Het gehoor onderzoek was professioneel en vriendelijk. Het resultaat was overtuigend en werd helder gepresenteerd. Er werd geen keuze geboden in mogelijke gehoorapparaten, alleen een Phonak a ra... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnVan Beethovensingel 54, 3055 JK Rotterdam, Zuid Holland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Er is heel veel tijd voor me gereserveerd Goede uitleg Genoeg ruimte om vragen te stellen Het is een commercieel bedrijf dus wordt wel gewezen op extra producten Duurdere toestellen. Waarbij je... Mehr ansehen
Bekwaam,diuidelijk in commun.,vriendelijk Aanschaf uitgesteld,inoverleg,later terug als gehoor minder wordt. Verlies van geleend oortje niet goed Herman .
Vom Unternehmen geschrieben
Van Beethovensingel 54, 3055 JK, Rotterdam, Zuid Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Omdat er een audicien werkt Lydia die…
Omdat er een audicien werkt Lydia die er verstand van heeft en niets opdringt

Ze nemen de tijd
Ze nemen de tijd
Ze luisteren naar je wensen
Goede uitleg
Goede gehoortest
Vriendelijke medewerkers

Antwort von Beter Horen - Rotterdam Beethoven
Het personeel van beter horen zijn…
Het personeel van beter horen zijn racistisch en oplichters ze wilden van mijn vader €1000 eigen bijdragen voor maar een gehoorapparaat ze wilden hem zo een ouderwetse grote gehoorapparaat geven echte oplichters niet naar beter horen

Antwort von Beter Horen - Rotterdam Beethoven
De ontvangst was vriendelijk en…
De ontvangst was vriendelijk en informerend naar mijn hoorgeschiedenis. Vervolgens is de audicien gaan kijken naar het beste hoortoestel voor mijn hoorgesteldheid. Toen bleek dat dat veel te weinig effect had waren we eigenlijk uitgepraat, tenminste vwb de gesubsidieerde toestellen. Toen ik vertelde dat ik signia's had gehad heeft de audicien toestellen met dat systeem gepakt. Toen had ik wel veel beter resultaat met horen van de woorden die werden voorgezegd.
Jammer genoeg zijn de zorgverzekeringen niet begaan met gehoor"gestoorden" want de voor mij beste oplossing moet ik helemaal zelf betalen.

Na eerdere slechte ervaringen
Na eerdere slechte ervaringen met een elders aangeschaft gehoorapparaat (op batterijen) ben ik nu zeer tevreden met mijn nieuwe oplaadbare Amplifon apparaat. Ook ben ik erg te spreken over de vriendelijke, deskundige en geduldige service van Lydia van Beter Horen Rotterdam/Hillegersberg. Hardnekkige piep-problemen werden serieus genomen en opgelost. Dank zij deze gehoorapparaatjes kan ik weer normaal communiceren met de mensen om me heen.

Antwort von Beter Horen - Rotterdam Beethoven
Hele goede en duidelijke uitleg
Hele goede en duidelijke uitleg. Veel geduld met bejaarde moeder. Vriendelijke en empathische medewerkster.

goede info
goede info, service en afhandeling. Ook bij het niet duidelijk vinden van klacht(en) na de test en een maand testen doorverwezen naar KNO arts. Ook goede afhandeling door beterhoren met mijn zorgverzekeraar

Prettig en duidelijk contact
Prettig en duidelijk contact.
Heldere uitleg.
Vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Bekwaam,diuidelijk in…
Bekwaam,diuidelijk in commun.,vriendelijk
Aanschaf uitgesteld,inoverleg,later terug als gehoor minder wordt.
Verlies van geleend oortje niet goed
Herman
aantebevelen
buitengewone service,
een luisterend oor,
vriendelijke mensen,
goed materiaal
Heel geduldig en duidelijk
Ervaring met Amplifon product
Het personeel in de winkel in Hillegersberg (van Beethoven singel) is prima, vriendelijk, nemen alle tijd voor je en staan altijd klaar. Maar het bedrijf/fabriek support slecht. Ik heb maart 2023 voor € 3500 twee stuks Amplifon aangeschaft. Toen had ik nog een IPhone 7. De bijgeleverde app werkte nauwelijks. BT Koppeling viel steeds weg, programma keuze werd spontaan gewijzigd, spontaan wegvallen van telefoon geluid, regelmatig verbreken van de apparaten met de telefoon, kortom de app kan ik niet gebruiken. Het excuus van BH was dat dit een bekend probleem was voor de iPhone 7. Ik had daar nog begrip voor maar naderhand met de iPhone X geen verbetering. Men zou contact met de fabriek in Italië gesproken hebben maar ik betwijfel of dat met voldoende druk is gebeurd. Gedurende de gehele gebruiksperiode heb ik regel matig contact (in de winkel en via mail) gehad maar de fabriek krijgt het niet voor elkaar om de app op de Apple iPhone betrouwbaar werkend te krijgen. Ik begrijp dat het wee verschillende zaken zijn , het apparaat en de app maar een goede app ondersteuning zou het gebruik van de apparaten veel beter uit de verf doen laten komen. Op mijn vraag of men zulke problemen ook op andere merken ondervindt werd negatief beantwoord. Nu al staat vast dat ik wanneer ik de gehele levensduur de app niet kan gebruiken Beterhoren bij een eventuele vervolg aanschaf niet meer mijn eerste keus zal zijn tenzij BH mij een werkend alternatief kan bieden. Nogmaals, BH Nederland is prima, apparaten zijn ook OK maar gebruikscomfort wordt voor een belangrijk deel teniet gedaan door onbruikbare app!!
Theo Koolmees.

Goed ingelicht.
Goed ingelicht.
Ervaren personeel
Sta open voor vragen.
Vriendelijk
Bekwaam
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.