Alt er bare perfekt. Bestilte brænde, fik en sms få dage efter hvor dato samt leveringstidspunktet fremgår. Man kunne vedhæfte billede og en besked til chaufføren om hvor brændet skulle stilles. De... Mehr ansehen
Perfekt levering af meget serviceminded chauffør, der gjorde alt det, som var aftalt. Der er nok lidt mindre i tårnene end forventet - ca. 1,54 kubikmeter, men prisen pr. kubikmeter ser alligevel f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid flink og serviceminded betjening. Det er den samme chauffør, og han husker fra gang til gang hvor han skal stille leveringen af brænde. Vi er meget tilfredse.
Vom Unternehmen geschrieben
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Schweden
- ditbrænde.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestilte via internet Ditbrænde.dk…
Bestilte via internet Ditbrænde.dk oventørret brænde. Betalte via mobilpay,
Hørte intet efterfølgende trods 1 mail nogle dage efter om ordren var " gået igennem" Hørte intet . Trak derfor min ordre tilbage efter endnu nogle dage Ret skal være ret,
Beløbet er ikke trukket (endnu)og bliver forhåbentlig ikke trukket.
Alt var som lovet👍 Super venlig og…
Alt var som lovet👍 Super venlig og smilende chauffør.
Perfektion
Alt er bare perfekt.
Det stod præcis hvor jeg ønskede.
Perfekt kvalitet og service
Ser fint ud og nemt at stable.
Absolut skønt at det kunne køres helt til garage, hvor det opbevares.
Meget venlig svensk chauffør.
Anbefales til alle.
Hurtig og effektiv proces og bedst af…
Hurtig og effektiv proces og bedst af alt, at chaufføren placerede træet optimalt.
Fornem levering og service
Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet virker meget tørt og klar til brug. Meget tilfreds
Meget fin levering af super tørt…
Meget fin levering af super tørt egetræ. Kan anbefale
Godt brænde og hurtig levering
Godt brænde og hurtig levering
Altid flink og serviceminded betjening.
Altid flink og serviceminded betjening.
Brænde af høj kvalitet og en god…
Brænde af høj kvalitet og en god leveringsservice
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Venlig og fleksibel chaufør som fik bakset brændet perfekt ind.
En god og rar chauffør,der hjalp med at…
En god og rar chauffør,der hjalp med at køre brændet helt til havelågen, trods en lille udfordring.
Super levering
Brændet blev kørt helt om til brændeskuret
Branden blev sat under taget
Branden blev sat under taget
helt perfekt
Hurtigt levering også var der bundet så det var super nemt og bærer ind .
Vi har fået fra dem før og vi gør det igen næste gang.

Antwort von DitBraende.dk
Kom hurtigt og super brænde incl kørsel…
Kom hurtigt og super brænde incl kørsel og levering hvor man vil have sit brænde 🙏🏻💪😎 det er sgu da klasse 🙏🏻😎

Levering til tiden
Levering til tiden, og brændet kørt helt ind i carporten.

God oplevelse
Fik besked om levering pr sms dagen før og alt gik som aftalt.

God oplevelse
God oplevelse, gode priser og godt brænde og hurtig levering.
Chaufføren satte brændet precist som ønsket og savede endda toppen af buret, da det var en smule for højt.
Så top service!

Super dygtig chauffør
Super dygtig chauffør. Brændet helt i top!

Altid den bedste service
Altid den bedste service, og vil altid bestille fra ditbrænde.dk. Har brugt dette firma i årevis.

Antwort von DitBraende.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.