Lækker kaffe og godt samarbejde. Supergod vejledning i valg af kaffe og kundeservice har været til stor hjælp med at speede levering op. Kaffen er der intet at udsætte på - den taler jo for sig selv.... Mehr ansehen
Virkelig lækker kaffe! Jeg har været fast kunde hos Ønsk i flere år, og har altid været tilfreds. Jeg sætter ator pris på den sociale ansvarlighed, og den direkte handel med kaffebonden. Og deru... Mehr ansehen
Her til morgen kunne jeg for anden gang vågne op til friske kaffebønner leveret lige til døren. Dejligt nemt med abonnement og kaffen står foran døren så jeg ikke skal bekymre mig om at huske at b... Mehr ansehen
Første gang jeg bestilte derfra oplevede jeg uheldigvis, at der var en enkelt kapsel som var gået i stykker under transporten. Kundeservice svarede indenfor 24 timer og havde allerede sendt ti kapsle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ØNSK er en dansk virksomhed med base i Nordhavn, København. Vi specialiserer os i økologisk kaffe og driver vores eget risteri for at sikre høj kvalitet. Vores sortiment omfatter: Hele bønner Formalede varianter Plantebaserede, bionedbrydelige kaffekapsler kompatible med Nespresso®-maskiner Derudover tilbyder vi kaffeudstyr til både private og erhverv, herunder: Bryggeudstyr til hjemmebrug Manuelle espressomaskiner til caféer Fuldautomatiske kaffemaskiner til kontorer Vi samarbejder direkte med kaffebønder for at sikre bæredygtighed og fair handel. Med erfaring i at levere kaffe til over 1.000 virksomheder tilbyder vi også fleksible abonnementsløsninger. Vores engagement i kvalitet og bæredygtighed gør os til en pålidelig leverandør for både private og erhvervskunder.
Kattegatvej 53, 2150, Nordhavn, København, Dänemark
- kontakt@onsk.dk
- ønsk.dk
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig lækker kaffe
Virkelig god kaffe som giver mig lidt kaffebarsfornemmelse hjemme i mit eget køkken. Det er nemt at tilføje fx nye kaffefiltre til sin ordre og få det leveret sammen med månedens levering. Jeg er meget tilfreds med mit kaffeabonnement hos ØNSK.
De reklamerer for at være bæredygtige, på en meget lidt bæredygtig måde.
Vi har netop modtaget en skotøjs-æske-stor pakke fra Post Nord, som indeholder... et papkrus fra Ønsk.
Det er tydeligvis et reklamefremstød, da der på papkruset står "Vi har sendt jer en pakke - lad os forklare og snakke. Vh Ønsk".
Hvis I vitterligt ønsker at være en anderledes kaffevirksomhed, med fokus på bæredygtighed og lignende, så skal I ikke bruge ressourcerne på at omdele kæmpestore papkasser, indeholdende små papkrus - det er simpelthen for åndssvagt.
Så kan det godt være at papkassen er FSC-mærket og kan genbruges - men den kunne også have været brugt til noget fornuftigt, eller slet ikke brugt overhovedet. DET havde været bæredygtigt.

Antwort von ØNSK
Dejlig kaffe
Dejlig kaffe, dejligt med frisk levering hver måned☕️
Super kaffe - fantastisk team
Ungt og idealistisk team, rigtig god kaffe, højt service-niveau - vi er glade kunder.
God beskrivelse af forretningen.
God beskrivelse af forretningen.
Nem bestilling
Fik et kaffeabonnement i julegave
Fik et kaffeabonnement i julegave.
Efter bestilling kom der hurtigt kaffe til mig. Rigtig dejlig kaffe - dels månedens og så én efter eget valg.
Urenlig god og spændende kaffebønner - og rigtig god service
Det fungerer bare!
Det fungerer bare!
Vi har Ønsk kaffe som erhvervskaffe løsning. Og det fungere bare. Kaffen er god, leveringen er let og altid venlig. Selvfølgelig er det ikke den billigste kaffe man kan købe, men smagen, servicen og kvaliteten in mente er det helt klart det værd. Og så er det bæredygtigt og fedt at vide at dem bag produktet møder bønderne personligt.
the best coffee
The coffee is great and I really appreciate their efforts towards creating the most sustainable product.
Moreover, the communication is very effortless. Ønsk goes great lengths to keep a personal relationship with customers.
Hurtig svar og leverance
Hurtig svar og leverance. Vi bruger dem også på jobbet med stor succes.
Virkelig lækker kaffe og hurtig levering
ØNSK giver rigtig god kundeservice og…
ØNSK giver rigtig god kundeservice og hurtig hjælp. Jeg skulle bytte en chemex til en aeropress, og de har været flinke, lynhurtige til at svare på mails og hurtige til at ringe tilbage samt hurtige til at afsende varene.
Kaffen er selvfølgelig også upåklagelig 😊
Coffee is always great
Coffee is always great, always arrives on time, and customer support is always there to help.
Virkelig lækker kaffe
Virkelig lækker kaffe. Sindssygt hurtig levering
Altid god kaffe og service
Jeg har købt kaffe gennem Ønsk et par år nu, og har kun gode ting at sige. Kaffen smager dejligt, hjemmeside, ordre og levering fungerer altid upåklageligt, og så er det bare super dejligt at vide, at de kapsler vi bruger ikke er til belastning for miljøet. Kan kun give Ønsk mine varmeste anbefalinger :)
Dette er en fantastisk kaffeleverandør…
Dette er en fantastisk kaffeleverandør andet er der ikke at sige
Det er her man får den bedste kaffe…
Det er her man får den bedste kaffe uanset hvad man er til af kaffesmage. Medarbejderne hjælper altid med at ramme det behov man måtte sidde med 💪🏾
Tak for altid go kaffe
Dejlig kaffe og god service
Dejlig kaffe. Den lidt højere prisklasse, men så ved du også præcis hvor din kaffe kommer fra og at det er en fair deal for kaffebønderne.
Smagfuld og bæredygtig kaffe
Den dejligste kaffe produceret med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed i hele kæden fra kaffebonden til mit kontor. Det kan jeg li'! Service og kundekontakt er også i top. Jeg kan give Ønsk mine bedste anbefalinger.
Kvalitetskaffe med god samvittighed
Jeg har i flere år nu jævnligt fået kaffe fra Ønsk. Mange varianter af lækker og spændende kaffe med mange tanker bag hvad angår både kvalitet, smag, bæredygtighed og retfærdighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Ønsk!
Anbefaling herfra
Fremragende kvalitet til en yderst fornuftig pris.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.