Her til morgen kunne jeg for anden gang vågne op til friske kaffebønner leveret lige til døren. Dejligt nemt med abonnement og kaffen står foran døren så jeg ikke skal bekymre mig om at huske at b... Mehr ansehen
Første gang jeg bestilte derfra oplevede jeg uheldigvis, at der var en enkelt kapsel som var gået i stykker under transporten. Kundeservice svarede indenfor 24 timer og havde allerede sendt ti kapsle... Mehr ansehen
Den absolut bedste kaffe og så endda på gode bæredygtige principper. Jeg er glad kunde, der bliver ved med at prøve ny kaffe, nye ristninger - og så har jeg min favorit på abonnement.
Virkelig dejlig kaffe! Supernemt med levering - har indtil videre bestilt to gange. Hver gang er leverancerne kommet under 24 timer efter bestilling :) vi har netop tegnet et abonnement med levering h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ØNSK er en dansk virksomhed med base i Nordhavn, København. Vi specialiserer os i økologisk kaffe og driver vores eget risteri for at sikre høj kvalitet. Vores sortiment omfatter: Hele bønner Formalede varianter Plantebaserede, bionedbrydelige kaffekapsler kompatible med Nespresso®-maskiner Derudover tilbyder vi kaffeudstyr til både private og erhverv, herunder: Bryggeudstyr til hjemmebrug Manuelle espressomaskiner til caféer Fuldautomatiske kaffemaskiner til kontorer Vi samarbejder direkte med kaffebønder for at sikre bæredygtighed og fair handel. Med erfaring i at levere kaffe til over 1.000 virksomheder tilbyder vi også fleksible abonnementsløsninger. Vores engagement i kvalitet og bæredygtighed gør os til en pålidelig leverandør for både private og erhvervskunder.
Kattegatvej 53, 2150, Nordhavn, København, Dänemark
- kontakt@onsk.dk
- ønsk.dk
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og god kundeservice!
Dejligt at kunne købe økologiske kaffekapsler
Dejligt at kunne købe økologiske kaffekapsler, der kan bruges i Nespresso-maskine. Og kunne kompostere kapslerne eller komme dem i restaffald med god samvittighed. De er komposterbare.
Kaffen er glimrende smagsmæssigt.
Nem og hutig måde at få spændende kaffe på
Jeg har flere gange handlet med Ønsk og fået god kaffe tilsendt direkte med DAO.
Det er en nem og dejligt, at smage nye spændende kaffe.
Det er dejligt at vide hvad principperne er bag Ønsk og deres bæredygtige tilgang til kaffedyrkning
Skuffet over manglende levering og dårlig opfølgning
Jeg har tegnet et kaffeabonnement hos "Ønsk" odrenummer O233132, hvor den forventede levering var den 15. oktober. Da pakken ikke ankom som aftalt, kontaktede jeg kundeservice den 17. oktober. Her fik jeg besked om, at forsendelsen desværre var blevet beskadiget, og at en ny pakke ville blive sendt straks.
Trods dette har jeg fortsat ikke modtaget nogen levering. Den 20. oktober ringede jeg igen og talte med en medarbejder, som noterede mit telefonnummer og lovede, at jeg ville blive kontaktet – men jeg har stadig ikke hørt noget.
Jeg er skuffet over den manglende kommunikation og den utilfredsstillende håndtering af sagen. Det efterlader et uprofessionelt indtryk, især når man betaler for et abonnement, der burde være problemfrit.
Jeg håber, virksomheden vil tage dette som konstruktiv feedback og forbedre både deres kundeservice, så fremtidige kunder får en bedre oplevelse.
Skide god kaffe
Skide god kaffe, og virkelig charmerende med fortællingen der følger med kaffen!
Desuden er servicen rigtig god. Jeg fik bla. lov til at returnere en sending kaffe, da jeg endnu ikke var færdig med min forrige sending.
Et rigtig godt produkt
Først og fremmest levere de et rigtig godt produkt, vigtigt er det også det er bæredygtigt, ligeledes er der hurtig levering
Gode leverandører, Excellent Service🤩
Vi ville starte en Café som ikke gik på kompromis og hvor stamkunderne hurtigt kunne stole på vores kaffe. Til dette indgik vi et leverandør forhold med Ønsk.
Vi har aldrig en eneste dag fortrudt🙏
Ønsk levere den friskeste og mest velsmagende kaffebønne til vores kunders største tilfredshed!Vi sælger på små og store poser og når vi griber en tlf. Bestiller igen er der bare god stil dejlig og hurtig service ØNSK er en af vores bedste leverandører!Vi er meget kræsne både på pris og kvalitet, hos ØNSK får vi begge dele til at hænge sammen!
Tusind tak for Ønsk tak for god service og kan Varmt anbefale andre at indgå et samarbejde med ØNSK❤️🇬🇱🙏🤩
Kaffe på den gode måde - hele vejen rundt
Jeg mødte ØNSK på en kaffefestival i Aarhus. De serverede den lækreste kaffe, som man kan drikke med god samvittighed, fordi den er fremskaffet under ordentlige vilkår for både kaffebønderne og naturen. Derudover er personalet passionerede og imødekommende, så en hel klar anbefaling herfra.
Virkelig lækker kaffe
Virkelig lækker kaffe. God service. Og nej, det er ikke det billigste, men til gengæld er det skønt at nyde sin kaffe og vide, at den er produceret under ordentlige forhold hele vejen igenne
God kaffe
God kaffe! Bæredygtig dyrkningsmetode, altså GOD for miljøet og naturen. Og oven i det en mægtig interessant historie om hvorfra kaffen kommer og hvordan den dyrkes.
Lækker smagfuld økologisk kaffe
Lækker smagfuld økologisk kaffe. Ønsk sælger kun kaffe fra små producenter, der ikke gør rovdrift på miljøet. :)
Det er super god kaffe
Det er super god kaffe, beskrevet godt, hvad det er for en smag og de sender altid hurtigt. Stor anbefaling her fra 🤩😍
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Hurtig levering. Men først og fremmest skøn kaffe
Fantastisk kaffe
Fantastisk kaffe - og et koncept, jeg kun kan støtte. Det er en fornøjelse en gang om måneden at åbne hoveddøren og møde kassen med HELT friskristet kaffe.
God kaffe
God kaffe, nemt at bestille, hurtig levering.
They claim their coffee stays good for…
They claim their coffee stays good for 12 (!!!!!!!!!!!!) months after packaging. Either they're clueless or they're lying to their customers.

Antwort von ØNSK
Mødte ØNSK på food festival (Aarhus)…
Mødte ØNSK på food festival (Aarhus) hvor jeg prøvesmagte kaffen og købte lidt med hjem.
Kan varmt anbefale deres kaffe, den smager fantastisk.
Smidig og hurtig betjening
Smidig og hurtig betjening. Fantastiske kaffe produkter
Topkvalitet - best in class - og stærk story-telling
Først og fremmest er produkternes kvalitet ypperlig, med en smagsoplevelse, der gør, at 'konventionelle' kaffeprodukter ikke kan være med, når man først har smagt ØNSK's kaffevarianter.
Derudover har ØNSK en storytelling, som er et mønstereksempel på, hvordan konventionel kaffeproduktion burde foregå med respekt for mennesker, ressourcer mm.
Fremragende kaffe og service
Fremragende og bæredygtig kaffe!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.