Altid super søde, dygtige og investeret. Har aldrig haft en dårlig oplevelse. Har gået hos Colosseum Tandlægerne i mange år nu.

Unternehmen hat geantwortet
Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Dänemark
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid smilende og dygtige. Jeg har haft tandlæge der i mange år.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Tandlægen er god til at forklare, hvad der er af mulige behandlinger og visualisere, hvordan det kommer til at se ud.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Det er et super dejligt sted med professionelle folk hele vejen rundt.
Altid en god oplevelse

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Peter fortæller alt hvad der sker og man er helt tryg , et godt sted at komme

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Et tandeftersyn hos Peter er altid en positiv oplevelse. Jeg er helt tryg og ved, jeg får den absolut bedste og mest grundige behandling. Høj faglighed og empati kendertegner generelt personalet på klinikken.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Colosseum Brøndby. Jeg skulle ind til en anden, hvilket ikke gør det nemmere for mig. Det blev tandlæge Julie og assistent Sarah. Rigtig god oplevelse.
Venlige, rolige, meget lidt snak personalet imellem, koncentreret, omhyggeligt og hurtigt.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlingen. Jeg går altid både til/ fra med stor tilfredshed og oplever aldrig tandpine mellem aftalte behandlinger 2xårligt. Så et stort taknemligt smil herfra😀

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg blev lyttet til og taget seriøst

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Samarbejdet mellem tandlæge Lars Rossel og klinikassistent Kristina er simpelthen så professionelt. Jeg har følt mig 100% tryg.
Lars Rossel er så afgjort et super dygtig tandlæge. Han kender sit fag!

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er meget glad for min nye tandlæge Hanne Barth. Hun er meget rolig og gør mig tryg når jeg er der. Jeg er autist og pga det lider jeg også af slem angst.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har altid haft stor tillid til Hanne Bart. Og har også altid været tilfreds med klinik assistenterne som har samarbejdet med Hanne.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Meget meget god behandler og tryg og behagelig behandling. Mohammed er meget kvalificeret og dygtig!

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg og min baby bliver modtaget af venlige medarbejdere i klinikken, flere kommer og tilbyder mig hjælp til at slæbe. Modtager god behandling af Hanne som er en dygtig tandlæge. Hun er omsorgsfuld og lyttende. Går altid glad derfra.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst, og dermed kureret. Alle i klikken er meget venlige og imødekommende, og man føler sig i trygge hænder

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God forklaring før operation, undervejs og bagefter, stor tillid til både tandlæge og assistent.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God behandling og god kommunikation med tandplejeren

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg var tidligt på den, men personalet kunne presse mig ind, så jeg ikke skulle vente to timer.

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Vores samtale om min tand🥰👍

Antwort von Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.