totaalBED - Enschede Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Schuttersveld 36, 7514 AL Enschede, Overijssel, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden netjes op een hoogte gehouden wanneer de levering was en de chauffeur belde nog een half uur van te voren De motor deed het niet en ze hadden een reserve bij zich zodat dit gelijk verholp... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De communicatie rond de levering was perfect. De monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Daarbij waren ze vriendelijk en werkten heel netjes. Van de voorlichting en de behandeling tijdens de aanko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geduld in de winkel, uitgebreid alle verschillende opties doorgenomen qua bed, hoofdboard, stof. We hadden misschien iets langer bij het topmatras stil mogen staan maar misschien was het ook wel duide... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Klantvriendelijk, monteurs vriendelijk ,maar de tijd van aflevering ruim 3 maanden veel te lang . Het werd pas geleverd na 2x gebeld te hebben waar het bed bleef.

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft
  5. Matratzengeschäft

Über totaalBED - Enschede

Vom Unternehmen geschrieben

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Schuttersveld 36, 7514 AL, Enschede, Overijssel, Niederlande

Alle Bewertungen

1'593 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bed en matras gekocht, prima service

In de winkel zijn we goed geholpen en kregen we goede informatie mbt de matrassen. De levering en montage was ook goed geregeld. Met tijdig bericht over de dag en tijd. Het verpakkingsmateriaal is allemaal weer netjes meegenomen. Het enige wat we nog zelf moesten doen was lekker gaan liggen!

10. Juli 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie 5 sterren recensie achter te laten!

We zijn blij te horen dat je jouw complete aankoop positief beleefd hebt. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons!

Slaap weer super

Mensen in de winkel waaren ook super vriendelijk hebben ons goed geholpen zeer te vrede ook de bezorgers

8. Juli 2024

Beste Sandra,

Dank voor je review en de moeite die je hebt gedaan jouw ervaring met ons te delen, wij waarderen dit zeer!

Met vriendelijk groet,

Uitstekende medewerking

In de winkel werd ik goed geholpen door een medewerker. Toen het bed gebracht werd hebben zij hem binnen een kwartier in elkaar gezet, super fijn!

25. Mai 2024

Beste meneer, mevrouw Wefing,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je de aankoop en bezorging als positief ervaren hebt.

Uiteraard staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt over jouw aankoop.

Susanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, vriendelijk personeel en over het eindresultaat van de slaapkamer een dikke 10.

13. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Goede ervaring mee

Goede ervaring mee, in de winkel goede uitleg en alles werd netjes geleverd en gemonteerd.

9. Mai 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De service en het vriendelijke…

De service en het vriendelijke personeel waren zeer goed.

29. April 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is volgens afspraak gegaan

Alles is volgens afspraak gegaan. Goed voor elkaar.

28. April 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!

Wij wensen je uiteraard een optimale nachtrust toe!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het matras ligt prima.

Het matras ligt prima.
Alleen de info en uitleg over hoe er geleverd wordt is slecht, zeg maar niets.
Matras gaat geleverd worden oude matras die dag op laten halen. Matras opgerold in een doos. Uitgepakt en moet eigenlijk 3 dagen luchten. Niet alleen voor de gassen die eruit komen maar ook voor de stevigheid. Wel, ik heb COPD en werd ’s’nachts wakker van en door benauwdheid. Hierdoor 3 nachten op de bank geslapen. Als dit van te voren besproken wordt, dan kan je er rekening mee houden. Nu oude matras weg en moet hierdoor op de bank slapen. Vanuit de winkel iets meer aandacht en misschien de keuze geven uitgepakt of in doos leveren. Weten al weken van te voren wanneer matras op bestemming moet zijn.

26. April 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat dit voor u zo onduidelijk is verlopen, dat was zeker niet onze intentie. Het Zeta matras dient inderdaad even uit te liggen maar mag wel gewoon beslapen worden dezelfde dag. Onze welgemeende excuses dat deze informatie niet goed op u over is gekomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundig advies en een geweldig bed

Bij binnen komst gelijk door mevrouw warm ontvangen, ze kon mij ook goed vertellen over de eigenschappen van de bedden, matrassen en bij behoren en ook de praktische voordelen.
Levertijd voor de bed met mijn gekozen opties was 6 tot 8 weken.
Het bed slaapt heerlijk, kwalitatief ook sterk en stevig.
Voel me met de nacht fitter wakker worden en meer uitgerust dan ooit.

25. April 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Wat een mooie uitgebreide review, wij zijn hier erg blij mee! Heel hartelijk dank!

Groet,

Zo kan het ook

Van binnenkomst in de winkel tot opzetten van het bed thuis helemaal top

12. April 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Wat fijn dit te lezen, heel hartelijk dank voor uw review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van verkoop tot levering helemaal goed…

Van verkoop tot levering helemaal goed geregeld.

12. April 2024

Toppers!

We zijn in de winkel in Enschede heel goed geadviseerd door Francis.
Ook de aflevering en montage verliep uitstekend.
We waren heel erg blij met Adri en Justin, die deskundig, heel secuur en netjes het nieuwe bed op de juiste plek hebben geïnstalleerd.
Alle drie toppers!

7. April 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Bedankt voor jouw leuke review! De complimenten zijn doorgegeven aan mijn collega's.

Wij wensen je nog heel veel slaapplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn prima geholpen en de monteurs…

We zijn prima geholpen en de monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Vriendelijk geholpen in zowel winkel als thuis bij de montage.
En we slapen heerlijk in ons nieuwe bed.
Hartelijke groet.

28. März 2024

Snel en deskundig

16. März 2024

Top!

Heel erg leuk, goed en eerlijk geholpen in de winkel, maar ook de bezorgers erg vriendelijk en het stond snel in elkaar.

18. März 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Dat vinden we enorm fijn te lezen, heel hartelijk dank!

Heerlijke boxspring

Op tijd geleverd, alles prima op de plek gezet én een heerlijke boxspring.

7. März 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze feedback. We zullen deze complimenten doorgeven aan onze bezorgers. Wij wensen je alvast veel plezier van jouw aankoop!

Goed geregeld

Goed verkoopgesprek, duidelijke planning en alles volgens planning.

7. März 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze voorlichting en service. Dit vinden wij bij TotaalBED ook ontzettend belangrijk!

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Alles top geregeld

Alles top geregeld! Vriendelijk personeel! Afspraken worden nagekomen. Bed werd keurig gemonteerd en uitgelegd. Afval netjes meegenomen!
We hebben een super bed en zullen jullie zeker aanbevelen!

22. Februar 2024

Antwort von totaalBED - Enschede

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Klantenservice TotaalBED

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr