123afstandsbediening Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ing... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

452 Bewertungen

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Duidelijk, vriendelijk, efficient

Duidelijke communicatie over verzending.
Zeer tevreden over de back-office, reacties
Kwaliteit afstandbediening is prima.

30. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de communicatie en de kwaliteit van de afstandsbediening. We doen ons uiterste best om zowel de verzending als de service achter de schermen zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is fijn dat dit ook zo ervaren werd. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Snel en efficient

Snel geleverd, snelle hulp bij vragen, vriendelijk!

14. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je de levering snel hebt ontvangen en dat je geholpen bent met je vragen. Vriendelijkheid en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afstandsbediening voor mn Marantz…

Afstandsbediening voor mn Marantz versterker gekocht. Gebruiksaanwijzing was alleen voor het koppelen aan verschillende tv merken. Gemaild hoe dit dat voor de versterker en kreeg snel een reactie met de oplossing.

22. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je snel geholpen bent met de oplossing voor je Marantz versterker. We begrijpen dat duidelijke instructies voor verschillende apparaten belangrijk zijn, en we zijn blij dat je de juiste informatie hebt gekregen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een muurbeugel of een afstandsbediening…

Een muurbeugel of een afstandsbediening nodig? Dan weet ik waar ik moet zijn! Top service en snelle levering.

17. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Wat een geweldige feedback, bedankt! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Fijn om te horen dat je ons weet te vinden voor je muurbeugels en afstandsbedieningen. We staan altijd voor je klaar voor al je toekomstige aankopen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Binnen 24 uur leveren is niet altijd…

Binnen 24 uur leveren is niet altijd waar. Telefonisch niet bereikbaar en antwoorden niet op mail.

18. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor je feedback! We zijn enkel via e-mail bereikbaar en reageren doorgaans binnen 24 uur op werkdagen. 98% van onze zendingen komt op tijd aan, maar helaas komt het soms voor dat een klein percentage vertraging heeft. Onze excuses voor het ongemak, we doen ons best om dit te verbeteren!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel je een afstandsbediening volgens…

Bestel je een afstandsbediening volgens model specificaties en afbeelding op de site, krijg je na twee dagen een totaal andere toegestuurd! Zonder enige handleiding hoe deze te bedienen. Blijkt dus niet te werken! Logisch natuurlijk, maar je probeert het toch even uit. Contact opnemen is zeer lastig!

17. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Dank je wel voor je feedback, en het spijt ons te horen dat je een andere afstandsbediening hebt ontvangen dan verwacht en dat deze niet werkt. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat dit frustrerend is, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Waardeloze service!!!!

Zondag 12/1 bestelling gedaan, staat er bij: voor 15u besteld, de volgende dag in huis. Ok, het is dus voor maandag 15u besteld, ik krijg een bestelbevestiging en daarna niks meer. Het is nu donderdagmiddag, gisteren mail gestuurd (binnen 24u antwoord op mail is dus ook BS), ik krijg GEEN antwoord, GEEN verzendbevestiging en ik weet dus ook niet wanneer ik mijn bestelling al dan niet zal ontvangen.
Eerste keer maar nooit meer!!

12. Januar 2025

Beste Renata,

Wij kunnen helaas geen mail noch order vinden met uw naam. Als je ons een mail stuur naar info@123afstandsbediening.nl helpen wij jou graag verder. Gelieve je ordernummer vermelden bij jouw mail zodat wij uw eventuele order kunnen vinden in ons systeem. Bij voorbaat dank.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bij retourneren niemand thuis

Een netjes geleverde sleutel alleen was deze niet te koppelen. Netjes terug gestuurd en contact gehad om het bedrag te retourneren maar tot op heden niks ontvangen (19-11-2024 terug gestuurd) maar na een review is het gelukkig toch snel opgelost en is alles netjes verlopen en terug betaald

7. Januar 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Beste Robin, bedankt voor jou review. Afgelopen maand zijn de retourverwerkingen inderdaad iets uitgelopen vanwege drukte. Onze excuses voor het ongemak. Fijn dat het probleem reeds is opgelost.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na een niet-levering en twee mails 7…

Na een niet-levering en twee mails 7 dagen later toch een perfect werkend product ontvangen met een mooie compensatie tot grote tevredenheid.

23. Dezember 2024

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor je feedback! Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en je tevreden bent met het product . We leren hier graag van en blijven werken aan onze communicatie en levering. Veel plezier met je aankoop!

Super service

Duidelijke website. Snelle levering van het bestelde artikel. Na een aangegeven probleem (bleek achteraf mij fout te zijn) zeer snel contact om dit op te lossen. Fijn bedrijf. Gr. Ron.

24. Dezember 2024

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor je positieve review, Ron! Fijn dat onze website duidelijk voor je was en dat we je snel hebben kunnen helpen bij het oplossen van het probleem. Veel plezier met je aankoop!

Vertrouwen naar klant

Geen wantrouwen naar klant maar gewoon respectvol reageren.

16. Dezember 2024

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Topservice!

Na ruim 1 jaar wilde ik voor de kerstboom een - bij 123afstandsbediening gekochte - Belife slimme stekker aansluiten, maar deze bleek kapot te zijn. Na melding kreeg ik onmiddellijk, gratis, een nieuwe opgestuurd!

15. Dezember 2024

Antwort von 123afstandsbediening

Dank je wel voor je positieve review! Wat vervelend dat de slimme stekker kapot was, maar fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We wensen je veel plezier met de nieuwe stekker en de feestdagen! Mocht je nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Snelle levering.top product

Snelle levering.top product. Echt een aanrader

4. Dezember 2024

Antwort von 123afstandsbediening

ank je wel voor je geweldige review! Fijn dat je tevreden bent met de levering en het product. We waarderen je feedback en raden je zeker aan om ons in de toekomst weer te kiezen!

Goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit producten. Al eens eerder een afstandsbediening gekocht en die werkte niet goed bij mijn apparaat. Zonder discussie kreeg ik mijn aankoopbedrag terug. Deze keer is het een afstandsbediening die perfect werkt. Snel geleverd. Betrouwbaar bedrijf.

22. November 2024

Beste Henry,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe afstandsbediening en dat alles deze keer perfect werkt. We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat je onze service betrouwbaar vindt. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb een afstandbediening gekocht tot…

U heeft me toch goed geholpen na een beetje zeuren !!

19. November 2024

Beste Fatih,

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen je frustratie, maar willen je geruststellen dat we altijd binnen 24 uur reageren op mails van klanten en dat het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen wordt teruggestort. Ook jouw terugbetaling wordt volgens deze termijn verwerkt. Jammer dat je ervaring leidde tot een negatieve review voordat je onze reactie kon ontvangen. Toch willen we je bedanken voor je eerlijke mening, en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

goede service!!

14. November 2024

Antwort von 123afstandsbediening

Dank je wel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Als we je in de toekomst nog kunnen helpen, laat het gerust weten!

Geen reactie op mail

Edit: Ik had destijds in 'spam' gekeken en geen mail gevonden, maar blijkbaar niet goed, want het bericht zat in 'ongewenste mail'. Onhandig van mij dat ik 2 spamboxen heb. Review aangepast!

Voor de afstandsbediening en verzending zou ik eigenlijk 5 sterren willen geven.
Ik geef er maar 3 omdat ik mijn aankoop terug wou sturen (ik had hem toch niet nodig), maar dat kon alleen dmv een retour aanvraag. Dat heb ik gedaan, maar vervolgens geen antwoord ontvangen, dus kon hem niet retour sturen.

28. Oktober 2024

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor uw review.

Wij zien dat er op 24-11-04 om 09:22 een mail is verzonden naar het bij ons bekende mailadres omtrent het retourneren van uw product. Kan het zijn dat onze mail in uw spambox is beland?
U kunt ons mailen naar info@123afstandsbediening.nl

Groeten,

123afstandsbediening

Bestelling nooit ontvangen

Ik heb maanden terug afstandsbediening besteld tot op heden niks ontvangen verschillende keren gemailt en gedaan via achteraf betaling dus nog niet betaald. Nu willen ze hebben ik betaal voor iets wat ik niet heb ontvangen.

7. Juni 2024

Beste mevrouw Bons,

Hartelijk dank voor uw review!

Wij zien dat u pas na drieënhalf maand na uw order aan ons heeft aangegeven dat u de zending niet heeft ontvangen, wat overigens volgens de track and trace link van PostNL wel is afgeleverd op het opgegeven adres.

Na drieënhalf maand kunnen wij helaas geen onderzoek meer starten, dit hebben wij u meermaals getracht uit te leggen in onze mails.

Desalniettemin willen wij u hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf.

Groeten,

123afstandsbediening

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een lg magic remote besteld

Ik had een lg magic remote besteld, helaas kreeg deze na 1 week wat vervelende kuren
Er werd onmiddellijk een andere opgestuurd, de eerste hoefde ook niet terug, helaas begon na n aantal weken de tweede ook soortgelijke kuren te vertonen, kreeg geen contact met de lg tv, 9 van de 10 keer, na dit gemeld te hebben bij 123 besloten ze onmiddellijk om de koop ongedaan te maken, en mijn geld te restitueren, wat ondertussen ook netjes gebeurd is. Dit noem ik nu eens klantenservice! Helaas werkte het bij mij niet met de afstandbedieningen om onduidelijke reden,nogmaals bedankt 123 voor uw inzet en uiteindelijke oplossing!
Mvrgrt m stroes

5. November 2024

Beste Jose,

Bedankt voor je gedetailleerde review en je geduld gedurende het proces! We vinden het jammer dat de afstandsbediening niet goed werkte, maar zijn blij dat we een passende oplossing hebben kunnen bieden. We waarderen je begrip en vriendelijke woorden. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr