Ik had een probleem m.b.t. de ontvangst met mijn camera's. Met goede hulp en adviezen van Dirk ben ik er uit gekomen. Er moest tussen elke camera toch een Poe geplaatst worden i.v.m. de afstand tu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na twee jaar het goed te hebben gedaan deed ineens 1 van onze buiten camera’s het niet meer. Zelf alles gecontroleerd maar het mocht niet baten. Ik dacht hij is kapot. Mailtje en belletje naar Di... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Camplete heeft mijn bedrijf al meerdere malen uitmuntend bijgestaan. Er zijn bij ons nieuwe systemen geplaatst. En bestaande systemen onderhouden en uitgebreid. Kennis 10/10 Service 10/1... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze bedrade SUPER camera met 30 meter kleuren nachtzicht is helaas niet meer on-line. Met aanpassingen maken in de instellingen door mij is er iets fout gegaan zodat de camera niet meer bereikt kan w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Webshop in topkwaliteit beveiligingscamera's en bekend via YouTube. Normaliter kan de Politie in heel weinig gevallen wat met camerabeelden. Bij ons heeft u altijd de beelden waar u echt wat aan heeft. Ten eerste omdat we zeer goed materiaal aanbieden en ook omdat we mensen eerlijk en uitgebreid informeren via vele YouTube films
Van Nahuysplein 12, 8011NB, Zwolle, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
2 weken geleden een camera aangeschaft om de tuin in de gaten te houden. Via reclame op Facebook kwam ik contact met Dirk en stelde hem heel veel vragen, dat hij online te spreken is ( zelfs later op de avond) is super makkelijk omdat al je vragen gelijk worden beantwoord, dit kan natuurlijk ook via de mail. Ik ben super tevreden over de kwaliteit en de service en niet onbelangrijk de prijs.
Service en oplossingsgericht.
Maatwerk, juiste advisering.
Kwaliteit camera. Werkt zonder problemen.
hallo. als je dit bericht leest
kan ik u nu al vertellen dat u bij een bedrijf binnen komt waar er service en kwaltijd op eerste plaats staan wij kwamen bij dit bedrijf via internet op Coogle waar op wij zelf contact hebben gezocht met ze en meteen was het een klap op de vuurpijl hier weten ze waar ze over praten en kunnen je goed advies geven dat is wel uit gekomen wij wisten niet wat ons over kwam. goed in uitleg en advies tot aan de puntjes aan toe .komen de klant zeker op de eerste plaats dit bedrijf is zeker meer waard in mond op mond reclame. dit verdien hun zeker
kijk eerst even rustig op hun web pagina. vriendelijke Groet Fam Baede
mooie scherp beeld camera's, goeie kwaliteit en fijn geholpen.
Een Camplete systeem......
Bedankt.
Prettig contact en zeer snelle levering.
Duidelijke omschrijving van de producten, zeer goede en correcte afhandeling.
Goed advies gekregen , goed gemonteerd!
keurige afhandeling van de bestelling, vragen werden snel beantwoord.
Camplete doet wat ze zegt, persoonlijk advies, perfecte service en installatie. Zeker een aanrader!
Hele aardige mensen die me heel goed geholpen hebben. Het beeld is echt supermooi en werkt supersimpel op mijn tablet en mobiel
Perfect geholpen door het team van Camplete en de juiste camera's en toebehoren besteld voor mijn doelstellingen. Goed en gedegen advies gehad en de spullen snel geleverd. Goede installatie handleiding zat er volledig uitgewerkt bij en kon zelf goed de spullen installeren. Inmiddels een tevreden gebruiker van de camera 's en de beelden op mijn iphone beschikbaar. Veiligheid hoeft niet moeilijk te zijn.
Camplete bedankt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.