Youbio Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bruger YouBio ugentligt, er glad for billed kvaliteten der er noget bedre end Netflix. Lettere irriteret over lyden der kører analogt, vil give en større oplevelser med 5.1. Udvalget af film er OK,... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Youbio er et rigtig godt koncept, men via boksen til fjernsynet, er det lidt langsommeligt at bruge... En del latenstid efter at have trykket på knapperne på fjernbetjeningen, derfor "kun" 4 stjerner.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

- mere eller mindre kun gamle film - Diverse serier / afsnit i serie bliver slettet igen og igen. - deres app til Samsung tv virker sjælent, film stopper midt under afspildning. - Små 20 min i... Mehr ansehen

1. Streamingdienst

Über Youbio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Har du spørgsmål eller ønsker en generel vejledning til et af dine produkter, vil vi gerne hjælpe dig med at løse problemet.

Ring til os på telefon 70 70 40 40

Indlæs dine kanaler digitalt

Hvis du mangler en kanal, og du har den
tv-pakke, kanalen tilhører, skal du indlæse dine kanaler igen. Du får den bedste billedkvalitet, hvis du indlæser kanalerne digitalt.

Kundeservice har åbent hverdage
kl. 8 - 18.30

I weekenden og på helligdage holder Kundeservice lukket.

Har du problemer med dine YouSee produkter, skal du ringe til YouSee's Support på 70 70 40 40

Supports åbningstider i hverdage er
kl. 8 – 20

I weekender og på helligdage
kl. 10 – 20

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Katastrofe

YouSee er noget bæ. Det er YouBio i den grad også. Jeg oplever de nøjagtigt samme problemer som alle andre har beskrevet. Og det er bekymrende at YouSee/YouBio undlader at besvare over halvdelen af alle de utilfredse anmeldelser. Dårlig stil.

2. November 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

50/50 om filmen kan vises.

Brugerfladen er som sådan ok. At der så ikke er særlig meget fokus på om filmene kan vises er noget helt andet. Vi er gået fra at tænke - hvad vil vi se - til - hvad virker.

Udvalget er også ganske ok, men prisen for lejefilm er rent til grin.

25. Juni 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig app på Smart tv. Burde have nul stjerner.

Når man er logget på og lejer film, starter de ofte ikke. Hvis man endelig får startet en film, fryser den pludselig og vil ikke starte igen. Selv hvis man prøver at genstarte, virker det ikke.
Har også store problemer med at logge på - skriver at brugernavn el. adgangskode er forkert på trods af, at det er korrekt i henhold til "min side" på nettet.
Ingen hjælp at hente hos kundeservice, der nærmest ikke ved, at app'en findes.
Har haft disse problemer i flere måneder uden forbedringer eller løsninger fra Youbio / Yousee.
Elendig service fra et firma, der dog godt vil tage 39 kr. for at leje en film ud.....
Hold jer meget langt væk

27. Mai 2016

En værdiløs app

Lejede for første gang en film på youbio på mit helt nye smart tv fra 2015 og i en lejlighed med 25 mbit dl. Det var dog umuligt at se filmen, da den stoppede efter 1 min. hele tiden, og startede igen et tilfældigt sted inde i filmen. Endte med at jeg måtte se filmen gennem en browser på youbio-hjemmesiden, og smide billedet op på mit tv med et hdmi-kabel. Helt igennem uacceptabelt. Urimeligt, at de lader folk bruge penge på en app der ikke virker. Godt råd til andre: Brug ikke denne tjeneste!

7. Dezember 2015

Ligegyldigt tiltag...

Yousee appen på smart tv - virker mest af alt om et ligegyldigt tiltag på et præ beta stadie.
Når man så læser andre anmeldelser herinde, er det jo tydeligt at yousee er ligeglade med deres kunders tv oplevelse - bare det ser godt ud i reklamerne for de nye kunder. Endda så ligeglade at i er stoppet med at svare på anmeldelserne herinde.

Appen er skandaløs langsom at bruge - det kan uden problemer tage 10 minutter at scrolle ned igennem serier eksempelvis. 25 % af gangene stopper appen med at svare hvilket betyder FORFRA - altså 20 minutter for at finde en film.
Søgefunktionen er ubrugelig, viser kun random afsnit af den serie du søger på - og man kan ikke komme videre til andre afsnit fra søgeresultatet.
Og når man endelig får startet sin serie eller sin film, loader den konstant - selvom der ikke er vrøvl med forbindelsen.

Utroligt at HBO som i har indgået samarbejde med gider lægge navn til sådan en slags amatør arbejde.
Men det kan selvfølgelig være at man skulle rette henvendelsen til dem i stedet.

2. Oktober 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra YOUBIO

For det første er appen mega langsom, den lukker ned konstant og AirPlay virker ikke, alt i alt noget rigtigt møj for at sige det lige ud, man behøver blot at gå tilbage i beskeder her, og man vil se problemerne bliver der intet gjort noget ved, da det jo tydeligvis ik virker.. Kundeservice nægter også der skulle være nogle problemer hos dem, jeg sage jeg appen ikke virkede på mit tv, kunne ikke få lov at vælge play, det valgt man så at sige det MIT helt nye tv til næsten 10000kr der ikke virker, ja det vil sige ALT ANDET VIRKER PÅ DET, men ifølge yousee er det jo ik dem, her efter prøver man så at se film via AirPlay, den lukker så filmen ned vær 10min, med beskeden "der er et problem i øjeblikket" noget i den dur.. Tager igen fat i kundeservice, og du gættede helt rigtigt, det er ikke dem der problemet, nu er det sku appel der for skylden, og det også selv om ALT virker på appel tv bare ik yousee, bliver enda også spurgt dumt, er du logget ind.. Nej da jeg ser film via tankens kraft.....!!!! Nu må man jo se hvad de finder frem til de ville kigge på det, med andre ord der sker sikkert ik en meter, eller også for jeg vel besked på, der ingen problemer hos dem, det er Grønlands skyld.

10. September 2015

Væsentlige fejl og mangler

Udvalget af abbonomentfilm er ringe og brugerfladen er vanskelig. Derudover oplevede jeg at YouSee ikke registrerede at jeg havde oprettet mit medlemsskab af TO omgange.

Alt i alt virker det hele meget uigennemskueligt og YouSee Play skuffer gevaldigt i forhold til f.eks. Netflix.

27. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

YouBio på Samsung smart tv virker ikke

Øv øv øv, nu skulle vi til at se en film hele familien. Loggede på yousee.dk og tilmeldte mig til automatisk kort betaling, lejede film via you see abb i smart tv'et ... Men det er ikke muligt at finde nogen steder hvor vi kan afspille den lejede film!!!! Forsøgte vist hele 5 gange at leje samme film, men intet hjælper. Rigtig træls at man ikke kan få support her en lørdag eftermiddag. øv øv øv
Hilsen Britta

7. März 2015

Katastrofe!!

Det er utroligt at man som virksomhed ikke forsøge at rette op på alle de fejl som dette site, app og generelt koncept indeholder. mængden af dårlige anmeldelser er jo helt vanvittig og kan kun bakke op!!
når man betaler for et produkt som dette er det kun fair de sørger for at opdatere serier og film regelmæssigt. tilmed vil jeg tilføje at udvalget er meget kritisabelt og lang fra acceptabelt selv til en pris af 99 kr. Der er ingen undskylding for sådan en gang sjusk, simpelthen til grin Yousee
samtidig kan jeg kun bakke op om alle de mennesker der skriver dårligt om deres kundeservice, det er jo latterligt at man skal vente i kø mere end 20 min, hver gang man ringer, og tilmed er servicen man så får ubrugelig 90% af tiden.
Til sidst er det virkelig skræmmende at se alle svarene fra Yousee herinde!! samme ligegyldige og undskyldende svar gang på gang! sløvt Yousee.... STRAM OP!!!

6. Januar 2015

Hej Troels

Det er trist at læse at du ikke er tilfreds med produktet og du ikke finder udvalget af film og serier tilstrækkeligt.

Vi kommer løbende med nye film og & serier på platformen og der er faktisk mange nye og gode titler i abonnementsindholdet også.

Angående ventetiden, så må vi sande at vi har haft svært ved at følge med på telefonerne og det er naturligvis ikke optimalt, hvorfor vi er i gang med at rekruttere og ansætte en masse nye medarbejdere.

Send os en gerne en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer eller adresse samt kopi af denne anmeldelse, hvis du har kommentarer til mit svar eller har brug for hjælp til dit YouBio produkt.

Elendigt!

Havde fået en rabatkode til Youbio - men det var godt nok hårdt sparede penge! For det første er databasen langsom at søge efter film i, og for det andet skal jeg oprettes med betalingskort for at se en gratis film. For det tredje var det helt umuligt at se filmen via Ipad - nåede frem til at jeg skulle installere tilføjelsesprogram, men det var en dead end. App virkede heller ikke. Efter en time prøvede vi med pc'en og her var tilføjelsesprogrammet særdeles langsomt og krævede ændring af andre programmer. Det ville have været væsentlig lettere at køre en tur til tanken!

28. Dezember 2014

Hej Hanne

Jeg beklager den dårlige oplevelse.

Det er korrekt at der skal registreres et betalingskort på loginet i tilfælde af at du vil leje film.

Når man skal se film via iPad, skal man først leje filmen i iPad'ens webbrowser f.eks. Safari og herefter se den via app'en. iPad'ens webbrowser understøtter ikke det plugin som en PC eller MAC gør. I stedet ligger der en afspiller i app'en som klarer det hele.

Du må meget gerne sende os en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer eller adresse samt kopi af denne anmeldelse, hvis det er noget vi skal kigge nærmere på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fuldstændigt forrykt, kan ikke bruges på smart TV

ville lige leje en film hos Yousee. vupti så har jeg er abbonement til 99 kr mdr pluds jeg skal betale for at lejefim. Det gør jeg så 29 kr.
Men efter to stive timer hvor al information på internettet er læst konti mellem samsung og yousee er koordineret alt er gjort efter bogen...men nej.. den lejede film fremgår ingen steder og kan ikke ses på tvét.

Det var så den aften og YOUsee i hører fra os, for dette er endnu et bevis for at i slet ikke følger med eller lever op til hvad der er muligt for alle andre udbydere. Vi har både haft netflix og HBO og det virker med et samme, an kan med et klik opsige eller genstarte sit abonnement osv.
og kan ma få support NEJ!! der er kun åbent i dagtiden

19. Dezember 2014

Hej Charlotte

Jeg beklager den dårlige oplevelse mange gange.

Hvis du ikke allerede har fået filmen refunderet, så må du meget gerne sende os en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer eller adresse samt kopi af denne anmeldelse.

Vi kan i samme moment tage en snak om, hvad der gik galt og finde ud af hvorfor det ikke virker på dit Smart Tv.

ah men helt ærligt !!!

Hvor mange gange skal man mon tilføje "det lille tilføjelsesprogram" !!! det virker jo ikke og det er helt uigennemskueligt på hvilke platforme der skal gøres hvad... og på hvilke tv, tablets mv. hvad kan lade sig gøre. Lidt tydeligere info ville være fint.
Måske er det fordi jeg ikke har abonnement men prøver at se film med rabatkode jeg har fået på mit tlf.abonnement... gad vide om det er nemmere at finde rundt i for folk der køber abonnement?

1. Dezember 2014

Hej Pernille

Det er bestemt ikke meningen at det skal fremstå uigennemskueligt, på hvilken platform man skal gøre hvad.

Jeg vil anbefale at du klikker dig ind på denne side under "Det tekniske", så du for hver enhed kan se kravene der stilles for at kunne køre tjenesten:

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at sende en mail til isupport@yousee.dk med en kopi af denne anmeldelse.

Skiftende kvalitet

Jeg oplever desværre skiftende kvalitet af Jeres YouBio app. Nogle gange virker det slet ikke når jeg vil se tv eller film på Ipad. Når programmet eller filmen skal starte står hjulet bare og snurrer rundt og der intet. Andre gange virker det ok.
Har en stabil 50/10 forbindelse så det er ikke der problemet ligger og Ipad'en er opdateret med sidste nye IOS.
Det er ski.. Irriterende når jeg ikke vil forstyrre mine omgivelser ved at se tv på fjernsynet, at så YouSee bio ikke virker.
Når jeg læser andres anmeldelser på Trust Pilot, bliver jeg godt nok overrasket at YouSee ikke gør noget ved alle de problemer folk har med YouBio app'en. Syntes I skulle lave den app om og først sende den på markedet igen, når I er 100% sikker det virker.

22. November 2014

Hej Jens

Jeg er ærgerlig over at læse at din oplevelse med app'en er at den ikke er stabil i kvaliteten.

Hvis du stadig oplever lignende problemer, må du meget gerne sende os en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer eller adresse samt kopi af denne anmeldelse så vi kan se nærmere på sagen og få det løst.

hakker

hvergang jeg lejer en film der hakker den helt vildt og når man ringer til dem siger de det er min forbindelse, men det er noget bs, for den hakker ikke med hbo el netflix, og ud over det er hastigheden på over 10 når jeg tester dem... det er bare noget bs.....

29. September 2014

Hej Rikke

Vi er kede af at læse, at du oplever det hakker når du ser film på YouBio.
Det vil vi meget gerne forsøge at hjælpe med at få løst, så du kan få en god oplevelse med YouBio.

For at vi kan hjælpe dig, må du meget gerne sende en mail til isupport@yousee.dk med din adresse, telefonnummer, hvilken platform du oplever problemer på og teksten fra denne anmeldelse.

Vildledende priser

Jeg fandt en film, og denne stod der 29,- ved, så det gik jeg ud fra, at var prisen for at se filmen. Men efter at have udfyldt den lange brugeroprettelse, finder jeg så ud af, at det koster 99,- for at have adgang til filmene om måneden. Dette burde stå ved prisen for den enkelte film, når man ikke er logget ind, mener jeg.

26. September 2014

Hej Jonas

Det er rigtig beklageligt, at du er blevet opkrævet 99 kroner for at leje den ene film du ville se efter oprettelse af dit login.

I selve login flowet er det sådan, at man kommer til en side hvor du kan vælge at oprette et abonnement og/eller købe en YouBio boks. Her skal du blot trykke næste uden at vælge noget, hvis ikke du ønsker at oprette et abonnement.

Jeg kunne forstille mig, at du er kommet til at sætte flueben i "Ja tak, bestil
Månedspris 99 kr."

Under alle omstændigheder, vil vi gerne lige kigge på din oplevelse.

Send en mail til isupport@yousee.dk med din adresse, login og teksten fra denne anmeldelse.

Utilfreds med indhold

Har haft youbio i et stykke tid og det har været noglelunde tilfreds. Der har på det sidste har der ikke rigtigt været nogle opdateringer af indhold, som er de penge værd man betale for det.
Nu ville jeg så godt prøve noget nyt og derfor afmelde mit abonnement, men nej så nemt skulle det ikke være.
Ifølge yousee er det bare at gå ind og trykke på stop abonnement og ikke mere.
Det har jeg nu prøvet at gøre de sidste 5 dage, flere gange om dagen, men der sker ikke noget andet end den siger lige "et øjeblik" derefter kan man sidder og se hvor langt tid et øjeblik er hos yousee.
Bliver desværre auto logget ud efter en ½ time.

Lad være med at starte med youbio, du kommer aldrig derfra igen.

20. September 2014

Hej Brian

Jeg beklager, hvis du ikke synes det nye indhold vi er kommet med på YouBio, har interesse for dig og dit behov.

Vi opdaterer løbende vores portefølje af nye film og serier, så vi rammer så mange kunders indhold, så vidt muligt.

Jeg beklager, at du har oplevet problemer omkring opsigelse af dit YouBio abonnement.

Du må gerne sende en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer og linket til denne trustpilot anmeldelse, så vil vi gerne være behjælpelig med opsigelse af dit abonnement.

Vi håber du en dag vil vende tilbage.

Jeppe

Kører ustabilt

Youbio fungerer ikke med AirPlay, det kører meget ustabilt på tv, og på telefonen. Har aldrig haft problemer med andre udbydere såsom Netflix, Viaplay og SF Anytime, det er simpelthen ikke godt nok. Svaret til denne anmeldelse er sikkert, kontakt vores support.... For hvad!!! i er bekendt med AirPlay fejlen, mit net kører optimalt da ALLE andre udbydere kører 100% fejlfrit. Største fejl i denne sammenhæng er de spildte penge på abonnement. Youbio kan ikke anbefaldes.

12. September 2014

Hej Per

Først og fremmest så beklager jeg, at du oplever problemer med YouBio på flere enheder.

Det er korrekt, at vi desværre har en generel fejl på YouBio via Airplay. Vores tekniske afdeling er på sagen, men på nuværende tidspunkt har vi ikke en tidshorisont for fejlretningen.

Vi vil gerne høre nærmere om de problemer, du oplever omkring afspilning af YouBio via dit Tv og mobil.

Du må i den forbindelse gerne sende en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer, kontaktnummer og linket til denne trustpilot anmeldelse.

Jeppe

Airplay virker ikke.

Nu har airplay ikke virket i et halvt år på ipad når man skal leje en film i youbio. I har opgivet kampen mod netflix, det skulle i også gøre med film udlejning. Nu har i så købt blockbuster navnet, brug dog nogle penge til at fixe jeres app, eller send den gammel version ud, det kan da ikke være så svært!!!!

DETTE ER BARE IKKE GODT NOK YOUSEE!!!!

21. August 2014

Hej Kristof

Det er korrekt at denne feature ikke har virket i lang tid, men det er noget der vil komme igen.

Jeg kan ikke komme med en tidshorisont, men du kan følge med på vores driftside:

Kundeservice

I har nok verdens dårligste kundeservice Youbio/Yousee

1) jeres app virker ikke

2) jeg kan ikke få lov til at tilknytte mit betalings kort så man kan leje en film.

når man så ringer til jer kan ikke finde ud af hvad der er galt og man bliver smidt rundet i den ene lange telefon kø efter den anden og når man får en ny i røret, og forklaret ham problemet, siger han lige et øjeblik.
når man så har ventet og snakket med 20 forskellig personer i næsten i time

kan man få en i røret der prøver lyde forstående som så siger ja vi ringer tilbage lidt senere. det nu gør han så bare ikke.

så kan man ringe igen og der stadig igen der kan løse det lille problem, det enste svar man får ja det burde da virke!!

ja det gør det jo så ikke!

har aldrig oplevet så ringe service.

21. August 2014

Hej Mike

Det vil vi meget gerne kigge nærmere på, for det skal selvfølgelig virke.

Det kan dog være et browser problem, så det kan anbefales at du prøver i en anden browser.

Der ud over, kan du prøve at nulstille din browser:

Internet Explorer nulstiller du således:

* Klik på Start
* Vælg Indstillinger og/eller Kontrolpanel
* Dobbeltklik på Internetindstillinger
* Vælg fanebladet Avanceret
* Klik på Nulstil
* Klik på Nulstil
* Klik Ok

Hvis det ikke hjælper, må du meget gerne sende en mail til isupport@yousee.dk med din adresse, dit YouSee login og teksten fra denne anmeldelse.

Så kigger vi på sagen.

Dan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr