Bestilte noget den 2/10 men har ikke modtaget ordrebekræftelse, og har intet fået om at de har sendt pakken, (bestilte om kl 21) så de havde hele dagen den 3 til at sende en besked om at de har modt... Mehr ansehen
10 20-30
Var noget skeptisk ved navnet på hjemmesiden Men pakken kom hurtigt som lovet på siden. Har desværre ikke fået nogle bekræftelse på mail eller mails om nu er pakken sendt. Kun den ordrebekræftelse j... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Godt tilfreds med produktet og på denne side jeg fandt det billigst.
Gode priser og hurtig levering.
Varen var billig
Varen var billig, men i topkvalitet. Ekspedition var hurtig og effektiv med løbende orientering. Spørgsmål fra mig blev besvaret hurtigt. Varen og service lever til fulde op til mine forventninger. Vil helt sikkert købe igen.
Hurtigt og godt
- uendelige stjerner
Hvis denne her butik kunne få - en milion stjerne ville den have fået det jeg købte et panserglas der stod den passede iphone 7 og så er det alt for stort og passer en iphone 11. Jeg købte også nogle høretelefoner som slet ikke virkede virkelig noget være bras det her kan man lige så godt køre på lossepladsen.
Nemt og ukompliceret
Nemt og ukompliceret, ordren blev leveret på døren og varen forsvarligt indpakket, er meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Manglende levering og pengene trukket
Bestilte den 27 feb. De lovede 1 - 3 Dages levering
- Her den 4 marts har jeg intet hørt og intet modtaget, og pengene er trukket
- SÅ KØBET ET ANDET STED
SKODBUTIK

Antwort von 10 20-30
kvaliteten af varen
kvaliteten af varen, følger prisen, selvom det var udsalg, så det giver sig selv..
en af mine vare gik i stykker efter engang i brug, og en anden vare var allerede i stykker da den blev pakket ud, kan formentlig limes !
Hurtig behandling og fremsendelse af…
Hurtig behandling og fremsendelse af vores bestilling. Savnede dog en mail med tracking oplysninger. Ikke bekymret for at handle med 10-20-30 en anden gang.
Dårlige kopi varer
Har bestilt en vare på deres hjemmeside. Efter 12 dage må jeg rykke for modtagelsen. To dage efter modtager jeg den så.
Det er godt en vare der LIGNER den på deres hjemmeside lidt, men det er en total dårlig kopi-vare.
Jeg handler ALDRIG MERE der!
Handlen er men jeg har ikke modtaget…
Handlen er afsluttet, men jeg har ikke modtaget varen. Ingen rektion på mailen over manglende vare?.?
Fik faktura og trukket betaling uden at…
Fik faktura og trukket betaling uden at modtage noget om forsendelses oplysninger. Måtte derefter rykke på mail, hvor der gik flere dage inden jeg fik svar, og til sidst modtog en besked om forsendelses oplysningerne.
For dulan en super service
For dulan en super service. Bestilte to julekæder søndag aften, blev leveret tirsdag morgen af dao. Kan hurtig levering. Igen onsdag morgen havde dao leveret endnu en pakke med to kæder i. Kontaker 10 20 30 og spøger hvad vi gør. De vender hurtig tilbage med at jeg kan beholde dem som en ekstra julegave. Super service og hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.