskuterede det , hun gave mig 3 mærker for jeg har afleveret pant for 65 kr . ER PANT IKKE MIN PENGE???? Så tilkaldt hun sin kollega som var endnu klogere end hende, for at høre om jeg har ret til at få 6 mærker , hendes kollega blev enige med hende at jeg må kun få 3 og sagde bare give hende 3 mere , som om jeg tigger det , hold op hvor er det tarveligt. Jeg har mange andre bemærkninger men vil ikke nævne det da det er lidt følsom område for alle mennesker kan have en udfordring men vigtigt at det ikke generer andre mennesker.
Jeg handler aldrig igen derfra.
365 Chokolademælk slår Mathilde
Normalt er jeg ikke specielt ikke vild med 365x men hvis jeg skal købe chokolade mælk, er sagen en ganske anden. 365’s egen chokolademælk slår Mathilde med flere længder: mere chokolade og mere smag. Sådan! Hvaer gang der skal købes mælk, fløde og toiletpapir, ryger der et pa liter af 365’ skønne chokolade
Køb ikke køkkenmaskiner i 365
Jeg købt en airfreyer sobczyk 8 l i december.
i selv samme dcember gik airfreyer kaput.
365 har ingen service, ville ikke skaffe en ny, ville ikke reparere. De ville kun refundere købsbeløb.
Det var en gave, ny skal jeg betale kr 1295 hos Sobczyk, altså merpris på kr. 700 på en gave.
Er det coops holdning at vi stadig køber og smider væk. Stop dog med at sælge husholdningsmaskiner og overlad det til virksomheder som har en ordentlig reklamation
This company are taking subscriptions…
This company are taking subscriptions from me and under no circumstances was this knowingly authorised as I have no need for this service.
Iv tried calling customer service and am just being cut off on every call
Do not subscribe to this
Kom for at købe noget nikotintyggegummi…
Kom for at købe noget nikotintyggegummi men skabene var låst og nøgen var ikke til stede i forretningen fordi lederen havde taget den med hjem Det synes jeg er for dårligt kommer aldrig til at handle dig igen
Har lige været i Fakta 365 i Næstved
Har lige været i Fakta 365 i Næstved. Butikken var bare top clean og alle varer stod bare snore lige. Medarbejderne var super søde og hjælpsomme og priserne var rimelige. Tak for en god indkøbsoplevelse. Super godt arbejde. De bedste hilsener Davis
Butikken i Ølstykke
Butikken i Ølstykke, Ørnebjergvej Endnu engang har butikken ingen varer på hylderne kl. 17 25 Nov. 2024.
Man tager på ingen måde kunderne eller egen ledelse seriøs sådan som butikken fremstår.
Værste 365 butik
Rigtig dårlige medarbejdere i 365 ved buddinge torv i søborg. De er altid ugidelige og uhøflige. De ved intet om varene. Der er altid mangel på mange vare i butikken og priserne passer ikke. Handler der kun fordi den er tættest på mig. Den har heller aldrig åbent på helligdage som de andre. Total skod butik, støt ikke deres ansatte her.
Rigtig god indkøbsoplevelse i Slagelse
Vi foretager såvidt muligt altid de daglige indkøb i 365 på Mariendalsvej, fordi det er en velordnet og pæn butik med venlige og imødekommende medarbejdere. Samtidig er priserne på et fornuftigt niveau, ofte med fordelagtige tilbud, og meget mere kan man vist ikke forlange af en discountbutik. De bedste anbefalinger herfra. PS: Morgenbrødet er også udmærket.
Beskyldte mig for at stjæle en skinke…
Bestyreren af 365 på Frederikssundsvej 202 beskyldte mig for at stjæle en skinke og bad mig tømme tasken...Jeg er bedstefar og betaler min skat, Ubehøvlet personale der tømmer folks tasker, og ydmyger mig foran de andre kunder for så at finde ud af jeg intet har stjålet
Er jeres personale overhovedet uddannet i denne butik
IDIOTER
i burde skamme jer
Jeg handlede i Ulkebøl 365
Jeg handlede i Ulkebøl 365. Mens jeg går rundt i butikken er der 3 unge drenge (10-12 årige) som kører ret hurtigt rundt i butikken på el-løbehjul.
Vi er to kunder, som kommenterer dette til drengene, og beder dem om at stoppe. De griner bare. Den ene af drengene kommenterer endvidere at han må godt for sin far, for det er ham, som ejer butikken!
Jeg kommenterer det ved kassen. Ekspedienten siger bare, at de ved det - og gør ikke mere.
Det var utrygt.
Træls oplevelse i Lundtoftegade/Kbh
Træls oplevelse i Lundtoftegade/Kbh. Startede med at jeg havde et net fyldt med tomme flasker med, som jeg ikke kunne komme af med, fordi hele flaskerummet var aflåst. Herefter gik jeg ind i butikken, hvor der var mange varer jeg ikke kunne finde, både nedsatte men også alm. varer. Ville købe ind til pizza, men ingen normal dej, ingen ordenlig skinke, så det projekt måtte jeg opgive. Mange gabende tomme hylder. Gik til kassen, hvor jeg havde svært ved at få min kurv op til rullebåndet, fordi en kasse med stimorol var “strategisk placeret”. Og så er det da at tage p*s på kunderne, først at aflåse flaskerummet, og dernæst charge mig 5 kr for en plasticpose, som jeg bliver nødt til at købe, da jeg ikke har fået tømt mit net med flasker.
Da jeg skulle betale, var mit dankort lige ved at vælte et stativ med lottokuponer. Jeg finder det ufrivilig komisk at de mangler så mange varer, men ved kassen stadig forsøger at pushe al mulig på kunden. Fjern dog al det crap, så man kan få lov til at betale for sine varer. Og så få styr på jeres butik.
Handler du i 365 er du garantert en…
Handler du i 365 er du garantert en nedern oplevelse, ligegyldigt hvilken afdeling man prøver at handle i. Tomme hylder, rod, og ligeglade tyggegummignaskende, mobil telefon pillende, inkompetente teenage medarbejdere, til at prøve at holde sammen på en synkende skude!
Dårlig oplevelse i Malling
Elendig oplevelse i Malling. Parkerer man på deres kunde parkering samme dag de får leveret varer fra DFDS Køletransport er man forhindret i at køre derfra, da lastbilen spærrer for udkørsel. I 24 graders varme var jeg mildest talt gennemstegt og samtlige frysevarer der var købt lige til at smide ud, da jeg efter 30+ minutter kunne komme ud og køre hjemad igen.
Det lykkedes mig ikke at indsætte penge…
Det lykkedes mig ikke at indsætte penge i COOP Bank i COOP’s butik 365 i Spinderiet i Valby. De kunne ikke finde ud af det!
Manglende kundeservice
Manglende kundeservice
Skulle hente en pakke,
var der 20.30 fik at vide at pakker skulle hentes mellem kl 10-20. På skiltet ved 365’s indgangsparti står “pakke shop 10-22” Det stod der ingenting om på SMS’en fra GLS om afhentningstider. Der var ingen kunder at se i butikken og der var 2 medarbejder, som ingen undtagelser vi gøre for at hjælpe, de ville hellere bruge tid på at diskutere. Mega dårlig service da jeg ingen forudsætning havde for at kende deres intern regel. Som forøvrigt kun stod inde ved deres lagerport
Mangler varer frugt grønt køl brød er…
Mangler varer frugt grønt køl brød er ikke sat op kl 12. Personalet har hørertelefoner på i kassen. Tygger tyggegummi sidder og tror det er en konkurrence om at smadre fkest vare ned af båndet. Møg uforskammet. Vi handler ikke mere i 365 i Herfølge og den er mega rodet og personalet brokker sig over deres chef så alle kan hører det.
Lukker ned så man ikke kan komme rundt i butikken omkring kl 19.30 selvom de lukker kl 21
blev hånet af en kassemedarbejder i 365…
blev hånet af en kassemedarbejder i 365 vestbjerg , at jeg må være blind hvis jeg ikke kunne finde en vare i butikken , så der handler jeg ikke mere ,
Nu har jeg samlet mærker
Nu har jeg samlet mærker, så jeg kan få nogle gratis glas. Det er sidste dag i dag man kan indleverer mærkerne. Jeg har over weekenden været i 4 365 forretninger og de har ikke glassene i en eneste forretning. Med andre ord er 365 fuld af løgn og laver en falsk reklame de ikke kan leverer. Jeg tror aldrig de har haft glassene og bruger kun mærkepolitikken til at lokke folk ind i forretningen for at få et mersalg. Snyd og bedrag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.