Unternehmen hat geantwortet
Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa. Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Sam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har haft problem med rygg och höft i över 20 år, är 42 år gammal idag. Varit hos 4 naprapater, 2 kiropraktorer och 3 sjukgymnaster innan men ingen har ens kunnat få en tillstymmelse till förbättring s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jätte bra hjälp från dag 1.Berätta vad hon gör och vad ja ska göra för övningar för på skynda läkning,i Helt grym på att ge massage o hitta trigger punkter på mig . Ja …bra som fasen👍🤗
Vom Unternehmen geschrieben
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Vom Unternehmen geschrieben

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Kungsgatan 66A, 632 21, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hej! Varit hos Wilma som är fantastisk och fick bort min spänningshuvudvärk och ryggproblem. Har sedan legat i magsjukan och problemen har kommit tbx då jag legat stilla. Har vidare varit hos Mathias eftersom Wilma inte är kvar. Besvären är nu värre efter behandling och har jätteont i min axel, huvudvärk och kan knappt gå på ena benet. // Camilla

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Besökt Joylife Eskilstuna idag, leg. naprapat Mathias. Så trevlig, lyssnade in, frågade mycket. Själva undersökningen gick fantastisk bra och vi bestämde övningar och hjälpmedel och nya besök. Det var så enkelt att betala med swish. Jag kommer rekommendera Joylife till alla jag känner.
Sanna-Maria Bidebo.

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Bra bemötande och hjälp att bli av med mitt onda😊👍🏻

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Jag fick väldigt bra hjälp av en kiropraktor för min smärta i knät. Det behövdes bara ett besök

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Dem två jag går hos är så bra och trevliga. Får den hjälp jag jag behöver.

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Marcus lyssnade på mig som patient, även Mia innan. Väldigt kunnig på deras saker, och jag känner att jag faktiskt blir bättre osv. Kan varmt rekommendera Joylife.

Ja …bra som fasen👍🤗

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Träffade naprapat Mia som var genomsnäll, trevlig och hjälpsam!

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Det var en väldigt lindrig massage som kändes bra och framförallt resultatet efter

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Bra bemötande. Lyssnar, följer upp, samarbetar mellan professionerna.
Stort plus att man kan använda friskvårdspengen via ePassi.

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Wilma ger ett lugnt intryck,har goda kunskaper och ett fint bemötande. Jag tror att hennes behandling gjorde att jag kände mig som en ”ny” människa när jag vaknade idag 🙂

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Blev mycket sämre efter behandlingen och när jag rör huvudet lite snabbare så tappar jag balansen, känns som att jag ska ramla, väldigt obehagligt. Så är rädd för vad som har hänt.

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Proffsigt bemötande från kunnig personal. Besök hos kiropraktor Maria rekommenderas👍//Anna G

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Fick bra massage på nacken trevlig tjej som hjälpte mig ska dit fler ggr

Antwort von Joylife - Eskilstuna
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.