Mijn linker gehoorapparaar was gemold door onze lieve kat. De behuizing was kapot gebeten, maar het binnenwerk was nog redelijk intact. Maar we hebben 5 jaar garantie en daarom probeerde de medewerker... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnBurchtstraat 13, 6602 AP Wijchen, Gelderland, NL
Zeer goede begeleiding en uiterst professionele behandeling van gehoorklachten m.b.t. het aanmeten van een nieuw gehoorapparaat. Behandelaar gaat net zo lang door tot het optimale is bereikt. Veel... Mehr ansehen
Geluidafstemming(te hard), aantal tikjes (11 ipv 10). Niet begrepen dat er geen geluidsregelaar op zat. De factuur is een drama: het betreft enkel het linkeroor en niet beide; Post van 299 euro?... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De behandelaar is deskundig en toegankelijk en duideljk in haar adviezen. Ze nam de tijd om zaken uit te leggen en voor te doen. Wat iik achteraf geist heb, is dat ik niet zelf even heb kunnen prob... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Burchtstraat 13, 6602 AP, Wijchen, Gelderland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alles en nog veel meer.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
ze reageren niet zoals het behoort.ze zeggen alle dingen in 3 keer maar bij mij werkt het nog steeds niet zoals ik wil
ze reageren niet zoals het behoort.
daarbij ontzettende oorontsteking gekregen , dus weer opnieuw meten en passen maar ondertussen ligt wel de rekening op mijn mat

Antwort von Beter Horen - Wijchen
Deskundig geholpenDe behandeDeskndig geholpenlaar is deskundig en…
Wat iik achteraf geist heb, is dat ik niet zelf even heb kunnen proberen om een hoorpennetje te wisselen.
Hoor de vogels weer fluiten.
Goede testen en erg behulpzame medewerker.
Duidelijke instructies en uitleg.
En het klopt wat ze zeggen.
Ze hadden geen tijd ,want we hadden…
Ze hadden geen tijd ,want we hadden geen afspraak gemaakt.Terwijl er niemand in de winkel was.Zeheeft een slangetje vervangen .Ik vroeg om een nieuwe filter te plaatsen .Dat kon niet want er is geen afspraak gemaakt.Als het apparaat stuk is ,moet ik eerst wachten tot er plaats is terwijl ik niks hoor .Ik stond ook niet in het bestand ,kon het niet vinde n .raar.Ik heb een rekening ontvangen ,op een verkeerde adres .Mijn ervaring is zeer slecht.

Antwort von Beter Horen - Wijchen
Goed advies en aandacht voor ‘t…
Goed advies en aandacht voor ‘t probleem en de klant!
Goede en duidelijk uitleg van het…
Goede en duidelijk uitleg van het gehoorapparaat. Vriendelijk geholpen.
erg teleurgesteld
toen wij hoortoestellen wilden kopen waren ze erg vriendelijk en behulpzaam in de winkel zodat wij vertrouwen in het bedrijf kregen.
mijn man heeft daar 2 dure gehoorapparaten aangeschaft ruim € 5000 bij elkaar
binnen 1 jaar al 2x stuk gegaan wij krijgen vage redenen waarom ze zo snel stukgaan, wanneer wij nu met de niet werkende gehoortoestellen naar de winkel moeten gaan kunnen wij pas over 4 weken terecht dan moeten ze nog worden opgestuurd geen idee hoe lang dit duurt dan weer een afspraak om ze op te halen. wij moeten zelf vragen om een vervangend gehoortoestel dan krijg je er een die kwalitatief slecht is

Antwort von Beter Horen - Wijchen
ik werd goed en vriendelijk geholpen
hoortoestellen
vriendelijke ontvangst in de winkel
duidelijke uitleg over de nieuwe hoortoestellen
hoortoestellen naar wens goed ingesteld
Goede uitleg en goede testen en…
Goede uitleg en goede testen en natuurlijk goede kwaliteit oortjes
goed en deskundig geholpen
Vriendelijk kundig en rustig
Goed en deskundig advies
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.