Zumbashoppen.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler Zumbashoppen til alle jeg kender, fordi jeg altid har fået mine varer til den lovet tid, de altid sender de rigtige varer og jeg har ikke haft nogle reklamationer endnu. Hjemmesiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dejligt med hurtig levering når man næsten ikke kan vente med at få sine lækre zumba varer. Ingen problemer med retur/ombytningsvarer. Hvis noget skal nævnes kunne det være lidt mere beskrivelse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet mange gange på Zumbashoppen.dk. Der er max gået 2 hverdage, så har jeg modtaget tøjet. Ombytning til anden størrelse eller model, er intet problem. Forskellig leverings- og fakturering... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service og forkert levering

Jeg har bestilt fra zumbashoppen.dk 2 gange og der har været fejl begge gange. 1. gang var det kun det halve som var med, fordi resten var udsolgt, det fik jeg så først em mail om 2 dage efter jeg havde fået pakken. og nu 2. gang er det en forkert varer, og når man så ringer der over for at hører hvad man skal gøre, så får man bare ad vide at man selv skal sende det retur og selv betale portoen.

Det synes jeg er rigtig dårlig service, så fremover bruger jeg
zumbashop.nl den skal i andre også prøve.

19. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Højt serviceniveau og fedt tøj

Startede med at sende en email for at spørge ang tøjstørrelse, og fik hurtigt svar. Derefter bestilte jeg varerne, og næste dag havde jeg dem allerede :D
Tøjet passede perfekt, og det er virkelig flotte farver og god kvalitet.

9. Mai 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par bukser til min kone lige før jul.
Jeg opdagede at jeg havde bestilt forkert og lavede jeg en ny ordre og skrev og bad om at få den første ordre annuleret, dette lykkedes uden problemer.
Super, det er ikke alle webshops der når at læse deres mails før de afsendet ordrene.

29. Dezember 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg og hurtig levering

Stort udvalg i zumbatøj og sko........skulle bruge en gave til min søster, havde fået denne side anbefalet, bestilte sko og bluse onsdag og fik det leveret fredag med posten :-)

21. Oktober 2011

Super

Har nu to gange bestilt og fået tøj fra Zumbashoppen. Det er kommet i løbet af to dage, og der har intet været i vejen med det. Første gang ringede de og oplyste mig om, at den ene tshirt ikke fandtes i den størrelse jeg havde bestilt, og om jeg ville have en anden eller en størrelse mindre. Så det syntes jeg da bestemt, var en god service. Har ikke nogle dårlige erfaringer med dem, og vil helt sikkert handle der igen, næste gang jeg skal købe zumba tøj. Og så er det dejlligt, at man ikke skal betale porto, når man handler over et vist beløb.

17. Oktober 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varierende servicenivea

Jeg har både gode og mindre gode oplevelser med Zumbashoppen. De er generelt gode til at få sendt tingene afsted , så man modtager sine varer inden for kort tid. Besvarelse af mail eller sms kan man dog ikke regne med og i et enkelt tilfælde har jeg fået urigtige oplysninger. Man skal være opmærksom på at køb af billetter til Zumba event næsten altid inkluderer at ejerens kæreste tager en del af undervisningstiden fra vedkommende man har betalt for at se. Man betaler også ekstra for dette, hvis man sammenligner med hvad andre arrangører tager. Sidst jeg var til en såkaldt masterclass underviste vedkommende jeg havde betalt for at se allermindst, da der skulle være plads til Zumbashoppens kæreste, ejeren af Zumbashoppen i Randers og en udenlandsk instruktør, som var på besøg.

18. September 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har flere gange handlet på zumbashoppen.dk - både tøj og events... Hver gang har det fungeret upåklageligt... Sidste gang ringede de mig endda op. Min login til ZIN var ikke aktiveret fordi jeg havde været væk fra PC-en i mere end 15 min. De ringede og fortalte mig at det hang sådan sammen, men at jeg selvfølgelig fik min ZIN-rabat :-)
Handler uden at tøve der igen - snart !!! :-)

18. September 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kunde Support og leverings tid!

Har bestilt since 22/08 og har ikke fått produktene:( de skulle ta fra 3 til 5 dager å få de i posten :(
Har sendt flere e-mail ingen svar heller :(

5. September 2011
Zumbashoppen.dk-Logo

Antwort von Zumbashoppen.dk

Hej Meydis.

Zumba har en distributør i hvert land, for at Zumba bedst muligt kan hjælpe deres kunder. Vi må kun sælge til kunder med adresse i Danmark, derfor er din ordre nummer 12770 ikke sendt til Norge. Vi beklager vi ikke kan hjælpe dig mere, men syntes dine 2 stjerner er lidt ufortjent. Vi oplyser også tydeligt på vores hjemmeside at vi kun sender til Danmark.

Vi henviser til zumbashop.no

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - hurtig ekspedition!

Ovenstående er nøgleordene for Zumbashoppen.dk
Jeg har altid fået en rigtig god service, og hurtig ekspedition, når jeg har handlet hos Zumbashoppen.dk
Jeg kan derfor kun give dem mine bedste anbefalinger!

28. August 2011

Altid god Service

Har altid fået en god og venlig service når der har været behov i forbindelse med events eller tøj der skulle byttes. Det gælder både pr. tlf eller besøg i Zumbashoppen :-)

28. August 2011

God service, hurtig levering

Jeg bestilte tøj hos zumbashoppen, den ene bluse jeg bestilte fandtes ikke i den størrelse som jeg bad om, men jeg fik en opringning med det samme, og tøjet blev leveret dagen efter.

25. August 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zumbashoppen.dk har mange gode events!

Jeg bruger mest Zumbashoppen til at booke events. Der er nogle gode tilbud som passer til det jeg skal bruge.

Det driller nogle gange, når jeg skal logge på, derfor godt men ikke perfekt c",)

24. August 2011

God og hurtig service

Jeg har handlet hos Zumba shoppen et par gange. De har en nem og overskuelig hjemmeside. Det er nemt at bestille og betale. Varerne kommer et par dage efter bestillingen.
Så alt i alt en god anbefaling herfra.

24. August 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr