247bewakingscamera Bewertungen 113

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een probleem m.b.t. de ontvangst met mijn camera's. Met goede hulp en adviezen van Dirk ben ik er uit gekomen. Er moest tussen elke camera toch een Poe geplaatst worden i.v.m. de afstand tu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na twee jaar het goed te hebben gedaan deed ineens 1 van onze buiten camera’s het niet meer. Zelf alles gecontroleerd maar het mocht niet baten. Ik dacht hij is kapot. Mailtje en belletje naar Di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camplete heeft mijn bedrijf al meerdere malen uitmuntend bijgestaan. Er zijn bij ons nieuwe systemen geplaatst. En bestaande systemen onderhouden en uitgebreid. Kennis 10/10 Service 10/1... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onze bedrade SUPER camera met 30 meter kleuren nachtzicht is helaas niet meer on-line. Met aanpassingen maken in de instellingen door mij is er iets fout gegaan zodat de camera niet meer bereikt kan w... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Webshop in topkwaliteit beveiligingscamera's en bekend via YouTube. Normaliter kan de Politie in heel weinig gevallen wat met camerabeelden. Bij ons heeft u altijd de beelden waar u echt wat aan heeft. Ten eerste omdat we zeer goed materiaal aanbieden en ook omdat we mensen eerlijk en uitgebreid informeren via vele YouTube films

4.5

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Geweldig beeld, goed geholpen

Graag wilde ik goede beveiliging voor thuis maar ik had geen idee wat passend voor mij was. Gelukkig kwam ik op youtube films tegen van Camplete. Hier was het heel verhelderend wat ik wel en niet moest hebben. Ik heb op hun aanraden een set verlichte bewakingscamera's gekocht. Het beeld is geweldig goed, de installatie behoorlijk simpel. Nu heb ik een veilig gevoel, had ik het maar eerder gedaan. Ik raad iedereen aan hetzelfde te doen

21. Juni 2024

Super Ryan, bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adequaat, goed advies en snelle levering!

Adequaat en goed advies gekregen en daarna snel geleverd. Eenvoudig direct contact bij wat technische vragen tijdens installatie/configuratie.

Camera zelf ook erg goed van kwaliteit. We gaan waarschijnlijk in de toekomst nog wel meer camera's plaatsen.

17. Juni 2024

Hartstikke bedankt Marc!

Goed geholpen, heel blij

Bij Camplete wilde ik voor weinig geld goede beveiliging hebben. We hebben gebeld en er bleek een hele goede oplossing te zijn waar ik nog niet aan had gedacht, een camera met opnamekaart. Via ons bestaande draadloze systeem konden we deze heel makkelijk aansluiten wat heel veel werk scheelde en alsnog betrouwbaar was. Blij met het advies en het resultaat:)

10. Juni 2024

Dank je wel :)

Wederom camera's van complete

Sinds kort verhuisd en net als jaren geleden weer een camerasysteem bij Camplete gekocht. Ik wilde graag bolletje camera's maar dat wilde ze absoluut niet. Nu heb ik verlichte camera's en dat is echt weergaloos. In de nacht super mooi kleuren beeld. Ik ben echt heel tevreden, camplete is alleen tevreden als ze iets goeds kunnen doen. Nou ik ben ook heel blij, ik raad echt aan om hier camera's te kopen. Super eerlijk en echt vakmanschap wat je weinig meer ziet.

27. Mai 2024

Dank je wel Cor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inbrekers herkenbaar in beeld gekregen

Gedurende een paar jaar heb ik nu camera’s van Camplete hangen. Vorige week zijn er inbrekers geweest en we hebben ze super herkenbaar in beeld gekregen. De politie was hier heel enthousiast over, zelden hadden ze zulke goede beelden gehad. We zijn heel erg tevreden, we raden Camplete van harte aan. Groet, familie Boomsma

16. Mai 2024

Wat fijn Luciano!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na lang zoeken en twijfelen eindelijk…

Na lang zoeken en twijfelen eindelijk op YouTube de informatie gevonden die ik zocht. Ik ben erg blij met alle verkregen informatie die ze gemaakt hebben met de films.
Toen ik gebeld heb met Camplete werd me gevraagd foto's te sturen en toen hebben we slimme plekken gevonden voor de camera's. Heel blij ben ik met de tijd die ze voor me hebben genomen. Ik ben echt super tevreden met het resultaat, de beelden zijn geweldig mooi en alles werkt perfect. Super happy!

