Das sagen Bewerter
Jeg har brukt en turbukse fra 123friluft (Northern Frontier) som arbeidsbukse i over ett år og denne fremstår langt mindre slitt enn det jeg kunne forvente, selv av arbeidsklær som er tiltenkt formå... Mehr ansehen
Venter på svar ang tilbakebetaling og spørsmål om byttet mitt er mottatt hos 123friluft, men får ikke svar etter gjentatte e-mailer. Er nå to mnder siden bestilling og retur🙄 Er så fornøyd med bu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Hold dere unna
Hold dere unna. De sendte feil vare (2stk lydhorn i stedet for stormkjøkken)…har nå i nesten tre uker prøvd å fått svar fra dem - ingen svar. Fant mobil nummer men «abonnenenten har skrudd av telefonen…» eneste som kommer. Her må styre langt unna. Ser de driver mange andre butikker i regi av Norske Nettbutikker så er nok samme der at må være obs på følgende (Glade Jul, Powermaxx, Homestore, Sølje - Bunadsølv, Dyrenes butikk, Norske Nettbutikker, Markise Giganten, Fandrops). Anbefales ikke å handle her.
Dårlig kvalitet, null svar og mangler penger tilbake på retur
Kjøpte Dr Warm varmehansker i desember, ene hansken var feilsydd. Sendte mail til "kundeservice", tok flere uker å få svar. Fikk tilsendt en fraktetikett, og lovnad om refusjon av beløpet. Nå nesten 1 mnd senere har jeg fremdeles ikke fått igjen pengene, og venter på svar fra "kundeservice" på purringen min om dette. Altfor dårlig, handler aldri her igjen!
Veldig bra!! 💯
Rask levering, fantastiske sko til outletpris - jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Takk😊
Bestilte trr ullgensere og ingen passet…
Bestilte trr ullgensere og ingen passet og sendte de i retur å betalte frakt selv som man må…. Men nettbutikken hentet ikke ut pakken så den ble returnert til meg og de svarer ikke på mail så hva skal man gjøre med slikt? Betaler ikke ny frakt…..
Sandviken turbukse
Bestilte 2 bukser, Sandviken turbukse, og fikk de etter 2 dager. Veldig fornøyd med buksene og at de ble så rask levert. Var så fornøyd med buksene at jeg sendte inn ny bestilling etter noen dager. Var like raske da også. Så jeg er veldig fornøyd og kommer til å bestille derfra flere ganger.
Elendig kundeservice
Kjøpte 6 av samme vare der 4 var defekte. Fikk svar ved 1.mail at de ikke hadde opplevd det før og at de syntes det hørtes rart ut. Purret Mail 4 ganger siden uten svar om å løse saken på noe vis. Ikke fått noe kompensasjon eller penger tilbake.
Svindel
Svindel, sier de skal selge unna lageret og slutte. Gir inntrykk av å være et gammelt norsk klesfirma, men er utenlandsk. Styr unna klærne er middelmådig .
Bestilte dr.warm såler
Bestilte dr.warm såler. Men disse er visst dr.warm GONE. Har forespurt ordren og ventet de 48 timene på svar som henvist på siden. Lurer på hvorfor det må være så trøblete og bare få svar, samt motta en simpel liten vare.
Denne butikken har kinastørrelser
Denne butikken har kinastørrelser. Jeg bruker vanligvis str 44, men turbuksa som jeg ville ha romslig, og bestilte i str XXL, passer dattera som vanligvis bruker 38/M. Ullgenseren hvor det sto at damer burde gå ned en str fra vanlig, var også liten.
At kundeservice ikke svarer.
Får ikke tilbakemelding på mail jeg sendte 11. og igjen den 15.12.2023. kjøpte Dr. Warm varmesokker i februar 2022. Har brukt dem kun vinter 22/23. Plutselig ble høyre fot kald på første skitur nå i desember. Det er noe galt med den sokken. Batteriene virker men får ikke varme i den sokken. Det er 2 års garanti. evt. 5.
Veldig dårlig reklame for denne butikken.
Får bare mail i retur når eg prøvar å…
Får bare mail i retur når eg prøvar å sende mail til kundeservice. Har bestilt ein stol for lenge sidan, som egentleg er ei julegåve, forventar svar om den kjem eller ikkje før jul??!?
Bestilte ullgenser fra butikken
Bestilte ullgenser fra butikken: Luktet mugg og gammel, våt kjeller. Styr unna. Får ikke kontakt med butikkens kundeservice-avdeling.
Ordre på vent, ingen anelse hvorfor
Bestilte et par varmehansker, denne ordren står på vent, uten at jeg aner hvorfor eller har fått noen som helst melding. Begynner å haste da dette skal være julegave, har sendt mail og håper jeg får svar, samt varen snart…. Men etter å ha lest her inne begynner jeg å bli bekymret….
Svarer IKKE på mail
Bestilte en pizzaovn, som ble levert med skade. Sender mail, men får ikke svar. Ser det er flere som sliter med å få svar. Elendig butikk, blir ikke å handle der flere ganger.
Får rett og slett ikke svar på mailene…
Får rett og slett ikke svar på mailene jeg sender til 123friluft. Jeg fikk svar da jeg spurte om et lite spørsmål knyttet til leveranse, men når jeg etterlyser angrefrist-skjema, da jeg vil sende varer i retur, får jeg ikke svar. På nettsiden skriver de at de har 48 t garanti på svar på kundeservice. Trøblete!
Elendig kundeservice. Styr unna!
Styr unna! Elendig kundeservice.
Ble ved et uhell registrert dobbelt kjøp og de nekter å gi meg gratis retur. Så i tillegg til at jeg måtte betale dobbel frakt og fikk en vare jeg ikke ville ha, så skal de ha meg til å betale for returen og.
For feilen er "min"...
Godt fornøyd med kundeservice!
Godt fornøyd!
Bestilte en tredemølle og etter en litt seig leveringstid (som kunne vært bedre!) kom den omsider og den levde opp til forventningene. dessverre tok den kvelden kun etter 3 mnd bruk, men kundeservice var rask på saken og veldig behjelpelig med å ordne opp! Så svært fornøyd med den prosessen!
Mottok skiene dagen før estimert👍👍👍
Bra kundeservice
Mottok en bukse jeg hadde bestilt i feil farge.
Tok kontakt med kundeservice hvor dem beklaget for feilen, under en time etter første epost var allerede ny bukse på vei i posten!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.