Twee keer een gratis sample aangevraagd, dat was geen enkel probleem. Snelle levering van de uiteindelijke bestelling. Ik had me er als particulier wel op verkeken dat de prijs uiteindelijk hoger lag... Mehr ansehen
Zeer goede service, goede/snelle levering. Ik had zelf per ongeluk enveloppen met de verkeerde afmeting besteld, gebeld en met spoed is er een nieuwe order verwerkt en geleverd! De vorige order werd o... Mehr ansehen
Overzichtelijke en goede keuzes in verschillende maten en kleuren enveloppen. In 1,2, 3 stappen liggen de kwalitatief mooie enveloppen keurig op tijd bezorgt in de brievenbus. Maatwerk in 3 stapp... Mehr ansehen
Al enkele jaren bestel ik bij 123 envelop. Altijd ook als het lastminute moet word er goed en correct én snel geleverd. Kwaliteit en prijsverhouding is ook goed. Erg fijne leverancier.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
123envelop.com is dé B2B leverancier van enveloppen en verzendverpakkingen. Wij leveren witte en gekleurde enveloppen. Zowel papieren als plastic enveloppen. We hebben onze eigen productielijn voor enveloppen in Lelystad en zijn de eigenaars van merknamen als de Snazzybag, SnazzyBubbel enveloppen en de Silkbag enveloppen.
Kamerlingh Onneslaan 6, 8218 MA, Lelystad, Niederlande
- 0320-277 941
- info@123envelop.com
- 123envelop.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slecht, verkeerd afleveradres gebruikt wat ons € 45,- transportkosten kost
Of de enveloppen in orde zijn weet ik niet, omdat deze naar het factuuradres ipv het afleveradres zijn verzonden. Dit leidt ertoe dat deze nu per taxi naar het afleveradres gebracht dienen te worden, een dure grap waar wij uiteraard uiterst ontevreden over zijn.

perfect geregeld
net als altijd helemaal goed geregeld, snel, effectief, netjes op tijd en nog aantrekkelijk prijs. Wat nog meer kun jij vragen?

Antwort von 123envelop
Snelle levering en een goed produkt.
Prijs/kwaliteit verhouding prima. Zeer snelle levering. Alleen jammer dat je geen account kunt aanmaken voor de volgende bestellingen.
Wat je ziet op de site krijg je gestuurd, geen afwijkingen!
Prima site en bedrijf!
Overzichtelijk en makkelijk handelen.
Goede service!
service goed, maar prijzen zijn binnen een jaar wel enorm gestegen
bestel niet vaak bij jullie, maar wat ik bestel is altijd netjes op tijd.
Alleen de prijsstijgingen vind ik veel en veel te hoog.
Dit zou een reden zijn om volgende keer eerst eens te vergelijken
met andere leveranciers.
Super goede service en snelle bezorging.
Ik vind het heel erg prettig bedrijf. Er was iets verkeerd gegaan met de levering en dat werd buitengewoon snel en goed opgelost.

goede enveloppen, snelle levering
bedrijf dat snel levert tegen een goede prijs, goede klantenservice, niks op aan te merken. Je kunt zelfs gratis samples aanvragen wat ik erg fijn vond
100% tevreden
Alles gekregen zoals afgesproken en snel in huis
prima, snel en vakkundig
mooie enveloppen! zien er uit alsof het een kadootje in je brievenbus is
mooie kwaliteit en supersnelle levering
Handig, snel en voordelig
123 enveloppen levert lekker vlug, goedkoop en zonder gedoe
snel en goed
Groot assortiment, snelle levering tegen goede prijs

Antwort von 123envelop
Goede en duidelijke site, aardige werknemer en snelle verzending ik ben tevreden!
Ik ga hier zeker nog eens bestellen, al vaker gedaan, verloopt altijd goed, goede service.
Mijn beoordeling zeker een 8.
Sukses en groeten,
Marjo

Antwort von 123envelop
123envelop levert snel de enveloppen.
Beste 123 envelop,
Wij hebben wel een opmerking over onze adressering.
Wij zijn een vereniging met de naam:
K.V.G. (Katholiek Vrouwen Gilde) Dongen,
Lavendeltuin 9,
5103 CH Dongen.
Ik kreeg een telefoontje van uw medewerker dat de rekening naar Zaltbommel ?? was verstuurd; de postcode is dan ook foutief en de aanschrijving is Dhr. Dongen. Wilt u dat aanpassen in uw klantenbestand voor een volgende bestelling.
M.vr.gr.
Maria Danyluk, penningmeester KVG. Dongen.

Super levering
Enveloppen besteld voor mijn trouwkaarten. Zo gepiept en zo binnen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.