13. Mai 2024

Geweldig Rick!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hij belooft dingen maar komt ze niet na we wachten al een jaar op een camera die stuk is

Meneer had een kapotte camera bij zich die heeft hij opgehangen geluid deed het niet binnen 2 weken zou hij terugkomen we wachten nu een jaar heeft ons 800 euro gekocht om bon gevraagd die moet ook nog steeds komen bewijzen op onze telefoon ook filmpjes waarin hij dit beloofd dirk scheffer wanneer neem je nu eens contact op je was toch zo'n eerlijke man van je woord

6. Mai 2023

Antwort von 247bewakingscamera

U heeft niet via ons bedrijf iets gekocht. Een werknemer heeft u prive met eigen middelen en tijd geholpen om u veiligheid te bieden passend bij uw financiële situatie. Anders had dat niet gelukt. U heeft zelfs betere camera's gekregen dan waren afgesproken. Er is niks kapot maar er zit vuiligheid in een microfoon en u wilt geen foto maken van het serienummer voor een vervangend onderdeel. Zonder die foto kunt u niet geholpen worden, met die foto wel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na de inbraak in ons huis ben ik in…

Na de inbraak in ons huis ben ik in contact gekomen met Dirk van Camplete.
Hij heeft ons op een goede en nette manier geholpen en voorzien van super advies en de juiste spullen.
nadien had ik nog vragen over de installatie die ik zelf heb gedaan en ook daarin heeft hij ons super geholpen.
Het hele systeem met 4 camera's draait inmiddels.
nu is er bij de buren ingebroken kort geleden en je raad het al alle beelden die we hebben zijn van super kwaliteit zelfs s nachts om 3 uur.
Zelfs de politie heeft de beelden gevorderd, maar we hebben de beelden gedownload via mobiel, dat was al zuiver.
Maar als je nu direct uit de unit naar de 4K beelden kijk dan kijk je ze recht in hun porum, daar kan je nog veel meer mee.
Nogmaals super bedankt voor al je hulp.

29. April 2024

Antwort von 247bewakingscamera

Wat leuk Giuseppe! Bedankt:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hij vertelt je alles over cameras op Youtube!

Ik heb deze Meneer gevonden via Youtube
En daarna gelijk besteld.
Hij legt alles goed en duidelijk uit
En op de site als je vragen hebt dan reageert Meneer per direct ( & via Whatsapp ook )!

K had eerst 1 roterende camera gekocht maar ik ben er tevreden over dus ik heb er 2 bij besteld 😊

16. April 2024

Super Latoya, bedankt!

Uitstekende producten en…

Uitstekende producten en voortreffelijke ondersteuning van de helpdesk na installatie zijn kenmerkend. Mijn oorspronkelijke camerasysteem heeft gedurende 9 jaar uitstekend gefunctioneerd, maar is nu vervangen door een geavanceerd IP-camerasysteem met extra mogelijkheden, vooral op afstand.

Hoewel het kopen van een systeem simpel is, wordt de waarde van een competente helpdesk pas echt duidelijk bij het instellen van een IP-camerasysteem. Het is een geruststelling wanneer je op een professionele en vriendelijke wijze op afstand wordt bijgestaan.

Zelfs na meerdere jaren met mijn nieuwe systeem wilde ik enkele instellingen aanpassen. Opnieuw kon ik rekenen op uitmuntende service: Dirk belde mij op dezelfde dag terug en voerde direct de gewenste aanpassingen door. Dank je wel, Dirk!

15. April 2024

Dank je Michel!

Meer dan tevreden!

Dirk is in het echt nog leuker dan in zijn video's op Youtube ;-) Hij heeft alles keurig geïnstalleerd en met heel veel geduld uitgelegd hoe het werkt. De camera geeft een haarscherp beeld, óók in het donker. Goede service, vakkundig en vriendelijk. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

5. März 2024

Een zeer bekwame vakman.

Dirk heeft vandaag 2 beveiligingscamera's vakkundig geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat. Leuk gesprek gehad met Dirk die uiterst vriendelijk uitleg gaf over de camera's. Dit doet wat hij beloofd tegen een redelijke prijs. Een goede reden om met hem in.zee te gaan. Een topper

1. März 2024

Antwort von 247bewakingscamera

Harstikke bedankt Ruud :)

Al meer dan 6 jaar dik tevreden

Ik heb 6 jaar geleden (02-03-2018) een set van 3 camera's gekocht (Sony full hd 1080p met 50 mtr. nachtzicht, power over Ethernet, en zelf geïnstalleerd (na advies en hulp van camplete). In 2019 nog 1 extra aangeschaft en ik ben hier zeer tevreden over. Kraakhelder beeld, zowel overdag als 's nachts. Bij vragen kreeg ik zeer deskundig advies. Top!?

20. Februar 2024

Antwort von 247bewakingscamera

Wat ontzettend leuk dat u na al die tijd nog aan ons hebt gedacht. Super bedankt!

3 camera set met installatie

wij hebben een 3 camera set met installatie van Camplete en zijn zeer tevreden met het resultaat. vooraf goede advies en uitleg en later vakkunding installatie. Eind resultaat, haar scherpe beeld met volle kleur nachtzicht. Alle ons vragen direct, professioneel en vriendelijk beantword, in kort en heel prettig ervaring.

6. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zeer slecht, kijk verder

zeer slecht, slecht gemonteerd, meer dan 3 keer het aantal uren proberen te rekenen, onprofessioneel, en bij commentaar het beeld op zwart en van afstand uitgeschakeld. ga beter naar een echte prof in plaats van deze prutser. zelfs onze professionele klusjesmannen moesten zijn werk herstellen. diverse foto's en voorbeelden voorhanden.

1. Februar 2024

Antwort von 247bewakingscamera

Als u een oud hotel restaurant hebt en geen enkel management of beleid toe past op het netwerk en bekabeling dan wordt het een ondoorgrondelijk geheel. Tientallen kabels ongemarkeerd, niet duidelijk wat wel en niet werkt en er is geen serieus netwerkbeheer toegepast. Dan wordt het heel ingewikkeld netwerk camera's goed te laten werken. Verschillende malen aangegeven dat dat veel meer werk is dan slechts het vervangen van de camera's (uw bekabeling was toch goed?). Als u voorts aan geeft dat u niet wenst te betalen voor het werk dat daar mee gemoeid omdat u denkt dat alles perfect is bij u, stoppen de werkzaamheden en gaan de camera's uit tot u de werkzaamheden betaalt. Diverse camera's wilde u 3x verhangen hebben en dat dat tijd kost vergeet u gemakhalve ook nog. U had een heel tevreden klant kunnen zijn maar we kunnen geen onrealistische zaken waar maken.

Camplete ervaring

Zelf zit ik al jaren in de elektrotechniek maar beveiliging en netwerken is toch een aparte tak waar je veel kennis voor nodig hebt. Camplete heeft deze kennis in huis en weet wat ze doen. Beveiliging is een vak apart. Veel bedrijven kletsen uit hun nek om snel te verdienen en reageren bijna niet meer zodra iets is gekocht. Camplete is heel anders. De service en geduld is fantastisch! Camplete is een voorbeeld voor andere bedrijven op het gebied van beveiliging. Voor goede videobewaking is Camplete zeer aan te raden. Gewoon goed, kwaliteit en klasse service! ook na je aankoop!

20. August 2023

Hartelijk dank Jan! :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr