10 20-30

Bestilte noget den 2/10 men har ikke modtaget ordrebekræftelse, og har intet fået om at de har sendt pakken, (bestilte om kl 21) så de havde hele dagen den 3 til at sende en besked om at de har modt... Mehr ansehen

For dulan en super service. Bestilte to julekæder søndag aften, blev leveret tirsdag morgen af dao. Kan hurtig levering. Igen onsdag morgen havde dao leveret endnu en pakke med to kæder i. Kontaker 10... Mehr ansehen

Varen var billig, men i topkvalitet. Ekspedition var hurtig og effektiv med løbende orientering. Spørgsmål fra mig blev besvaret hurtigt. Varen og service lever til fulde op til mine forventninger. Vi... Mehr ansehen

Var noget skeptisk ved navnet på hjemmesiden Men pakken kom hurtigt som lovet på siden. Har desværre ikke fået nogle bekræftelse på mail eller mails om nu er pakken sendt. Kun den ordrebekræftelse j... Mehr ansehen

Jeg manglede 1 af mine varer og ingen…

Jeg manglede 1 af mine varer og ingen besked om at den manglede.

13. Oktober 2022

Hej
Det beklager vi mange gange, det er en pakkefejl. Det skal vi naturligvis have rettet op på. Send gerne en mail til kontakt@satana.dk med hvilket produkt du ikke har modtaget.

Med venlig hilsen Rikke

Ingen bekræftelse at ordre var…

Ingen bekræftelse at ordre var afsendte, alligevel var pengene trukket fra ens konto. Jeg skriver 2 mail med at jeg vil afbestille ordren, men ingen tilbagemelding, og alligevel dumper ordren ind af døren lang tid efter de 1 til 3 hverdage. Jeg har også prøvet at ringe, men først tlf. tid i uge 32 men henvis til mail de ikke svare tilbage på. Men en mail med tilfredsheds undersøgelse kan de sende Bjarne

12. August 2022

Hej Bjarne
Beklager, jeg kan ikke se nogen henvendelser fra dig på mail, jeg kan heller ikke finde nogen ordre. Det ordrenummer du har oplyst her, passer heller ikke med vores ordrenummer. Kan du have taget fejl af os og en anden hjemmeside ?

God dag.

10 20 30

10 20 30
Det kan kun blive til en * på nu værne tidspunkt da jeg ikke har modtaget mine ordre i NU ???

3. August 2022

Hej Jan
Det beklager vi, jeg kan se at vi har sendt din pakke med dao i mandags. Det er naturligvis rigtig uheldigt at der lige nu opleves længere leveringstid. Vi undersøger sagen.

God dag.

Dårligt firma

Der står på deres hjemmeside 1-3 dags hurtig levering. Det passer ihvertfald ikke. Jeg havde bestilt fredag og først mandag 10 dage efter bliver de afsendt. Så var det for sent festen var holdt. Man kan ikke kontakte dem på telefon, der er lukket på grund af travlhed, mail svare de heller ikke på. Meget utilfreds og mega dårlig service:(. Vil aldrig anbefale eller bruge dette firma igen.

24. Januar 2022