Bøff Burgerbar - Amagertorv Bewertungen 6

2.4

Amagertorv 5, 1 sal, 1160 København, København K, DK

Opdatering: Svaret fra Bøff er venligt med ikke brugbart. De dystre farver kunne vel piftes op, og en bedre ventilation installeres, så hår og tøj ikke lugter bagefter. Slut herfra og ikke på gens... Mehr ansehen

I dag spiste vi på Bøff på Amagertorv, hvilket vi nok ikke gør en anden gang. Lokalet var ikke særlig hyggeligt. Bordet var fedet👎Værst af alt var toiletterne ikke rengjort længe. Maden var nogenlund... Mehr ansehen

1. Restaurant
  2. Amerikanisches Restaurant
  3. Fast-Food-Restaurant
  4. Food-Court
  5. Burgerrestaurant

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

• Amagertorv 5, 1 sal, 1160, København, København K, Dänemark

2.4

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Kold mad

Kold mad, lang leveringstid og emballage stinker af røg muligvis fordi chaufføren ryger helt vildt i bilen…. Der manglede også noget til min ordre.

26. April 2023

Hej Kristina,
jeg beklager du har haft en uheldig oplevelse. Vi anvender Wolt som leveringstjeneste og jeg skal naturligvis beklage hvis chaufføren har røget i bilen. Det er på ingen måde acceptabelt og vi vil straks underrette Wolt herom.

At der manglede noget i din ordre, skal jeg samtidig undskylde for. Og såfremt du vil give os en mulighed for at rette op på vores fejl, så send os gerne en e-mail på info@boffburgerbar.dk så vil vi gerne forsøge.

Igen beklager jeg og ønsker dig en god aften.

Mvh.

Hej Steffen

Jeg beklager du havde en uheldig oplevelse hos os.
Såfremt du vil give os en mulighed for at rette op på vores fejl så send os gerne en email til info@boffburgerbar.dk

Kommer ikke tilbage

Opdatering: Svaret fra Bøff er venligt med ikke brugbart.
De dystre farver kunne vel piftes op, og en bedre ventilation installeres, så hår og tøj ikke lugter bagefter. Slut herfra og ikke på gensyn.

Købt en menu via Downtown. Var på Amagertorv. Vi hilste på to venlige medarbejdere. Grimme brune lokaler. Man finder et bord, men skal selv igen gå ud til køkkenet for at bestille. Burgeren ok men meget fedtet, fritterne dejligt sprøde men oversaltede (og jeg kan dog godt lide meget salt). Man skal også selv rydde af bagefter. Når man går, er der absolut ingen i køkkenet at sige “farvel” til. Hår og tøj lugter af madolie når man kommer hjem (trods cykeltur).

14. Juli 2022

Antwort von Bøff Burgerbar - Amagertorv

Hej R.E.S.P.E.C.T. Tak for din anmeldelse her på trustpilot. Jeg beklager dit besøg ikke har levet op til dine forventninger. Dog er jeg glad for at høre at I synes vores kolleger var venlige. Vi skal selvfølgelig have fulgt op på at I ikke har fået et farvel med på vejen - det plejer vi gerne at sige :) eller på gensyn.

Vi har valgt en indretning der med mahogni farvede gulve og grå vægge med nogle fede billeder (synes vi selv). Smag og behag er forskellig, men heldigvis får vi også meget ros for indretningen :)

Det er korrekt at vores koncept baseres på en del selvbetjening. Det gør vi for at holde en høj hastighed og holde en fornuftig pris.

Tak igen for dine input dem vil vi tage med videre med henblik på at gøre det endnu bedre oplevelse.

Bøff burgerbar

Det kan gøres bedre

I dag spiste vi på Bøff på Amagertorv, hvilket vi nok ikke gør en anden gang. Lokalet var ikke særlig hyggeligt. Bordet var fedet👎Værst af alt var toiletterne ikke rengjort længe. Maden var nogenlunde

5. Juli 2022

Hej Helle
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager den uheldige oplevelse du beskriver - det er naturligvis ikke den standard vi stræber efter. Vi har givet besked til restauranten som tager jeres anmeldelse seriøst og følger op herpå. Alle borde skal rengøres løbende alle dage og vores toiletter rengøres mindst dagligt i alle restauranter.
Med venlig hilsen

De glemte mine pomfritter

De glemte mine pomfritter, og deres hjemmeside er pæn, men ikke særlig brugervenlig

24. Juni 2022

Hej David
Jeg beklager at vi glemte dine pommes frites. Hvis du kontakter os via mail info@boffburgerbar.dk så vil vi gerne forsøge at rette op på vores fejl.
Igen undskylder jeg for fejlen og ønsker dig en god weekend.