Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helaas ben ik teleurgesteld in van Mossel, Het betreft inruilprijs welke ik mocht ontvangen van het bedrijf in Tiel. De aangeboden prijs blijkt meer dan 45% lager te zijn dan andere autobedrijven. D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben onze Nissan Ariya opgehaald en uiteindelijk was dit niet onze auto spijtig genoeg maar we zijn echt geweldig behandeld en er werd met ons gezocht naar een passende oplossing voor ons. We zij... Mehr ansehen
- Nissan-Händler
- Autowerkstatt
- Autohändler
- Kfz-Reparatur und -Wartung
- Fahrzeughändler
- Gebrauchtwagenhändler
Über Van Mossel Nissan - Tiel
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Niederlande
- 0344 621 818

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Verkoper heeft mij gebeld om te vragen…
Verkoper heeft mij gebeld om te vragen hoe het bevalt en of er nog opmerkingen waren. Heeft hierbij meteen geholpen. Ik wacht nog wel op de levering van de trekhaak. Hopelijk gaat dit lukken voordat we op vakantie gaan.
Wij zijn heel goed geholpen
Wij zijn heel goed geholpen, en alles werd heel goed uitgelegd nogmaals heeeel goed geholpen.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Service en personeel
Had kleine schade aan mijn Nissan Juke.
Dit is netjes en perfect opgelost.
Mijn complimenten hiervoor.

Heel netjes geholpen
Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

Gaan zorgvuldig te werk
Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

Eerlijk betrouwbaar en constructief
Eerlijk betrouwbaar en constructief
in omgang en in handeling.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
elke vraag over de diverse toeters en…
elke vraag over de diverse toeters en bellen op de lokatie direct uitgelegd

Tevreden klant
- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden.
- Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk.
- Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden.
- Goed werk.
- Mogelijkheid tot maken afspraak via website.

Fijn personeel
Prettig geholpen bij de werkplaatsreceptie. Men denkt mee over wat wel en niet nodig is.

Prettig geholpen
Prettig geholpen , wijze uitleg, vriendelijke benadering, prettige service.
Dhr. Eric van Rooij, fijne vriendelijke, symphatieke verkoper.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Onderhoudsbeurt zoals het hoort!
Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Tussendoor toestemming gevraagd voor kosten buiten de beurt i.p.v. er nadien mee geconfronteerd te worden. Auto van binnen en buiten schoongemaakt, wat wil een mens nog meer! Top!!!

Aardig personeel
Aardig personeel, makkelijk afspraak te maken en de auto rijdt prima :-)

Vriendelijk en behulpzaam geholpen
Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze denken met je mee en proberen op te lossen waar het kan.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Voor de eerste keer bij dit bedrijf. Fantastische ervaring
Afspraken nagekomen. Vriendelijke ontvangst. Tijdens het wachten op de beurt van de auto, meerdere malen bij het bezoek aan de showroom leuk aangesproken. Men ziet je.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.