Catproof Gardens Bewertungen 62

TrustScore 5 von 5

4.8

een zeer goede ervaring met dit bedrijf denkt mee in oplossingen en na talloze mogelijkheden om de katten op eigen terrein tehouden is dit een perfecte oplossing eindelijk blijven ze op eigen terrein!... Mehr ansehen

Suite à une forte rafale de vent et une chute liée à ma clôture, une pièce s'est cassée, elle sera vite remplacée, grâce à la réactivité de Madame Gerda, la responsable, qui au demeurant est très symp... Mehr ansehen

Montage was alleen uit te voeren met twee personen. De kleine bolletjes waren gelukkig in meervoud meegeleverd want als ze vielen waren ze door de kleur niet meer te vinden, beter bv knalgeel te make... Mehr ansehen

Ik kreeg erg snel een reactie op mijn mail. Bij het telefonisch contact daarna werd er goed meegedacht en kreeg ik prima advies wat ik in onze situatie nodig had.

Catproof Gardens is het verkooppunt van het Oscillot Systeem voor de Benelux. Het Oscillot Systeem is een in Australië ontworpen systeem voor het afschermen van tuinen.

4.8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Top systeem

Top systeem. Hele aardige, behulpzame verkopers, die het systeem ook laten zien. En aanvullende info via de mail versturen.

6. Juni 2025

Goede hulp!

Vriendelijk geholpen door Gerda en ze heeft goed mee gedacht wat ik nodig had. Levering kwam ook heel erg snel. Het systeem is makkelijk te installeren..ziet er allemaal netjes uit als het geplaatst is.

14. Mai 2025

Het perfecte oscillotsysteem

Het oscillotsysteem van catproofgardens, dat ervoor zorgt dat je katten de tuin niet uit kunnen, werkt perfect. Wij hebben het inmiddels zo'n 7 jaar en onze katten proberen echt niet om over de schuttingen de tuin uit te klimmen. Zijn er erg blij mee, en zeker aan te bevelen

12. Mai 2025

Topsysteem

Ik vind het een fantastisch mooi systeem. Onze kat heeft twee keer geprobeerd om op schutting te springen, beide keren mislukt. Ze kan nu lekker naar buiten en blijft in tuin.

14. April 2025

Dik tevreden!

Goede, persoonlijke service en een uitstekend product. Ik zag een beetje op tegen de montage, maar het bleek allemaal flexibel genoeg om mijn geklungel aan te kunnen.

28. Februar 2025

Veilig, mooi en kwalitatief uitstekend systeem!

Vorig jaar het Oscillot Systeem aangeschaft en ik ben er ontzettend blij mee. Het systeem ziet er veel mooier uit dan het traditionele gaas en past perfect bij de tuin. Het installeren was eenvoudig, de kwaliteit is top en het werkt uitstekend!

Loki en Simba, twee Bengaalse katten, hebben een uitzonderlijke springkracht en lenigheid. Ik was erg benieuwd of het systeem ze echt binnen zou houden. Ze hebben dezelfde dag nog geprobeerd te ontsnappen maar geen van beide is erin geslaagd. Sindsdien hebben ze geen enkele ontsnappingspoging meer ondernomen, wat betekent dat het systeem echt doet wat het belooft: de katten veilig in de tuin houden zonder dat ik me zorgen hoef te maken!

29. Januar 2025