Unternehmen hat geantwortet
Prima opslag Prijs is degelijk, container is lekker ruim. Zijn wat vriendelijker met de regels motoren. Enige wat echt zou zorgen voor 5 sterren van mij, is het aanpassen van de openingstijden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Netjes verzorgde opslagfaciliteit. Toegang via app werkt prima. Wij zijn heel erg blij met deze extra opslagruimte en dan ook nog eens dicht in de buurt.
Unternehmen hat geantwortet
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Vliegend Hertlaan 21, 3526KT, Utrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
De locatie is goed en de box is ook heel fijn en goed toegankelijk. Het enige minpunt vind ik de prijs; ik vind het erg duur!
Een tijd gebruik gemaakt van een opslagruimte bij 1BOX Helmond voor het opslaan van een interieur van mijn dochter. Haar anti-kraak woning was geeindigd en spullen moesten noodgedwongen worden opgeslagen. Nu heeft ze weer een tijdelijk anti-kraak woning dus de opslag was niet meer benodigd.
Netjes opgezegd en ruimte moest leeg opgeleverd worden voor 1 juni. 28 mei was de ruimte leeg.
Echter door een misverstand heeft ze het slotje laten zitten.
Er is geen reactie geweest op 1 juni van 1Box dat de ruimte nog afgesloten was. 1 Telefoontje was genoeg geweest om de ‘fout’ binnen een kwartier te herstellen.
In plaats daarvan gewoon een extra maandhuur berekend met dreiging van een boete!
Voor iemand die noodgedwongen in een anti-kraak zit en €98 een maandbedrag voor eten is, is dit rampzalig.
Alle manieren geprobeerd om een coulance regeling te krijgen maar geen enkele tegenmoetkoming!
Zit nu met een gestresst kind waarvoor dank 1Box.
NOOIT MEER 1BOX VOOR ONS!

Antwort von 1BOX Self Storage
Fijne opslag, prima. Wel een jaarlijkse huurverhoging van 10% stelletje afzetters

Antwort von 1BOX Self Storage
Locatie is goed bereikbaar, en het voorterrein is afgesloten met een hek. Vooraf digitaal goede uitleg ontvangen over hoe je het terrein kunt bereiken en betreden en hoe je de eerste keer binnen komt. En hoe je aan een slotje voor de unit komt. Het gebouw netjes en schoon. Er zijn meerdere transport karren aanwezig om je goederen naar de unit te vervoeren. Het lokaliseren van de unit was de eerste keer wel even puzzelen.

Antwort von 1BOX Self Storage
Kan hier eigenlijk geen kritiek op hebben... Goed geregeld!

Antwort von 1BOX Self Storage
Jullie operator weigerde om de deur te openen. Stond niet op zijn lijst. Ook dame van Post NL die hem belde werd afgesnouwd, stond dus voor niets 3 uur in Hellevoetsluis

Antwort von 1BOX Self Storage
Ondanks dat in het begin geen toegangscode kreeg en na 1 belletje was alles gelijk geregeld.
Je hebt alles zelf in de hand en de prijs is zeker niet slecht

Antwort von 1BOX Self Storage
het is er keurig netjes en goed onderhouden, de prijzen zijn schappelijk en een ruime hoeveelheid karretjes is erg fijn

Antwort von 1BOX Self Storage
Alles is eenduidig. Enige probleempje is dat bij gebruik van de lift je de knop moet blijven vasthouden.

Antwort von 1BOX Self Storage
Ik ben begonnen met een box te huren op de heerlerbaan in heerlen omdat ik tijdelijk mijn spullen ergens kwijt moest. Dit is de eerste keer dat ik een box huur in mijn hele leven. Dit was een tip van iemand omdat op de heerlerbaan je ook nog beetje centraal ligt en er nog in kan om dingen eruit te halen als nodig. Ik moet zeggen mijn eerste ervaring is erg positief en goed, ook de vestigingsmanager van deze vesting is heel vriendelijk en je kunt er terecht met al je vragen, reacties kun je dan ook al snel terug verwachten ook een belletje is geen probleem. Ik raad het mensen zeker aan om als nodig hier een box te huren.

Antwort von 1BOX Self Storage
Duidelijker instructies geven . Moest zelf achter alles aan. Ook transportkarren vervangen. Bij sommige zitten de wielen los

Antwort von 1BOX Self Storage
Mooie ruimte makkelijk bereikbaar en vriendelijk personeel aan de telefoon

Antwort von 1BOX Self Storage
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.