Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Oorsprongweg 8, 1871 HA Schoorl, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goede locatie met mooie huisjes. Ruim en genoeg privacy. Helaas was de douchedeur lek waardoor er een plas ontstond buiten de deur. Badkamer is verder onhandig en krap ingericht. Voor twee dagen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleinschalig en heel rustig gelegen park. Park ligt aan de rand van een natuurgebied. Bossen en duinen met heel veel wandel en fietspaden. Strand op 3,5 km afstand. Goed bereikbaar te voet of fiets.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1. Urlaubsvermietung
  2. Hotel
  3. Ferienhausvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Direct naast de Schoorlse Duinen in Noord-Holland vind je Dormio Park Scorleduyn. We verwelkomen je graag voor een geweldige vakantie bij het meest indrukwekkende duingebied van Nederland!

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

37 Bewertungen

Alle Bewertungen

616 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Scorleduyn woningen zeker niet exclusief

Scorleduyn ligt in een prachtige omgeving. Echter van exclusieve duinwoningen is mi. zeker geen sprake. De ons toebedeelde woning is eenvoudig ingericht. Bankstel heeft zijn beste tijd gehad en bedden zijn erg hard waardoor je na een paar dagen, mocht je erop kunnen slapen, pijnlijk wakker wordt. Ondanks de bij ons in rekening gebrachte schoonmaakkosten, treffen wij geen schone woning aan. Designradiator in de doucheruimte zit vol met bruine vlekken. Hebben er zelf nog aan staan poetsen. Slaapkamer hangt een onfrisse vislucht. Bij nader onderzoek blijkt dit van de latten paneelwand achter het bed te komen. Het bestek was niet schoon en op het kussensloop waren bruine vlekken aanwezig. Veel stof, vooral onder het bed in achter radiatoren met hier en daar een spinnenweb. We komen zeker nog eens terug om de schoorlse duinen te bezoeken maar niet meer in dit Dormio park.

1. September 2025

Prachtige mooie huisjes

Prachtige mooie huisjes, de inrichting maar vooral de buitenkant.
Alles was aanwezig qua apparaten, en heerlijk dichtbij het centrum en het bos.
Zeker een aanrader!

27. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kleinschalig vakantiepark met zeer…

Kleinschalig vakantiepark met zeer compleet huisje. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Huisje was erg schoon en bedden keurig opgemaakt. Ondanks dat huisjes dicht bij elkaar staan merkt je niets van eventuele aanwezige buren. Bij aankomst was huisje keurig schoon. Ligt aan de wandel- en fietsroutes dus ideaal vertrekpunt. Leuke dorpjes in de omgeving en geweldig mooi aangelegde fietspaden.

14. März 2025

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Beste Ans, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je zo hebt genoten van de omgeving en de ligging van Scorleduyn. We hopen je nog een keer te mogen ontvangen in een van onze Resorts. Met gastvrije groet, Aimee - Dormio Resorts & Hotels.

Perfect vakantie Scorleduyn

Perfect vakantie op het schitterende park Scorleduyn gehad. Schone villa's bij aankomst. Mooie inrichting. Direct tegen het natuurgebied Schoorlse Duinen gelegen. Een echte aanrader!!!

20. Januar 2025

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Beste HPG, Wat geweldig om te horen dat je zo'n perfecte vakantie hebt gehad op het prachtige park Scorleduyn! Fijn dat de villa's schoon waren bij aankomst en dat de inrichting naar wens was. De ligging bij het natuurgebied Schoorlse Duinen maakt het natuurlijk extra speciaal. Bedankt voor de enthousiaste aanbeveling, dat betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Britt - Dormio

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Small holidaypark on great location

Small holidaypark on great location, close to the dunes and within walking distance of the village. Cosy nice cottages with a good lay out. Furniture could use an upgrade to comfort level.

3. Januar 2025

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Dear Erwin, we are grateful for this review. It was a pleasure to welcome you to Dormio Park Scorleduyn. We will take care about your comment too. We hope to see you back again! Kind regards, Sara - Dormio Resorts & Hotels

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Accomodatie voorzien van alles wat je…

Accomodatie voorzien van alles wat je nodig hebt en gelegen aan wandelgebied.

2. Dezember 2024

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Beste familie vd Klashorst, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te lezen dat de accommodatie aan jouw verwachtingen voldeed en dat je hebt kunnen genieten van de mooie wandelomgeving. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige ligging, prachtige huisjes, rustig gelegen, goede horeca op 10 min lopen

We verbleven een week in Schoorl in een mooie en schone bungalow met alle faciliteiten. Zelfs een wasmachine en droger waren er aanwezig.. Het huisje was goed onderhouden en zeer schoon. De ligging is gewoon perfect, je steekt de straat over en loopt zo de duinen in...gewoon schitterend... Goede restaurants op 10 min loopafstand. Geweldige vakantie gehad!

8. November 2024

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Beste Inge, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van je verblijf in Schoorl, de mooie en schone bungalow, en de handige faciliteiten zoals de wasmachine en droger. De ligging dicht bij de duinen en de restaurants klinkt inderdaad perfect! We zijn blij dat je een geweldige vakantie hebt gehad en hopen je snel weer te verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Super park

Super park, mooi en schoon huisje.
Centraal gelegen.
Erg vriendelijke medewerkers.

4. November 2024

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Beste meneer/mevrouw Grobben, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je het park mooi vond, het huisje schoon was en dat je de centrale ligging en de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeerde! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg mooi huisje en brandschoon

Erg mooi huisje en brandschoon. Een kleinschalig park met winkels en activiteiten op loopafstand. De gratis leenfiets was ook fijn.

1. November 2024

Antwort von Dormio Resorts & Hotels - Park Scorleduyn

Beste Ken, hartelijk dank voor jouw feedback! Wat fijn om te horen dat je het huisje mooi en brandschoon vond, en dat je genoten hebt van de kleinschalige opzet van het park met winkels en activiteiten in de buurt. We zijn blij dat je de gratis leenfiets ook waardeerde. We hopen je snel weer te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Dormio Resorts & Hotels

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr