I salgsfasen talte vi med Kim W. Vi følte os fra starten hørt og forstået i forhold til vores ønsker. Da vi ikke har bygget før havde vi brug inspiration til at forene vores ønsker med indretn... Mehr ansehen
Endnu engang en super behandling fra 2-planhuset, vi har et T-hus som 2-planhuset har bygget, de udfordringer vi har haft både under men så sandelig også efter vi overtog huset, er alle blevet tag... Mehr ansehen
Seriøst firma Vi fik for 9 år siden 2 Plan Huset til at bygge vores hus i Odder. Vi har selv designet husets indretning og udseende, mens 2 Plan Huset har varetaget alt andet. Alt er foregået til v... Mehr ansehen
I vores søgen efter byggefirma mødte vi byggerådgiver Kim Wyrzykowski. 1. møde foregik på grunden så Kim kunne danne sig et overblik over udsigt, verdenshjørner mm. Meget positivt. Kim og 2 plan huset... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Arkitekttegnede enfamiliehuse
Erritsø Bygade 44, 7000, Fredericia, Dänemark
- info@2-planhuset.dk
- 2-planhuset.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Nybyg på skrå grund
Da vi ikke har bygget før havde vi brug inspiration til at forene vores ønsker med indretning i et hus med 2 niveauspring. Det lykkedes rigtig godt.
Tidsplanen holdt gennem hele forløbet med 4 mdr fra start til aflevering og der er dygtige håndværkere tilknyttet. Tydeligvis et byggefirma som arbejder udfra nogle faste grundprincipper med fokus på at levere kvalitet. Prisen er højere end hos de gængse typehusfirmaer. Til gengæld herfor møder man ekspertise og erfaring som gør forløbet trygt og effektivt.
Vi anbefaler helt klart 2-Planhuset til andre med byggeplaner hvor huset gerne må have sit eget præg.
Dejligt hus bygget af 2-Plan Huset
Vi har nu boet i vores hus bygget af 2-plan i 1/2 år.
Vi er meget tilfredse med huset. Er blevet ligesom ønsket og projekteret.
Der har i hele forløbet været en fin dialog, både med Esben til start og efterfølgende med byggeleder Hans .
De små fejl der har været, er hurtigt udbedret.
Og vi fik huset 1 måned før aftalt tid. Og til aftalt pris. Vær obs på bortkørsel af jord. Som ikke er med i prisen.
En varm anbefaling fra os at bygge med 2-plan Huset.
Vores rejse med 2-Plan Huset har været…
Vores rejse med 2-Plan Huset har været præget af ordentlighed, dialog og en sjælden evne til faktisk at tage ansvar, når virkeligheden ikke altid spiller 100 % efter tegningerne. For ja – selvfølgelig opstod der fejl og udfordringer undervejs. Det gør der i et rigtigt byggeri (alt andet er en løgn eller et fancy PowerPoint).
Forskellen her var bare, at tingene blev taget seriøst og løst løbende. Ikke med bortforklaringer, men med handling. Og det betyder alt, når man som bygherre står midt i sit livs største projekt.
Vi har oplevet engagerede mennesker, god kommunikation og en klar fornemmelse af, at vi ikke bare var “sag nr. X”, men rigtige mennesker med rigtige forventninger. Der blev lyttet, justeret og fulgt op – også når det var lidt besværligt 😅
Resultatet? Et hus vi er enormt glade for, og en byggeproces vi ser tilbage på med ro i maven.
og ja, vi ville gøre det igen (frivilligt!)
Byggeriet kan ses på instagram: villavestly
Vi har i 2024 haft 2-planhuset til at…
Vi har i 2024 haft 2-planhuset til at bygge vores hus. Vi havde fået købt en noget udfordrende grund med højdeforskel fra side til side på over 6 meter. Fra det første møde hos 2-planhuset var der arkitekt med til at vurdere, om vores ideer var mulige og mest hensigtsmæssige i det endelige resultat - en sådan professionel og realitetsorienteret tilgang havde vi ikke oplevet fra de firmaer, vi før havde været i kontakt med. I forløbet må man sige, at alle i firmaet udviser stor faglig dygtighed, er altid venlige og lette at komme i kontakt med.
Grunden ligger på en smal vej med dårlige parkeringsforhold. Også i denne sammenhæng udviste håndværkerne stor smidighed og imødekommenhed, der blev rost af flere af vejens beboere.
Vi er positivt overrasket over det færdige hus, hvor grundens kuperede terræn - som egentlig var en udfordring - er udnyttet eminent godt - vi har fået et hus i 3 niveauer, som hænger rigtig godt sammen med grunden.
Vi giver vores varmeste anbefalinger af 2-planhuset til enhver, der påtænker at bygge hus.
Jannie og Nils
Byggeri i topklasse – trygt, hurtigt og professionelt
Vi har haft en virkelig god oplevelse med at bygge vores hus sammen med 2plan Huset. Allerede fra det første møde med vores byggerådgiver, Kim Wyrzykowski, var der en super god kemi og tillid til samarbejdet. Vi mødte Kim i deres udstillingshus, hvor vi straks lagde mærke til den høje kvalitet af arbejdet. Kort efter kom han ud og så vores grund, og deres team lavede nogle tegninger, som vi med det samme faldt for – de passede perfekt til vores ønsker og behov.
Kim er den type byggerådgiver, der virkelig lytter til kunden, men som også tør sige sin ærlige mening, hvis han mener, at man er på vej i en forkert retning – også selvom “alle andre” gør det. Det satte vi stor pris på.
Noget vi også værdsatte meget, er at 2plan Huset først laver prissætningen, når man er enige om tegningerne, hvilket gør risikoen for prisstigninger undervejs meget lille. Det giver en tryg og transparent proces.
De tør også anbefale løsninger, der måske koster lidt mere, hvis det er den rigtige og bedste løsning – og de forklarer altid hvorfor, så man selv kan tage stilling. Et godt eksempel var vores valg af mursten, hvor de anbefalede hvid fuge i stedet for standard fuge. Det havde vi ikke selv tænkt over, og ingen andre byggefirmaer nævnte det, fordi det øgede prisen – men resultatet blev markant flottere. Det viser virkelig deres faglighed og ærlighed.
Som en mindre virksomhed tilbyder 2plan Huset en personlig, effektiv og fleksibel byggeproces. Det er let at få fat i de rette personer, og ændringer i sidste øjeblik blev håndteret hurtigt og professionelt. Deres faste håndværkere sikrede et rigtig godt samarbejde og et problemfrit forløb, hvor alt spillede sammen fra start til slut.
Da selve byggeprocessen gik i gang, blev vores primære kontaktperson byggelederen Hans, mens Kim stadig var tilknyttet processen. Overgangen fungerede rigtig godt og gjorde det daglige samarbejde endnu mere effektivt og hurtigt, samtidig med at den gode dialog og tillid, vi havde opbygget med Kim, fortsatte uændret.
Under vores materialevalg mødte vi også deres bygningsingeniør, Lars Bo, som gjorde et stort indtryk med sin professionelle og kompromisløse tilgang. Han er typen, der altid vælger den bedste og mest korrekte løsning.
Ved forafleveringen stod huset allerede rent og næsten helt færdigt, med kun ganske få detaljer tilbage inden den endelige overtagelse.
Vi kunne ikke være mere tilfredse – husets tegninger passer perfekt til vores hverdag, og hele forløbet har været både trygt og positivt. Vi kan varmt anbefale 2plan Huset til alle, der overvejer at bygge nyt. Deres professionalisme, ærlighed og personlige tilgang gør dem helt unikke.
Hassan og Mahsa
Mangelfuld isolering ved alle vinduer…
Mangelfuld isolering ved alle vinduer og døre – og ingen respons fra firmaet
Vi fik opført vores hus i 2001 af 2-Plan Huset. I forbindelse med at vi for nylig skulle have udskiftet fuger ved samtlige vinduer og døre, konstaterede det udførende firma, at der ikke var anvendt isolering omkring ét eneste vindue eller dør.
Det er et klart byggeteknisk krav, som burde have været overholdt fra starten. Vi har nu selv fået udbedret forholdet for egen regning.
Manglen på isolering har formentlig også betydet, at vores varmeregning har været højere end normalt gennem alle årene.
Jeg har både ringet flere gange og sendt en mail til 2-Plan Huset for at tage dialog om sagen, men har ikke fået noget svar.
Det er skuffende, at et firma, som stadig eksisterer, hverken anerkender problemet eller reagerer på henvendelser.
Jeg skriver denne anmeldelse for at dele vores erfaring med andre, der overvejer at bygge med 2-Plan Huset — og for at give virksomheden mulighed for at reagere offentligt, da de ikke har gjort det direkte.
Trygt, fleksibelt og med kommunikation, samarbejde og kvalitet i verdensklasse!
Vi gik i 2024 i gang med det indledende arbejde med 2PlanHuset på et ikke-typehus, funkisvilla i 2 plan. Esben, som vi havde tæt dialog med i det indledende arbejde omkring vores drømme, vores ønsker til plantegningen, flowet og udtrykket af huset, var behagelig, ærlig og konstruktiv at samarbejde med. Han udfordrede os og gav en masse professionel sparring. Efter en masse arbejde frem og tilbage, heriblandt en hel del arbejdstimer fra Esbens side, nåede vi i mål med tegningerne. På intet tidspunkt følte vi os presset til at underskrive noget, før vi var helt tilfredse, og der blev vist stor tillid og tålmodighed i den tid.
Entreprisen vi arbejdede ud fra var meget professionelt udformet på den måde forstået, at der var afsat realistiske beløb til materialevalg/elplan/VVS osv., og med udgangspunkt i, hvad de har erfaring med folk som minimum vælger til, og ikke kun priser der er skrabet helt ind til benet så prisen ser “pæn” ud på papiret, men hvor man alligevel bagefter skal betale en masse ekstra for diverse tilvalg. Således en MEGET retvisende pris på projektet.
Byggeriet gik i gang den 22. oktober 2024.
Forløbet vil vi beskrive som yderst trygt, fleksibelt og med kommunikation og et samarbejde over al forventning. Der har været fleksibilitet begge veje, og aftalerne er blevet overholdt. Undervejs har Hans sørget for at holde os godt opdateret og informeret, samtidig med at spørgsmål der kunne opstå hurtigt blev besvaret! Ligeledes når vi et par gange undervejs kom i tanke om noget, vi ønskede anderledes eller ikke havde tænkt på, var der altid mulighed for at finde en løsning. Og altid til en fair pris.
Samarbejdet med holdet bag byggefirmaet såvel som deres leverandører og håndværkere har været fantastisk hele vejen rundt - der er ingen tvivl om, at dette er et firma, der er yderst seriøst og vil kunden det absolut bedste.
Vi har under processen også haft en del dialog med Lars, som har været super hjælpsom, også med ting, der ikke specifikt omhandlede byggeriet. Vi har altid følt, at vi har kunne række ud med spørgsmål, store som små.
De bruger de samme håndværkere, som alle har været super venlige og imødekommende, når vi kom på byggepladsen. Byggepladsen var altid pæn og ordentlig. Vores byggesagkyndig har hele vejen rundt været tilfreds med det håndværksmæssige, og de småting der har været kommentarer til, er der hurtigt blevet taget hånd om.
Vi overtog huset i april 2025 (knap en måned FØR den oprindelige overtagelsesdag!). Et fantastisk godt og flot hus af håndværksmæssig kvalitet.
Ved nøgleaflevering var der få anmærkninger, hvor der blev handlet yderst hurtigt fra 2PlanHusets side.
Vi har sovet trygt og godt om natten igennem HELE vores byggeforløb, og vi er utrolig glade for at have fået vores drømmehus, og ikke mindst at vi valgte 2PlanHuset til at bygge det for os. Det vil vi til enhver tid anbefale andre!
Danmarks bedste entreprisevirksomhed som får 5 ud af 5 stjerner fordi vi ikke kan give højere.
Opsummering:
Danmarks bedste entreprisevirksomhed
som får 5 ud af 5 stjerner fordi vi ikke kan give højere.
Vi modtog i marts 2025 vores dejlige hjem fra 2-Plan Huset. Processen har hele vejen fra tegnebrættet til eksekvering af husbyggeriet været fænomenal.
Til jer der går med tanker om at skulle bygge hus og skal have ro i maven: I kan sove trygt om natten og finder ikke en bedre virksomhed til at bygge jeres drømmehus. Hvis vi nogensinde skal bygge igen, bliver det også hos 2-Plan Huset.
Til læseren der har lidt bedre tid:
Allerførst vil vi give vores største anbefalinger til byggerådgiveren Esben Glyum. Fra vores første møde med Esben, følte vi os i trygge, gode og professionelle hænder. Hvor vi ved de andre entreprisevirksomheder på første møde, blev bedt om at underskrive en kontrakt for at fortsætte samarbejdet, og før man kunne se et reelt bud på en plantegning - fik vi stik modsat her at vide at vi ikke skulle underskrive noget før vi var helt tilfredse med plantegningen og havde taget stilling til alle vores valg. Esben formåede at give os den tryghed man lige netop har brug for, når man laver sit livs største investering - nemlig sit hus. Under hele processen var han fantastisk til at vejlede os, præsentere os for muligheder/alternativer og udfordre os på vores tanker og ideer til huset. Samtidigt sørgede han for at vi ramte det budget vi havde tiltænkt fra start - dette på trods af vi undervejs havde flere tilvalg som fordyrede husbyggeriet.
Vi vil også give de største anbefalinger til Lars Bo Bjørnlund og Gitte Rasmussen fra tegnestuen, som undervejs måtte stå på mål for lidt af hvert, og tegne huset om et par gange da kommunen ikke ville imødekomme vores første udkast. Vi endte dog på trods af dette med at få tegnet vores drømmehus efter lige præcis den plantegning som passer til vores lille familie.
Når kontrakten og tegningerne var på plads, blev vi herefter introduceret for produktionschef Kim Hansen og Byggeleder Hans Mårtensen. Begge to var fænomenale til at holde os opdateret løbende om hele byggeriet, ift. tidsplanen herunder hvornår de forskellige elementer af huset blev bygget. Ofte fik vi et informativt opkald fra Hans Mårtensen hver torsdag hvor det blev præciseret hvad håndværkerteamet havde lavet i indehavende uge, og hvad næste uge stod på. Hertil skal også siges at vi på alle
timer i døgnet kunne få fat på Hans pr. mobil hvis vi havde nogle spørgsmål eller bekymringer ift. byggeriet. Hans og de dygtige håndværkere formåede til UG at få bygget huset præcis som vi havde ønsket det, og tidsplanen holdte stik på ugebasis under hele byggeriet. Det er jer derfor nok heller ikke nogen overraskelse, at huset selvfølgelig blev leveret til tiden. De minimale “fejl” og “mangler” vi havde undervejs og til nøgleoverlevering blev udrettet med det samme, og vi glæder os nu bare til at at se vores børn vokse op i vores nye dejlige hjem.
Til slut vil vi også sige kæmpe tak til Erik Brahe som ligeledes undervejs i byggeriet var utrolig behjælpelig når vi havde nogle få ting vi gerne ville have ændret efter at have set det fysisk fremfor på en plantegning.
Igen, varmeste anbefalinger til hele holdet bag 2-Plan Huset. Et bedre team til at bygge ens drømme hjem finder i ikke.
De kærligste hilsner
Louis og Sabina
Tryg & gennemskuelig byggeprocess
Vi valgte 2-Plan Huset til at opføre vores nye hjem - et valg vi absolut har været tilfredse med.
Hos 2-Plan Huset er vi blevet mødt med stor professionalisme, kyndig rådgivning & højt serviceniveau.
Stor tak for en rigtig god oplevelse til hele holdet.
Mvh. Casper, Lisa, Clara & Anna.
Kvalitetsdygtigt firma
Vi har netop fået overdraget vores hus af 2-plan huset og så endda lige til tiden!
Helt fra start har Kim Wyrzykowski været hammer dygtig til at vejlede, således vi fik vores ønsker opfyldt. Vi har ved de andre byggefirmaer, som vi var i dialog med, ikke formået at få vejledning eller anden form for rådgivning, hvorimod Kim gennemgik alt med os. Undervejs var han skarp og opdagede at der var noteret noget omkring lugtgener af Olie. Kommunen var ikke bekendt med dette, til trods for, at det var fra deres egne prøver og at flere byggefirmaer havde påbegyndt eller var færdige med deres arbejde på nogle af grundene. Ingen andre havde undersøgt dette med kommunen. Vi endte med grunden til sidst, efter Kim fik afklaring på yderligere prøver herpå. Efterfølgende kæmpede Kim en brav kamp for os, så vi kunne få byggetilladelsen hurtig i hus, så vi kunne nå i mål med huset til foråret.
Under byggeprocessen har Hans Mårtensen og alle de gode håndværkere, vvs’er mm. leveret et hus, hvor vi sover trygt om natten. De meget få punkter vi havde på føraflevering, blev fikset med det samme og vi står tilbage og er super glade!
Vi har fået et lækkert kvalitetshus og det har overgået alle vores forventninger, som vi kun turde drømme om!
Varmeste anbefalinger herfra!
Sov trygt om natten, der er styr på det ...
Vi har bygget med 2-Plan Huset siden uge 37 2023, kort efter, at vi fik vores bygge godkendelse. Nu skriver vi primo uge 4 2024, og de er næsten allerede færdige med at få bygget vores 194 m2 hus og 50 m2 garage, og vi har været meget tilfredse gennem hele processen - praktisk talt, har vi intet at klage over!
Deres sælger Kim var god til, at lytte til vores ideer, komme med alternativer til de ønsker, der var svære at indfri, så vi kom tætteste mulig på drømmehuset - eksempelvis at finde en løsning på, at der blev råd til en garage.
De har været fleksible og været løsningsorienteret, været vedholden og fulgt op efter vores møder.
Det har været muligt for os at bo på grunden under byggeriet, og vi har haft mulighed for medbyg samt trække køkken ud 1:1.
De fejl og mangler vores Byggesagkyndige har fundet, bliver hurtigt rettet, og dialogen med ham har også været god.
En aftale er en aftale!
De er altid til at få fat i, er den ene på ferie, tager de andre over.
Håndværkerne er dygtige og imødekommende - og seje, de har holdt sig til alle kunstens regler, også når de har stået i slud og sne og minusgrader- især vil vi gerne fremhæve, de meget dygtige murersvende-super flot arbejde.
Vi vil vove at påstå, at hvis man bygger med 2-Plan Huset, kan man stole på, at de altid har styr på det, og man kan sove trygt om natten.
Er virksomhed som bare leverer enorm…
Er virksomhed som bare leverer enorm god kvalitet hele vejen igennem! Hurtige til at svare og handle.
Vi har nu boet i vores hus i knap 5 år og har faktisk kun lutter ros til 2-Plan Huset :-)
Ordentlig, kvalitet, til tiden og god byggeprocess med alle faggrupper, byggeleder og 2 Planhuset
Den korte version:
Vi kan varmt anbefale at bygge med 2 Planhuset og giver dem 5 ud af 5 stjerner
Den lange version:
Vi boede i et hus fra 1962 på 110 kvm og var blevet 2 voksne og 2 børn, så vi begyndte at mangle plads. Derfor begyndte vi at kigge på, om vi skulle renoverer, bygge nyt eller helt flytte. Da vi var meget glade for vores beliggendhed, havde vi 3 forskellige arkitetker ude at kigge og tegne på en ombygning af vores eksisterende hus. Samtidig hermed begyndte vi at besøge byggeudstillinger for inspiration.
Da Covid-19 lettede tog vi fat i de 2 største typehusfirmater i DK og bad dem give os et bud på, hvad det ville koste at sætte et nyt hus på grunden og hvordan det skulle se ud. Vores grund er retangulær på 1049 kvm og skråner 3 meter diagonalt, samt har vi kun én indkørselsmulighed for enden af grunden på 6 meter, så det gav lidt hovedbrud at forestille sig, hvordan et hus med plads til biler, cykler, skur m.v. skulle ligge der samt bevare udsigt til haven og ind over Aarhus.
Til trods for at have flere tegnesessioner med typehusfirmaerne og det havde fået billede- og videomateriale af vores nuværende hus og grund på forhånd, syntes vi aldrig at lande på noget som gav os den rigtige mavefornemmelse og vi følte heller ikke vi blev udfordret nok i vores tankegang/ønsker, så vi satte det hele i bero og gik i tænkeboks.
På byggeudstillingen i Hinnerup før Covid-19, havde vi besøgt et hus af 2 Planhuset, som vi - af de mange besøgte huse - stadig kunne huske (grundet indtryk af kvalitet, finish og plantegning), men nok havde fravalgt pga. de var et "lille" firma i disse usikre tider. Men i og med det var det eneste udstillingshus som havde gjort et indtryk, så gav vi dem et ring. Vi fik fat i Kim Wyrzykowski, som sagde det ville de gerne kigge på, men inden de gjorde det ville han gerne se, hvor vi boede og tage en snak med os. Se det var allerede der en tilgang, som de andre firmaer ikke havde.
Så en kold novemberdag i 2022 fik vi hilst på Kim og snakket igennem, hvad vi havde brug for og fik snakket åbent og ærligt om mulighederne for grunden og vores budget. Herefter sagde Kim, at vi fik en plantegning på mandag og så kunne vi snakke videre derfra.
Om mandagen fik vi deres bud på en plantegning og vi var begge enige om, at den var "spot on" med de udfordringer vi nu har! Ærlig talt, så tror jeg ikke, at vi kunne have nået det samme resultat med de andre firmaer uanset hvor mange timer vi havde siddet med dem, da de virkede for låst/afgrænset i deres tilgang. Vi har kun lave en bette ændring siden den første version, så det var været meget rart at have den på plads som det første for at kunne koncentrere sig om alle de øvrige valg og beslutninger, for der er en del.
Herefter gik det således slag i slag med at udvælge alle materiale, køkken & bad, færdiggøre el plan, beslutte tilvalg (solceller og batteri) osv. under kyndig og ærlig sparring sammen med Kim. I denne process viste han også andre af deres huse, så vi fysisk kunne se, hvad vi snakkede om og kunne vælge imellem. Derfor kunne vi med ro i sindet også sætte vores underskrift i starten af 2023. Tak til Kim!
Vi fik revet det gamle hus ned i April 2023 og 2 Planshuset kunne så begynde i Maj 2023 og det nye hus stod færdig i September 2023 (lidt før tidsplanen). Under hele byggeprocessen har vi følt at 2 Planhuset (Gitte Rasmussen, Lars Bo Bjørnlund, og Kim Hansen) og byggeleder Hans Mårtesen og alle håndværkerne havde godt styr på, hvad de lavede både rent fagligt (jfr. vores byggesagkyndig) og deres planlægning af deres arbejder indenfor de forskellige faggruper, idet vi ikke har oplevet spildtid eller fejlleverancer. Alle har været åben og imødekommende for spørgsmål og eventuelle afklaringer er taget løbende med håndværker og byggeleder. Vi har haft en næsten daglig gang på byggepladsen og selve byggepladsen har været "nydelig" (jfr. vores nabo, som er arkitekt), så det har været påskønnet, da vi bor for enden af en stikvej med ikke megen plads. Det har vi intet at udsætte noget på.
Det eneste som vi vil peget på som forbedringspunkter er, at vi som første-gangs-byggere uden byggefagligindsigt og generelt opdateret på byggetrends, så er vi helt i hænderne på 2 Planhuset når der er skrevet under ifht. at blive præsenteret for løsninger som kun er mulige når huset er "åben". Konkret, vi ville gerne have haft vandtilførsel til fryser, så vi kunne lave isterninger. Ligelede at tænke sikring/overvågning ind i huset inden el-planen er lukket. Kan vi leve uden vand til fryser, ja det kan vi godt, men de kunne have spurgt "skal der være vand til fryser?" eller "overvej lige hvordan I vil sikre huset inden vi lukker el-planen.
Igen vi har været meget tilfredse med planlægningen og byggeprocessen og kan varmt anbefale dem til andre som står i nybyggertanker.
Mvh.
Marie & Peter (190 kvm funkis villa)
Tryghed fra start!
Vi har fra dag ét følt os trygge ved samarbejdet og hele processen med 2-planhuset, hvilket viste sig at være med rette.
Allerede ved de indledende samtaler blev vi hjulpet godt på vej mod vores drømmehus.
Vi havde selv ideer til hvordan huset skulle se ud, og de var rigtig gode til at komme med input til, hvad der vil virke for os i praksis og hvad vi skulle være opmærksomme på.
Der har på intet tidspunkt været nogle uforudsete udgifter, og det hele var på plads ned til mindste detalje inden vi skrev under på kontrakten. Dette gjorde at vi følte os meget trygge og havde en rigtig god mavefornemmelse.
Vi fik en plan over hvordan hele byggeprocessen skulle forløbe, og alt gik efter planen, uden forsinkelser, vi fik endda huset før tid :)
Vi havde fuld adgang til byggeriet i hele perioden, og kunne komme på pladsen når vi ville.
Hvis vi havde spørgsmål kunne vi altid ringe eller skrive til kontoret, og fik svar med det samme.
Der var nogle småting som vi påpegede, hvilket er forventeligt i en byggeproces, men det blev udbedret allerede dagen efter.
Alt har været professionelt hele vejen igennem og samtlige håndværkere har udført et flot stykke arbejde, og de har taget sig tid til at forklare os det vi ikke selv havde forstand på.
Vi vil gerne sige tak for et rigtig godt og trygt samarbejde med 2-planhuset. Og vil ikke på noget tidspunkt tøve med at anbefale dem til andre som går med drømme om at bygge nyt.
Mvh.
Anne & Akke
Middelfart
Til de læser der vil hurtig over denne…
Til de læser der vil hurtig over denne anmeldelse... Super godt firma, fantastisk rådgivning og vejledning. Kan på det varmeste anbefales.
Til dem der har lidt bedre tid.... Vi har i år 2023 fået opført et dejligt T-hus fra dette firma. Vi har set utrolig mange udstillingshuse, både fra dette firma, men selvfølgelig også andre. Allerede for en del år siden faldt vi for et T-hus. Da muligheden så kom for at bygge hus, var vi ikke i tvivl om at det skulle være et T-hus fra 2-Planhuset.
Vi rettede henvendelse til den rådgiver vi tidligere har talt med, og som heldigvis blev vores rådgiver på huset.
Kim Wyrzykowski - blev vores byggerådgiver.
Vi brugte en del tid sammen med Kim, en hel del tid, på at finde frem til den rette løsning som kunne lade sig gøre inde for de rammer af økonomi som vi havde.
Vi er bestemt ikke blandt de bedste betalte i samfundet, men løsningen blev alligevel fundet. Der var tider inden vi fik kontrakten i hus, hvor jeg direkte spurgte Kim, om de stadig ønskede at "lege med os" da økonomien drillede, renten steg og materialerne blev tårnhøje. Kims svar var, at var mig der skulle sige stop, og ikke dem...
Der er et hav af gode ting at sige om dette firma.
Som eksemplet kan nævnes, at vi aldrig har følt at de har forsøgt at trække noget ned over hovedet på os som vi ikke havde råd til - havde vi "kun råd" til sadeltag, så forsøgte de ikke at tale funkis osv.
Ved materialevalgene fik vi en god dialog med deres eksterne samarbejdspartnere, som ligeledes var dygtige og kompetente.
Et råd til andre fra os vil derfor være - spil med åbne kort, da man derved får en kanon dialog og forståelse for den virkelighed man står i.
2-Planhusets håndværkere er helt fantastiske, både menneskene bag, men selvfølgelig også deres håndværk. Jeg har personlig været meget på byggepladsen under opførelsen, og er udelukkende blevet mødt med varme og god humor.
Vi har nu boet i vores hus i små 3 måneder, så der ville en del af "børnesygdommene" formodentlig have vist sig, og de få enkelte ting vi har måtte finde er straks blevet udbedre med en venlig og forstående tone.
Jeg vil på ingen måde snakke dårligt om alle de andre firmaer på markedet, men noget af det vi blandt andet fladt for ved 2-Planhuset var ikke alene den super lækre finish de udfører, men også den ordentlighed man bliver mødt med.
Det at bygge et hus er også en følsom rejse, da det jo for mange er mere end et hus, men altså et hjem man opfører. Derfor er dialogen imellem bygherre og byggefirmaet utroligt vigtigt. Vi løb da også ind i småting hvor vi ikke var enige, men da udfordringerne meldte sig fik vi i fællesskab løs tingene, så det landede det rette sted.
Vi fortryder på ingen måde at 2-Planhuset har bygget vores første hus, tværtimod taler vi allerede om "hvad der måske skal ske med det næste hus" :-)
Nu har vi jo haft mest at gøre med Kim Wyrzykowski, som både er en dygtig rådgiver, men også et fantastisk menneske !!! når det så er sagt, så skal man ikke glemme det fantastiske team af medarbejder der er hos 2-Planhuset.
Det er jo et "mindre" firma (sammenlignet med evt. Hybel osv.), men det gør bare at man får et kendskab til dem alle. De flinke ejere af firmaet, håndværkerne, Lars Bo og Gitte på kontoret (bare for at nævne lidt navne igen :-)) hele vejen rundt har vi kun ros til overs for dette firma....
Sååå hvis du ligger inde med nogle millioner, og en byggegrund, så ville jeg bestemt mene at det vil være forbundet med dumhed hvis ikke i kontakter 2-Planhuset ;-)
så altså.... de allerbedste anbefalinger herfra (og jeg er ellers en skeptisk vestjyde ;-))
KLS
Et hus i den bedste kvalitet og en tryg…
Et hus i den bedste kvalitet og en tryg byggeproces.
Hos 2-Plan Huset følte vi os i de bedste hænder fra 1. møde, til rådgivning og sparring undervejs samt ved opfølgning både undervejs og efter nøgleaflevering.
Tak til 2-Plan Huset for yderst kompetent samarbejde, rådgivning og kvalitet på alle områder i processen med at bygge vores nye hus, som vi netop har overtaget medio august 2023.
Man mærker tydeligt, at der i firmaet ikke er lang kommandovej mellem de forskellige aktører i firmaet, hvilket gør, at man lynhurtigt får svar på spørgsmål og at samarbejdet glider meget nemt.
I hele processen har vi ikke en eneste gang skullet rykke for svar eller stå med undrende spørgsmål - altid vendte I tilbage (samme dag) og i byggeprocessen blev vi på forhånd informeret omkring status og hvad der ville ske de kommende uger.
Huset stod færdigt et par uger før planlagt, fejl og mangler kunne tælles på få fingre og er nu udbedret en måned efter overtagelse.
Tak for det gode samarbejde.
Vi vil ikke tøve med at anbefale jer, hvis man skal have bygget et hus af god håndværksmæssig kvalitet og samtidig sætter pris på ærlighed og tryghed i processen.
Morten og Helle, Ringe
Køb af udstillingshus.
Vi kom forbi Byg & Bo udstillingen 2023, og blev helt solgt da vi kom i 2-Plan Huset.
Her stod et hus, som var klar til, at flytte ind i. Et hus som opfylder de behov vi har som familie, i et område vi også kunne se os selv bo i mange år frem.
Vi har haft en god dialog med Kim Wyrzykovski fra 2-Plan Huset omkring køb af udstillingshuset.
Kim har været med i hele perioden i de 5 md. fra vi tog beslutningen om at sælge, til vi stod med en købsaftale fra 2-Plan Huset.
Vi har haft en super god dialog med Kim, han har været der for os, og altid har vi kunnet få kontakt til ham i hele forløbet, fra vi så huset første gang, og til nu hvor vi står med købskontrakten.
Vi glæder os meget til at overtage vores nye hus fra 2-Plan Huset, da vi ser og oplever et super godt hus, hvor der er gode detaljer og flot finish hele vejen igennem. Et hus der udstråler kvalitet, og som vi glæder os til skal være det fremtidige hjem for vores familie.
En foreløbig stor tak til Kim Wyrzykovski for et godt og trygt samarbejde omkring købet af udstillingshuset i Hammel.
Mvh. Rikke & Henrik Føns
Nyt hus.
Vi havde købt en grund og skulle igang med at bygge et nyt hus. Vi havde flere firmaer i spil herunder 2 plan huset, som faktisk havde bygge vort gamle hus i 1985. Vi fik kontakt til Kim Wyrzykovski, og havde et indledende møde med ham, hvor han også var også var oppe og se vores gund. Vi fik en meget kompetent rådgivning og Kim var meget god til at lytte til vores behov og ønsker, og på baggrund af vores ideer startede tegneprocessen. Det var en rigtig god oplevelse at have Kim til at give gode rå og finde løsninger, og vi fik tegnet vores nye drømmehus på baggrund at 2 planhusets kendte T-hus design. Det var en god oplevelse og vi var ikke i tvivl om at det skulle være 2 planhuset der skulle bygge vores nye hus. Under design processen fik vi løbende tegninger der var tilpassede vores behov og ønsker og både Kim, Lars Bo og Gitte var rigtig gode at arbejde sammen med. Efter det skulle der vælges materialer og der var det Erik Brahe der på en yders kompetent måde ledte os igennem denne proces.
Efter dette startede selve byggeprocessen. Også her var det en utrolig kompetent rådgivning og sparring vi fik. Selvom vi undervejs ændrede noget i huset og materialevalget, fik vi altid en positiv respons. Vi følte at 2 Planhuset ville os det bedste. Kim Hansen var den der tog sig af den praktiske planlægning med materialer og håndværkere, og Hans Mortensen var vores byggeleder. Begge har kun stor ros til. Altid tilgængelig og hjælpsomme. Hele bygge processen er gået over al forventning, hvor der i de måneder fra April, hvor vi startede til primo september, hvor vi overtog huset, har der hver dag være gang i byggeriet selv i ferien var der folk. Det resulterede i at huset var færdig 14 dage før tid. Igen vil vi rose 2 plan huset for den kvalitet der bliver leveret. Det er efter vores bedste overbevisning noget af et bedste håndværk. Der har ikke været fejl og mangler ud over nogle små ting, som er helt normalt, og alt bliver rette op til super kvalitet. Der er Hans bare god, han ser alle deltaljer også dem vi ikke selv havde set. Vi er nu klar til at rykke ind i vores drømmehus, og kan kun meget varmt anbefale at bygge med 2 Planhuset, det vi man bestemt ikke fortryde.
Annette og Bent Ole Jonsen, Hejls.
2plan = perfektion
Allerede ved første kontakt med byggerådgiver Kim Wyrzykowski var vi ikke i tvivl om at 2plan skulle bygge vores nye hus. Kim tog sig tid til at holde første møde på byggegrunden, det gav os en oplevelse af at han satte sig ind i vores situation og grunden samt var oprigtig interesseret i vores projekt. Derudover var Kim tillidsskabende, åben og ærlig og gav allerede ved første møde indtryk af høj professionalisme. Efterfølgende holdt vi endnu et møde hvor Kim tog sig tid til at lytte til vores tanker og idéer, her var det en fordel at Kim havde set grunden, da han derfor kunne være med til at kvalificere hvad der var realistisk ift. hus, placering osv. Kim havde en evne til at bidrage med gode idéer og erfaring. Alt sammen på en naturlig og ikke anmassende måde med respekt for os som kunder.
Herefter tegnede Flemming Brahe et fantastisk hus. Et hus specielt tilpasset grund og ønsker. Vi havde som udgangspunkt nogle tanker som ikke kunne realiseres pga. grundens størrelse osv, her var Flemming eminent til at tænke alternativer med en forståelse og respekt for vores ønsker og gennem hele tegneprocessen oplevede vi en enestående dialog, professionel rådgivning og engagement både fra Flemming og Kim. Vi mærkede gennem hele processen en enorm velvilje til at justere og tilpasse tegninger. vi oplevede aldrig at være ”besværlige” kunder trods vores mange henvendelser. Hver gang blev vi mødt med høj service og imødekommenhed.
Også samarbejdet med Erik Brahe omkring materialevalg var upåklageligt. Igen en oplevelse af at der var tid til alle de beslutninger som skulle træffes, og samtidig mulighed for professionel og ærlig sparring ind i de valg – alt sammen med den største respekt for vores ønsker.
Inden opstart havde vi kontakt med 2plans bygningsingeniør Lars Bo Bjørnlund, endnu en faglig kompetent medarbejder, som var grundig ift. beregninger, kontakt med kommune ift. lokalplan, kloak, afvanding osv. Alt blev undersøgt og taget højde for. Også Gitte Rasmussen har været et godt bekendtskab ift. eltegninger, koordinering med køkkentegninger osv. Vi har ikke skullet skænke det en tanke, Gitte har haft styr på det hele og koordineret alt til perfektion. Dette til trods for, at vi valgte at trække køkken ud af entreprisen ved 2plan og selv vælge køkkenfirma. Gitte har hele vejen igennem stået for al dialog med det køkkenfirma vi valgte og alt har været timet og tilrettelagt.
I dec 22 gik vi i jorden. Vi mødte der byggeleder Hans Mårtensen. Vi har under hele processen følt os trygge ved Hans og igen oplevet at vores hus ikke bare var et samlebåndsprojekt, men at der var ansvarlighed og professionalisme forbundet med byggeriet. Sammen med Hans holdt byggekoordinator Kim Hansen flot styr på hele byggeriet. Vi fik løbende opdateringer fra Kim H ift. hvor lagt byggeriet var nået og en plan for kommende uger. Vi har følt os inddraget og velorienteret hvilket har givet en enorm ro i processen. Alle samtaler og korrespondancer med Hans og Kim H har båret præg af høj service og kvalitet.
Ros til samtlige af 2plans håndværkere - murere, tømrer, elektriker, maler, fugemand osv. Alle har udført deres arbejde til perfektion og tak for gode samtaler, når vi har kigget forbi byggeriet og når beslutninger skulle træffes. Det har været skønt at vi under hele byggeriet har kunnet komme og gå og har haft adgang til huset. Tak for jeres tålmodighed og flotte arbejde.
Vi har under hele processen haft vores egen byggesagkyndige, han er en erfaren herre, vores hus var hans første med 2plan, men han har stor erfaring med andre byggefirmaer. Han har aldrig oplevet et byggeri gennemført så perfekt og fejlfrit som vores fra start til slut. Kun rosende ord til alle ved 2plan for engagement, fleksibilitet, faglighed og ikke mindst ordentlighed.
Vi har nu overtaget nøglerne til vores helt igennem fantastiske hus. Gennemgang med byggeleder Hans Mårtensen var egentlig blot en formalitet, der var intet at komme efter. Byggeriet er gået helt efter planen, faktisk fik vi nøglerne før forventet.
Vi er taknemlige for at 2plan har bygget vores drømmehus, de har alle været med til at realisere en drøm, vi har fra start til slut følt at samtlige medarbejdere var engageret i vores byggeri, vi har mødt dygtige og ærlige mennesker, som har leveret langt over hvad vi havde turdet håbe på. Dialogen har været upåklagelig og personlig, vi har ikke følt os som ”endnu et byggeri” men virkelig følt os mødt og mærket den ånd, der findes i dette fantastiske firma. De varmeste anbefalinger til 2plan – lige fra første møde med Kim Wyrzowski på en tom byggegrund til nøgleoverdragelse med Hans Mårtensen. Processen sluttede hvor den startede, et møde med Kim Wyrzowski, denne gang i det færdige hus.
TAK 2plan for en god oplevelse og et perfekt hus.
Alt som i ALT Har bare været i orden
Nu er det snart et år siden vi begyndte på byggeriet af vores vidunderlige lille hus på 140m2.
Da vi tidligere har bygget hus sammen med 2-PLAN HUSET. Var vi ikke i tvivl om valget af hvem der skulle bygge.
Kæmpe stor tak til alle hos 2-Plan Huset der har været med til at gøre det til en Super positiv oplevelse.
Det er vores 5. Nye hus så vi har prøvet mange sjove oplevelser.
Lige fra første kontakt til
Kim Wyrzykowiski, Lars Bo Bjørnlund og Hans Mårtensen.
Har de bare været super gode til at hjælpe.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.