Har handlat från Bonaparte många gånger. Tycker de har ett bra urval av kläder och allt runt köpet har fungerat bra. Sist beställde jag en topp och en kjol vilket innebar ett belopp som gav gratis fra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det är första gången på många år som jag handlade hos er. Jag köpte en klänning nu och den uppfyllde mina förväntningar och ni var snabba! Tack vare er storleksguide beställde jag rätt storlek. En... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varorna motsvarade bilderna och var precis så jag hade önskat! Storlekarna var också bra och passade mig perfekt! Jag har alltid varit nöjd med deras kläder! Har handlat hos dem i många år! Aldrig beh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Egna märket Bonaparte tycks ha bytt märkning avseende storlekar. Storlek M motsvarade tidigare 38/40, men motsvarar numera 36/38. Behövde returnera en klänning pga av detta och beställde ny storlek. D... Mehr ansehen
BON'A PARTE vill kombinera feminin stil med komfort och bra passform, så att du kan känna dig välklädd och bekväm – varje dag. Hos oss hittar du både vårt exklusiva varumärke BON'A PARTE och ett noggrant utvalt sortiment av populära modevarumärken. Med rötter i skandinavisk design och många års erfarenhet inom mode skapar vi kläder som passar både vardagen och livets speciella tillfällen. Våra styles är skapade för att du ska känna dig välklädd, oavsett situation. Vi tror att mode ska vara enkelt, inspirerande och lätt att göra till sitt eget. Därför skapar vi tidlösa designer, genomtänkta detaljer och mångsidiga styles som gör det enkelt att uttrycka din personliga stil. Våra kollektioner är noggrant utvalda med fokus på komfort, kvalitet och ett tidlöst feminint uttryck, så att du kan bygga en garderob som håller säsong efter säsong. När du handlar hos oss ska det kännas tryggt och enkelt. Därför arbetar vi varje dag för att skapa en bra kundupplevelse med personlig service, säker handel, snabba leveranser och en smidig returprocess. Vi tror på ärlighet, hjälpsamhet och respekt, och vi strävar efter att vara en webbshop som du kan lita på. Vårt mål är enkelt: att hjälpa kvinnor att känna sig välklädda, bekväma och trivas i det de bär – oavsett tillfälle.
Box U. 291, 202 29, Malmö, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Vackra kläder och stort utbud!
Bra service från kundtjänst.

Helt ok
Kanske inte min stil. Behövde snabbt en känning för bröllop

Antwort von BON'A PARTE
Enkelt att hitta på er hemsida, fina kläder

Antwort von BON'A PARTE
snabbt och smidigt med besrällningen
är jättenöjd med hur allt behandlades

Antwort von BON'A PARTE
Ni hade precis den vara jag sökte, en knälång snygg vit skjorta med läng ärm, som jag inte funnit på andra ställen. Dessutom smart sätt att fästa upp till kortare ärm. Bra och informativ beskrivning på webben. Det blev fraktfritt.

Antwort von BON'A PARTE
Jag är så nöjd med mitt köp. Hög midja bred resår och långa i benen och inte trånga i benslutet. Lagom varma då jag har dem utanpå ett par tunnare leggings.

Antwort von BON'A PARTE
Alltid nöjd med både produkter och bemötande

Antwort von BON'A PARTE
Lite rörigt att söka. Även min mamma som brukar handla här och nu önskade julklappar, har problem.

Antwort von BON'A PARTE
Lätt att beställa och ett plus att jag fick gratis frakt.

Antwort von BON'A PARTE
Snabb leverans. Bra kvalitet och passform på varan. Är nöjd med mitt köp.

Antwort von BON'A PARTE
Supersnygg sammetskavaj till ett mycket bra pris! Snabb leverans är ett plus!

Antwort von BON'A PARTE
Bra att vara medlem, med fler rabatter och poäng som samlas. Bra utbud av kläder och skor med hög kvalite. Bra reor!

Antwort von BON'A PARTE
Supernöjd med klänningen och kjolen.

Antwort von BON'A PARTE
Jag beställde en flaggblå klänning enl bild.
Jag fick en Jeansblå, har 2 st sedan tidigare
Inte alls nöjd, tyvärr men det var rätt modell iallafall

Antwort von BON'A PARTE
Väldigt nöjd med både leverans och produkter

Antwort von BON'A PARTE
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.