Solyd Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze klantenservice! Reageren niet meer en bestelling is er nog steeds niet! 1e keer iets besteld en nooit meer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben al jaaren op zoek naar shampoo/conditioner voor mijn lange haar. Het was altijd best zwaar, viel daarom niet mooi en hitte was ook geen optie voor mij. Toen zag ik jullie producten en heb nu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik sinds ongeveer een jaar de shampoo- en conditionerbars en ben supertevreden! Eindelijk geen voorraden plastic flessen meer in huis. Zelfs mijn man, die wat weinig openstaat voor verandering... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de shampoo, conditioner en body bars! Super fijn dat het dierproefvrij, plasticvrij, vegan, parabenen vrij, palmolievrij én lokaal gemaakt is. Mijn haar voelde na eerste keer wassen al v... Mehr ansehen

Hervorragend

1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service, fijn en duurzaam product

Snelle service. Prettig dat je eerst een proefpakketje kunt bestellen.
Het gebruik van de shampoo bars went heel snel. Je gebruikt niet snel te veel, zoals bij vloeibare shampoos wel het geval is. Shampoos zijn zacht voor de huid. Fijn dat je op deze manier kunt bijdragen aan vermindering van het plasticgebruik. Bovendien zijn de producten vegan en dierproefvrij! Ten slotte zijn er ook leuke accessoires beschikbaar.

29. August 2025

Antwort von Solyd

Dank je wel voor je mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf, lekkere geuren, leuke kortingen

Ik gebruik shampoobard.nl ongeveer sinds ze opgestart zijn en sinds dien ben ik niet gestopt met het gebruiken ervan, dus dat zal ongeveer 5+ jaar zijn nu.
Altijd al had ik een vraag kreeg ik relatief snel antwoord en goed ook :)
De kwaliteit van de bars zijn goed en wordt steeds beter.
Ik speel hier en daar nog met welke bar precies goed is voor mijn haar maar het is altijd leuk om de geurtjes en kleurtjes van de bars te zien.
Met de conditioner bars doe ik overigens veel langer dan de shampoo bars, 3x zo lang denk ik.

Ik zeg, gebruik zeker shampoobars want het is een goed bedrijf met een goede kwaliteit. De deos en body oil bars zijn trouwens ook top!

29. August 2025

Fijne producten

Goede service, fijne producten voor een goede prijs.

28. August 2025

Antwort von Solyd

Dank je wel voor je mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duurzame en kwalitatief goede producten

Het is heerlijke zeep en shampoo. De shampoo is de eerste in een lange zoektocht waarvan ik geen jeuk op mijn hoofd krijg. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er geen plastic in zit.

1. August 2025

Antwort von Solyd

Dank je wel voor je mooie review, fijn om te horen dat het zo goed bevalt!

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie, perfecte service

2. August 2025

Bedankt voor de fijne recensie Lex! 🫧

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed product

Goed product. Geen last meer van gevoelige hoofdhuid.

Bedankt voor de fijne recensie Inge! 🫧

Zeer tevreden

Mijn dochter en ik gebruiken al een poos de bars, op aanraden van mijn kapster.
Wij gebruiken de honing shampoo-, conditioner-, en haarmasker bars voor krullend haar en zijn zeer tevreden.
Het haar voelt schoon en zacht na het wassen en conditioner, en blijft een paar dagen heerlijk schoon!
De shampoo bar is wat sneller op dan de conditioner, weet niet of we met de shsmpoobar aan het aantal wasbeurten komen, maar dat zal komen doordat we het zo heerlijk laten schuimen

Gister met mijn bestelling ook de shaving bar ontvangen om eens uit te proberen. Deze vandaag gebruikt, wat ging het scheren soepel en voelt mijn huid heerlijk zacht.
Wij zijn erg tevreden en het scheelt inspeel wat flessen in de badkamer

Antwort von Solyd

Dank je wel voor je mooie review, leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

Geweldig product

Nu een paar keer een bestelling gedaan
Persoonlijk vind ik het een goed product gemakkelijk in gebruik en je doet er inderdaad lang mee zoals omschreven.
Het wordt tijd dat alle plastic aangepakt word. Je maakt niet de wereld kapot maar de rotzooi komt in je lichaam terecht.

Bedankt voor de fijne recensie Douwe! 🫧

Proefpakket en frisse lentegeur

Proefpakket shampoobars besteld om uit te proberen en het bevalt echt heel goed, de bars schuimen goed en is ideaal in gebruik.

Meegenomen op vakantie en perfect formaat voor in de toilettas.

Ook een heerlijke limited edition 3-1 bar meebesteld, frisse lentegeur, en het doet zijn naam eer aan.

Al met al zeer tevreden over d producten van shampoobars.nl

1. Juli 2025

Blij verrast!

Ik heb het proefpakket besteld. Ben blij verrast door de werking, heb ze meegenomen in een blikje op vakantie, dat ging perfect. Je doet er heel lang mee. Ik ga zeker voor een vervolg.

Enthousiaste gebruiker

Ik ben vooral groot fan van de shampoobars en de haarmaskerbars. Bestel al enkele jaren, het is altijd goed gegaan.

18. Juni 2025

Antwort von Solyd

Wat leuk om te horen dat je al jaren Bars gebruikt Anette! Bedankt voor je support! 🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik douche al lang met shampoobars

Ik douche al lang met shampoobars. Geen flessen meer, fijne producten en makkelijk mee te nemen bij een vakantie. Ook het haarmasker vind ik heerlijk. Gebruik ik eigenlijk als conditioner. En ik wil nooit meer anders dan de cottondeo.

Bars

Goede, plasticvrije producten. De diverse bars zijn prettig in gebruik (en ruiken lekker).

26. August 2025

Bedankt voor de fijne recensie Trix! 🫧

Fijne producten

Fijne producten, goede prijs-kwaliteit, goede klantenservice en goed voor de planeet. Top dus.

22. August 2025

Bedankt voor de fijne recensie Ank! 🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na het zien van het prachtige haar van…

Na het zien van het prachtige haar van Angelique wilde ik ShampooBars meteen zelf proberen. Superfijne shampoo. Shaving set is top. Een heel snelle verzending, goede producten en uiteraard is minder plastic voor iedereen mooi meegenomen.

Antwort von Solyd

Prachtig haar heeft Angelique hé? Fijn om te horen dat je zelf ook tevreden bent met Shampoo Bars! Bedankt voor de fijne recensie Ineke! 🫧

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne bars, plastic vrij

Eerste shampoo bars waar ik tevreden mee was. Bestel hier al jaren. Vooral de mango-papaja geur is hier favoriet in shampoo, body bar en body oil bar. O ja, en natuurlijk de (jaarlijks) limited edition appel kaneel 😀
Dit jaar ook de insect bar geprobeerd met bijbehorend blikje. Paste perfect en fijne bar om op je huid te smeren.
Minpuntje vind ik persoonlijk de toch vaak commerciële toon van mails e.d. Niet onvriendelijk maar de nadruk op het '(ver)kopen' mag van mij wel een tandje minder bij een bedrijf wat vanuit idealisme gestart lijkt.

16. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne shampoo bars zonder je haar…

Hele fijne shampoo bars zonder je haar uit te drogen. De haarmasker bar werkt ook echt super. Ik gebruik hem ipv conditioner waardoor ik altijd zacht haar heb. Levering is altijd erg snel en super fijn dat het door de brievenbus kan. Gewoon een super fijne duurzame keuze!

Mijn favoriete shampoobars

Ik hou van deze shampoobars, vooral lavendel is mijn favoriet! De bar schuimt makkelijk en maakt mijn haar goed schoon. Producten zijn goed en worden snel verstuurd. De geuren zijn fijn. Ik heb geen conditioner meer nodig.

Wat fijn om te horen, Renate! Bedankt voor de fijne recensie! 🫧

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr