Jag köpte Danefaes lila vinterjacka! Är så glad att den fanns kvar i min storlek!! Leveransen till Sverige gick snabbt och smidigt. Det enda jag kan anmärka på är att färgen på jackan såg annorlunda u... Mehr ansehen
Zikzakzebra
Jeg har handlet hos Zigzagzebra to gange. Begge gange har jeg selv afhentet varerne, da jeg bor ganske tæt på. Den ene gang skulle jeg have byttet en fingerring til et nummer mindre, og jeg oplever p... Mehr ansehen
Mit første køb hos ZikZakZebra - Et par børnebukser fra Danefæ. Alt fungerede til min fulde tilfredshed. Hurtig ekspedition, den rigtige vare og pænt pakket ind. Og dejligt at det var fragtfrit.... Mehr ansehen
Har handlet flere gange hos Zikzakzebra.dk. De forhandler alle mine favoritmærker blandt børnetøj og der er altid hurtig leveringstid. Har én gang modtaget en vare i en anden størrelse end den jeg... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
ZikZakZebra sælger børnetøj, boligindretning og voksentøj. Vi ønsker at yde en høj service til vores kunder, så kunderne får en positiv oplevelse når de handler på nettet. Vi sender i gennemsnit et nyhedsbrev ud om måneden, hvor vi fortæller alle vores nyhedsbrevsmodtager, hvad der rør sig i ZikZakZebra. Når kunden har handlet hos os første gang, opgradere vi kunden, til VIP-kunde. Dette betyder, at kunden fremover automatisk vil få 10% på alle sine fremtidige køb i ZikZakZebra.
Ternevej 6, 8382, Hinnerup, Dänemark
- 20 84 38 09
- mail@zikzakzebra.dk
- www.zikzakzebra.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt fint sted at handle børnetøj!
Synes det er flot med den ekstra VIP rabat. Har handlet hos jer mange gange - Kan varmt anbefales.
Manglende smykkeæske
Jeg havde bestilt et par Louise Kragh stjerneøreringe, som ankom efter et par dage - øreringene var fine nok, men trængte voldsomt til at blive pudset, og istedet for den originale æske (som alle smykker ifølge hjemmesiden bliver leveret i) lå de i en plastikpose omviklet med bubblewrap og tape. Fik lidt indtryk af at det var det sidste par, der havde ligget og støvet til bagerst på lageret.. Ikke superprofessionelt, og rigtig irriterende at æsken mangler, da jeg opbevarer alle mine smykker i æskerne.
Hurtig levering - og returnering uden problemer - da frakken desværre ikke passede.
Kan bestemt godt anbefale zikzakzebra.dk
God service og hurtig levering.
Flot tøj og gode tilbud.
Som altid; god service og hurtig levering :-)
Handler helt sikkert hos jer igen :-)
øv...
lækkert tøj og nem hjemmesiden. Men aldrig har jeg ventet så længe på noget fra en netbutik før. Der gik adskillige dage fra jeg lagde ordren til, der kom besked om, at min pakke var blevet sendt. Efter 6 dage hvor pakken ikke dukkede op, skrev jeg til Zikzakzebra for at spørge efter min pakke. Den var så blevet glemt på lageret.... Dog var der hurtigt svar og da pakken endelig blev sendt, kom den også hurtigt hertil. Jeg er ikke sikker på, jeg vil bruge butikken igen.
Dejligt at handle hos jer!
God service, hurtig levering, dejligt udvalg, gode tilbud. Så vender man tilbage ;-)
Super handel!
Lækkert tøj, god korrespondance og hurtig levering. Kan klart anbefales!
Perfekt... ;)
Nemt at bestille og hurtig levering;) Handler gerne der igen;) Overskuelig hjemmeside;)
Som altid god og hurtig service :-)
Kan kun anbefale, at handle hos zikzakzebra. God service, mange fine sager i flere størrelser. Altid gode tilbud og altid 10% på alt, når man er VIP, hvilket er gratis at blive :-)
Hurtig og God
Det var en fornøjelse at handle med Zikzakzebra. Meget hurtig og korrekt levering.
Det er altid dejligt at handle hos Jer.
Hurtig levering er vigtigt for mig, hvilket I bestemmer lever op til.
I yder en virkelig god service, hvilket alle jo kan lide.
Og som noget ekstra, får man yderligere rabat, hvis man handler hos Jer flere gange, det er da også værd at tage med.
God og hurtig service
Fik hurtigt svar på mine tillægsspørgsmål og varerne tilsendt lige efter. I tilgift blev jeg VIP medlem, på trods af det var første gang jeg handlede der. Det bliver bestemt ikke den sidste!
Særdeles tilfredsstillende.
Jeg handler gerne hos Zikzakzebra igen.
alt er perfekt.
Zikzakzebra.dk.
Har købt varer to gange og begge gange er varerne leveret hurtigt og korrekt.
God forretning!
Har købt en vinterjakke og er fuldt tilfreds med både produkt, handel og leveringstid.
Hurtig levering, og dejligt med tilbud (køb tre betal for to)
super
skøn butik, god rabatordning og hurtig levering
Excellent!
very fast delivery, very easy to order on website. As I am leaving in a country out of EU, VAT is deducted automaticly, which is not often the case with other website... I will order again for sure, because, first of all, Their items are so preaty!!
Hurtig levering og perfekte varer
Jeg købte Anne Black møbelknopper og er meget tilfreds med leveringstiden (kom efter 2 dage), produktet (kunne ikke finde dem andre steder på nettet) og servicen (fik en mail efter bestilling, da zikzakzebra ønskede at vide hvilke skruer jeg havde brug for til montering). Kan anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.