totaalBED - Lelystad Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Zuiderpoort 13, 8239 AB Lelystad, Flevoland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij ons bezoek in de winkel (Lelystad) werden wij zeer correct en vriendelijk geholpen. Onze vragen werden serieus genomen en uiteindelijk hebben we een bed besteld. Na 8 weken wachten kwamen 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positief over de service en oplossingsgerichtheid van TotaalBED. Wij hebben bij hen een nieuw bed aangekocht die helaas niet door ons trapgat pastte. Hiervoor extra kosten moeten maken door een verhui... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het duurde even voordat het bed geleverd werd, maar het resultaat mag er zijn. De verkoper deed het voorkomen alsof hij het proces kon versnellen door op de bestelling te vermelden "ze slapen nu op d... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft
  5. Matratzengeschäft

Über totaalBED - Lelystad

Vom Unternehmen geschrieben

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Zuiderpoort 13, 8239 AB, Lelystad, Flevoland, Niederlande

Alle Bewertungen

1'602 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen in de winkel en bezorgers…

Goed geholpen in de winkel en bezorgers keurig netjes.

28. Juni 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jouw prachtige review!
Het is fijn te om te horen hoe goed onze medewerkers je geholpen hebben. We zullen jouw feedback doorgeven aan onze bezorgers en slaapadviseurs die jou met veel zorg en aandacht geholpen hebben.

Klantenservice totaalBED

Vriendelijke monteurs

Vriendelijke monteurs, en goede service

24. Juni 2024

Beste meneer van den Berg,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

Erg fijn om jouw positieve ervaring hier terug te lezen. We wensen je veel slaapplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Netjes in elkaar gezet en alle verpakking meegenomen. Heel fijn.

14. Juni 2024

Beste meneer, mevrouw Loosman,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij te horen dat tevreden bent met onze service. Voor nu en de toekomst wensen we je veel slaapplezier!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De uitleg was summier

De uitleg was summier. We moesten van vrienden horen hoe we het matras met topper moesten keren.
Zoveel geld betaalt en weinig info.

20. Juni 2024

Beste mevrouw Klaassen,

We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken, fijn dat je je verhaal nog even wilde doen en nogmaals excuses dat je niet volledig geïnformeerd bent bij aankoop van het nieuwe matras.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op 038-4554016 of service@totaalbed.nl of contact opnemen met ons filiaal in Lelystad.

Klantenservice totaalBED

Service zeer goed

Service zeer, bed ligt lekker

16. Mai 2024

Beste Bettina,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling!
Erg fijn om jouw positieve ervaring hier terug te lezen.

We wensen je veel slaapplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de winkel goed geholpen.

In de winkel goed geholpen.
De heren die alles brachten hebben keurig werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over totaalbed

8. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Dank voor uw review, wat enorm fijn dit te lezen!

Aflevering was goed

Aflevering was goed. Er werd in de winkel vertelt dat alle plastic en karton mee zou worden genomen. Tijdens de aflevering gaven ze aan dit niet mee te nemen als de €50 voor het in elkaar zetten niet was opgenomen in de factuur.

Miscommunicatie?

Na contact te hebben gehad met de klantenservice is er een oplossing geboden. Goede service!

1. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Hartelijk dank Felix voor jouw review en feedback. Inmiddels hebben wij elkaar gesproken en hebben we je een voorstel gedaan om dit goed met jou op te lossen. We wensen jou veel plezier van je nieuwe bed.

Eerlijk en goed advies

Eerlijk en goed advies, fijne update over bezorging. Hardwerkende bezorgers die er goed verzorgt en netjes uitzien.

9. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Hartelijk dank voor uw review en de mooie complimenten aan het adres van onze bezorgers.

Vriendelijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer Deskundige uitleg van Johan en…

Zeer Deskundige uitleg van Johan en totaal bed Lelystad. Daarnaast is het bed keurig volgens afspraak geleverd. Dit is zeker een aanrader.

9. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze voorlichting en service. Dit vinden wij bij TotaalBED ook ontzettend belangrijk!

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles is volgens afspraak gegaan

Alles is volgens afspraak gegaan. Zoals ik het wilde bepalen.

3. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Fabienne

Prima!

Prima. Goed geholpen, netjes volgens afspraak afgeleverd.

22. April 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Bedankt dat je tijd genomen hebt om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je de aankoop en bezorging als positief ervaren hebt.

Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij werden ontzettend leuk geholpen…

Wij werden ontzettend leuk geholpen door een erg vriendelijke medewerkster.
Ze dacht goed mee en nam alle tijd voor ons.
Goede en professionele uitleg over de bedden.

8. April 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Wat fijn om over uw mooie ervaring in het filiaal te lezen, wij waarderen deze complimenten enorm!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooi bed, slaapt fijn.

Mooi bed. Sociale en vriendelijke monteurs die goed informeren op een laagdrempelige manier. Topper te groot voor het bed, steekt uit. Bed rook dagen lang nog naar lijm, zelfs het beddengoed rook chemisch. Ik reageerde hier wat allergisch op. Met raam open geslapen door allergische reactie.
Goede kwaliteit matras.. slaapt heerlijk.Geen idee wat de toekomst brengt. Erg vroeg voor een eerlijke review.

8. April 2024

Beste Marielle,

Hartelijk dank voor jouw beoordeling.
Fijn te horen dat je de bezorging als prettig hebt ervaren. Dit zullen we zeker met onze monteurs delen. Dat je een nieuwe geur kunt ervaren wanneer de artikelen uit de verpakking komen, is niet vreemd. Naar verloop van de tijd zal deze geur vervagen en verdwijnen. We wensen je nog vele heerlijke nachten op jouw nieuwe bed. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag.

Rina

uitstekend geholpen......

Leuke winkel (Lelystad) goede indeling en goede uitleg gekregen en goed kunnen vergelijken. Vriendelijk personeel en je word goed geholpen. levering moest een week eerder door omstandigheden. in goed overleg is dit gebeurd en beide partijen hadden hier profijt van.
plaatsen ging prima en was zo geregeld.
Het bed ligt heerlijk dus we zijn er blij mee

31. März 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Goede verkoper

Goede verkoper. Alle tijd voor ons genomen wat resulteerde in de aankoop van een bed

29. März 2024

Geweldig

In de winkel werden wij super geholpen door een lieve vrouw.
Bij het bezorgen van het bed was goeie service.

31. März 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!
Wij wensen je uiteraard een optimale nachtrust toe!

goeie deal gemaakt.

26. März 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Heel erg bedankt voor de review!

Veel slaapplezier gewenst voor nu en de toekomst!

aardige mensen

aardige mensen, vak kennis en zeer vriendelijk en hartelijk. dit is toch wel wat veel mist in deze tijd.
erg leuk om alleen al heen te gaan.

18. März 2024

Antwort von totaalBED - Lelystad

Dank dat u zo tevreden bent over onze expertise en dit met ons heeft willen delen.

Team Klantenservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr