Autohjælp Bewertungen 22

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The owner of this company going by the name Jakob Trust is also an online scammer who scams men online with stolen onlyfans pictures, and with a new number, I'm a victim, be careful he might even stea... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skal have fragtet en veteranbil fra Slagelse til Ringsted. Beder om tilbud. Bliver ringet op: det koster +1200 kr. fordi der er mere end 25 km. Nej, det er der ikke (OK jeg fik -5 i geografi i skolen)... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ganske tåbeligt fik jeg, på en sommerhustur, kørt min bil fast mellem en træstub og en stejl bakke. Vi fik fat i Thorbjørn fra Autohjælp der var fantastisk konstruktiv og hjalp os ud af pinen over t... Mehr ansehen

1.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The owner of this company going by the…

The owner of this company going by the name Jakob Trust is also an online scammer who scams men online with stolen onlyfans pictures, and with a new number, I'm a victim, be careful he might even steal your car.

21. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har fået opsagt vores autohjælp…

Vi har fået opsagt vores autohjælp igennem sønderjysk forsikring, fordi den er blevet brugt tre gange i løbet af 6 måneder. Så skulle i andre ønske at tegne sådan en, så skal i vide, at den åbenb
art ikke må bruges..... og hvad er den så vær!???

31. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gå langt udenom, intet som aftalt overholdes!

Skulle have bugseret en varebil fra sjælland til fyn

1: Korrespondence med kontorets ansvarlig er meget arrogant anlagt og kan ikke give konkrete svar!
2: Der blev aftalt afhentning en torsdag, faktura/regning SKAL betales forud, før de overhovedet vil gøre noget
3: Der aftalt afhentning torsdag, kort efter regning er betalt, så bliver der straks ændret afhentning til fredag, således at den ikke kan komme afsted før næste uge!
4: Der gives et tilbud på ca 3100Kr fast pris og levering indenfor 5 hverdage, den kom nok højst sandsynligt tirsdag, men kom først onsdag og derved kun lige indefor de 5 hverdage og med en anden samarbejdspartner end dem selv
5: jeg havde fået et andet fra nogle at de samme større autotransport firmaer som kunne flytte den for 1800kr, men det kunne først blive tirsdag, jeg havde forventet at bilen ville ankomme komme før dette og netop derfor jeg valgte dem, så jeg kunne ligeså godt have valgt de andre nu bilen rent faktisk kom senere!
6: Bilen lækket pænt meget olie på autotransporter og jeg mistænker dem for at have startet bilen, selvom de har fået utrykkeligt af vide det skal den absolut ikke startes!...så det kan godt være det nu bliver en erstatningssag!

Men find et andet firma, der masser derude som gør det ligeså godt og billigere, og de her benytter dem selv, men sender dig en højere regning!

23. April 2021

Serviceniveau i verdensklasse!

Vi fik fat i Thorbjørn fra Autohjælp der var fantastisk konstruktiv og hjalp os ud af pinen over telefonen, så vi ikke havde behov for at blive trukket ud.
Jeg fik ikke behov for at benytte Autohjælps ydelser denne gang, men er ikke i tvivl om hvem jeg ringer til som det første, næste gang det bliver aktuelt!

6. Dezember 2020

Fantastisk service og fleksibilitet

Fantastisk service og fleksibilitet. Jeg havde behov for at få flyttet en tung maskine (over 8 ton) og det klarede autohjælp.dk med dags varsel.
Jeg er sikker på, at deres autohjælp og service til person- og varebiler er mindst lige så god som den service jeg har fået.

30. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

de skulle min hente min bil ind for en…

de skulle min hente min bil ind for en time så den kunne når på værksted inde kl 16 de kommer så kl 16 åg er min ansat jo gået hjem så hade fri kl 15 og hade vente til 15-30 og de siger så jeg skal betale alligevel hold jeg langt væk og så nægter de at vi hade den aftale og ringet flere gange og sige vi ringer tilbage om lidt og dette skete heller ikke

30. Januar 2020

Tak Autohjælp

Tak Autohjælp
Tak for den professionel hjælp og god service, især til den venlig medarbejder, som fik læsset min bil, den 10 -10 -2019, fra Ulstrup v/ Randers til Herning og en flink kvindelig medarbejder fra vagtcentralen. Autohjælp kan 100% anbefales!!!

18. Oktober 2019

Ingen sans for kundeservice

Mit dæk eksploderede på motorvejen, og jeg havde intet vejhjælpsbbonement nogen steder - jeg blev derfor fristet til at benytte mig af et tilbud på 1250,-kr af autohjælp.dk eftersom de lovede at være hos mig indenfor en time. 2 timer og 20 minutter senere, sidder jeg stadig og venter...

30. Juli 2018

En sand vend i nøden!!!

En sand vend i nøden!

Ny handlet bil nummer 2 havde jeg ikke nået at tegne vejhjælp på.

Bilen punktere med fruen i, jeg er i den anden ende af landet.

Ringer til autohjælp.dk som er på stedet efter 35 minutter og får styr på det flade dæk....

Tilgengæld var det også mega billigt ift. konkurrenterne.

Kan kun anbefales !

PS. Abonnementet blev tegnet ved dem også ;)

7. März 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Auto hjælp er noget xxxx lige ud sagt

Auto hjælp er noget xxxx lige ud sagt. Jeg står med et punkteret dæk om aftenen, mit reserve hjul som er under bilen så ud til at bolten er rusten, men jeg tror nu den kan komme af men det gad SOS medarbejderen ikke røre ved :( jeg fik luft på dækket og måtte køre hjem, hullet er i indersiden af dækket, han fortalte mig det måtte han ikke lappe? Han informere mig om at jeg ikke kan ringe efter hjælp igen i morgen og få bragt bilen til værkstedet. Jeg syntes alt i alt det er dårlig service. Derfor anbefaldes de ikke herfra

17. Februar 2018

Kan kun anbefale autohjælp.dk

Kan kun anbefale autohjælp.dk - kompetente folk man møder når ens bil ikke vil starte og en vagtcentral som er super flinke og hjælpsomme. Det er tydeligt at mærke at de gerne vil en og det betyder rigtig meget for mig som kunde. Kæmpe bonus, at deres abonnement er variabel så får man ikke brug for det, så falder prisen - det er sku' genialt! Jeg har henvist et par stykker i familien også og det er også rigtig glade for servicen. Fortsæt det gode arbejde, så bliver vi hængende i mange år :)

18. Januar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr